Anamaria Prodan, schimbare de look pentru un nou proiect. Cum arată acum impresara / Foto

.

Anamaria Prodan a decis că este momentul să se implice într-un nou proiect. Impresara a lăsat puțin deoparte lumea fotbalului pentru… cinematografie. Și astfel a apelat și la o schimbare de look.

Femeia de afaceri a primit rolul principal, alături de Cristi Iacob, în noua comedie „Complotul bonelor”, regizată de Iura Luncașu.

Anamaria Prodan, schimbare de look

Anamaria Prodan va apărea în curând pe marile ecrane. Impresara a dezvăluit pe rețelele de socializare că filmează de zor la „Complotul bonelor”, unde a primit rolul principal, aceasta fiind marea ei lansare în cinematografie.

Femeia de afaceri se pare că are un talent ascuns și este pregătită să îl exploreze. Și cum, de obicei un rol impune și o schimbare de look, Anamaria a adotat-o imediat și este mulțumită de ceea ce a ieșit.

Pentru primul său proiect cinematografic, femeia de afaceri și-a făcut breton, care i se potrivește de minune.

„Filmez de zor la „Complotul bonelor”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram, unde a postat mai multe imagini în care apare cu noul său look.

Noua înfățișare a impresarei a fost apreciată și de urmăritorii ei de pe rețelele de socializare.

„Arăți formidabil”, „Ești splendidă”, „Ce schimbare. Ana, sincer, arăți fenomenal”, „Superbă! Îți stă foarte bine”, sunt doar o parte din complimentele primite de femeia de afaceri în mediul online.

Citește și: Anamaria Prodan, un nou proiect surpriză după ce și-a deschis cazinou: “Când te simți foarte bine, poți să faci bani” / Exclusiv

Citește și: Anamaria Prodan, reacție neașteptată după ce s-a spus că Laurențiu Reghecampf nu mai ține legătura cu fiul lor

Citește și: Anamaria Prodan, „îmbrăcată” în aur de 24 k: „Sunt foarte fericită”. Cât costă tratamentul

Citește și: Sarah Dumitrescu, apariție incendiară pe plajă. Fiica Anamariei Prodan s-a pozat în costum de baie: „Semeni cu mama ta!”

Impresara a acceptat provocarea de a juca în „Complotul bonelor”

Iura Luncașu i-a oferit Anamariei Prodan ocazia de a-și explora talentul de actriță și i-a dat rolul principal în comedia „Complotul bonelor”. Impresara s-a arătat încântată de acest nou proiect.

„Sunt fericită. Iura Luncașu a avut încredere oarbă în mine. În ziua în care m-a sunat am știut că vom face o echipă minunată împreuna. Am rolul principal in comedia «Complotul bonelor».Filmările se desfășoară la Cluj și în străinătate. Este o comedie romantică despre viața unei femei puternice, care a construit un imperiu. Cumva dacă vreți părți din viața mea. De aceea spun că mă regăsesc perfect și mă simt minunat în rolul meu.Este un film în care mă regăsesc perfect și când joc rolul acesta practic retrăiesc momente din viața mea!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click.

„Mă simt perfect, căci toată echipa este de super profesioniști. Cristi Iacob, pe care îl ador, joacă rol principal alături de mine. Mă ajută enorm. Mă învață non-stop. Iura este lânga mine, secundă cu secundă, și îmi dă încredere! Adrian Pescariu, celebrul make-up artist,  la fel este lipit de mine. De altfel, el și joacă alături de mine în comedie. Toată echipa de la mic la mare m-au primit în familia lor cu multă bucurie”, a povestit impresara.

Anamaria Prodan a mărturisit că întotdeauna și-a dorit să joace în filme, iar acum este momentul potrivit pentru a face acest lucru.

„Sunt fericită căci acesta a fost un vis al meu din copilărie, de care nu am avut timp până acum, căci mereu m-am concentrat pe carierele altora. Acum a venit timpul meu să trăiesc pentru mine. În curând, veți rade pe săturate în comedia romantică «Complotul bonelor»”, a mai spus femeia de afaceri pentru sursa citată anterior.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată acum Anamaria Prodan

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton