Anamaria Prodan, un nou proiect surpriză după ce și-a deschis cazinou: “Când te simți foarte bine, poți să faci bani” / Exclusiv

.

Anamaria Prodan continuă seria investițiilor! Impresara s-a asociat cu trei oameni de afaceri din Turcia și a deschis un cazinou în Mamaia. Prezentă la o petrecere mondenă, desfășurată zilele trecute, în București, Anamaria Prodan ne-a dezvăluit că, după inaugurarea cazinoului, are în plan un alt proiect surpriză.

Anamaria Prodan s-a despărțit de omul de afaceri Flavius Nedelea, cu care a rămas prietenă, după ce a încercat să formeze un cuplu și declară fericită! Impresara spune că nu a avut niciodată nevoie de un umăr pe care să se sprijine atunci când simte nevoia și așa își educă și fiicele, să fie independente.

Anamaria Prodan, actriță? Dezvăluirea făcută de impresară

În exclusivitate pentru UNICA.RO, Anamaria Prodan a dezvăluit că profesional îi merge bine, ca-ntotdeauna, și urmează să plece în Bali, unde filmează pentru un proiect de anvergură care va fi anunțat recent. Nici pe plan personal nu se plânge! După divorțul de Laurențiu Reghecampf și relația cu Flavius Nedelea, impresara spune că i se „întâmplă lucruri frumoase”.

Citește și: Sarah Dumitrescu și relația cu Anamaria Prodan, după divorțul de Reghecampf: „Nu mai există în viața mea!”

Citește și: Ionela Prodan a presimțit divorțul dintre fiica ei și Laurențiu Reghecampf. Ce i-a spus impresarei despre antrenor

Citește și: De ce nu vrea Bianca Drăgușanu să mai vorbească despre Victor Slav, fostul soț: „Sofia crește, trebuie să știe că…” / Exclusiv

Citește și: Crina Abrudan lămurește cel mai sensibil și personal subiect: „Nu-mi place să mă întrebe lumea de ce nu am un copil” / Exclusiv

Ana, arăți spectaculos în această rochie. Care este secretul siluetei?

Mănânc sănătos, mănânc și carne, legume. Nu mă cântăresc, nu mă interesează, eu mă simt pe mine cum sunt. Mă simt bine.

Cum de ești acasă și nu prin țări străine?

Mai sunt 3 zile în România după care plec. Am filmări, plec în Bali, după care filmez în Cluj. Am foarte multe proiecte. Nu pot să anunț eu. Este vorba de un film și o să-l anunțăm la momentul potrivit.

„Când te simți foarte bine, poți să faci bani”

Ești bine? Ești fericită?

Foarte. Sunt alături de fata mea azi, la petrecerea Viva! Îmi aduc aminte de mama mea care era atât de mândră că eu eram lângă ea la evenimente. Și acum fata mea este lângă mine la eveniment. Este cea mai mare fericire și mândrie.

Spui că ai multe proiecte. Mai ai timp pentru tine?

Îmi deschid cazinoul pe data de 9 iunie la Mamaia, după care revin în București. Mă simt foarte bine, să știi, și când te simți foarte bine poți să faci bani.

Ești bine și pe plan personal?

Da. Tot ce mi se întâmplă mi se întâmplă așa… pentru că sunt un om care crede foarte mult în Dumnezeu. Și mi se întâmplă lucruri frumoase.

Se poate spune că acum ai un umăr pe care să te sprijini când simți nevoia?

Eu am fost învățată dintotdeauna să Nu. Și așa vreau să rămân. Și așa mi-am educat fetele.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton