Anamaria Prodan, sărbători în America: „Plec cu copiii. Ultimii doi ani au fost grei pentru familia mea” / Exclusiv

.

Anamaria Prodan are planuri mari pentru sfârșitul lui 2023, un an care a încercat-o din plin. Vedeta va pleca împreună cu copiii în America, unde va petrece de sărbătorile. Deși nu va fi în țară de Crăciun și Revelion, nu îi vor lipsi preparatele tradiționale, asta pentru că vrea să le pregătească alături de cele trei minuni din viața ei și în țara tuturor posibilităților.

Anamaria Prodan a trecut prin momente complicate în ultimii ani, dar cei trei copii, Sarah, Rebecca și Laurențiu Reghecampf Junior, au reușit să îi bucure viața cu reușitele lor și să mai șteargă din amintirile urâte.

Anamaria Prodan pleacă în America de sărbători, împreună cu copiii

„Plec cu copii în America și mă întorc după sărbători, pe data de cinci. Întotdeauna intru în bucătărie, cu copiii, petrecem tradițional, ne facem aceleași feluri de mâncare și în America”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru UNICA.RO, la gala Elle Style Awards 2023.

Ce i-ar plăcea să îi aducă Moș Crăciun? „Sănătate mult, vreau să trăiesc mult, să îmi văd nepoții, să îi cresc și să îi văd și pe ei la casele lor”, mai spune ea. Anamaria Prodan nu se abate în această perioadă nici de la tradiția pe care o are. „Întotdeauna am bani în buzunar și orez”, mai spune ea.

Chiar dacă sărbătorile au un parfum aparte pentru cunoscuta impresară și astăzi, nimic nu se compară cu vremurile în care mama ei, iubita interpretă de muzică populară Ionela Prodan, era în viață. „Sărbătorile pentru mine au o însemnătate aparte. Nu are ce să se întâmple ca să le strice. În rest, toate amintirile legate de mama, de copiii mei, de nașterea lor sunt speciale”, afirmă Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „Fiecare își construiește drumul așa cum consideră”

Deși relațiile cu Laurențiu Reghecampf nu sunt dintre cele mai bune astăzi, Anamaria Prodan spune că nu are resentimente. În glasul ei se simte, totuși, o urmă de regret, pentru că fiul ei, Bebeto, nu și-a mai văzut de ceva timp tatăl. „Fiecare își construiește drumul așa cum consideră. Fiecare înțelege cum poate relația cu copilul. Noi nu avem nicio problemă, îi urăm multă sănătate!” a adăugat ea pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Andreea Esca a împodobit bradul cu soțul și copiii, Alexia și Aris: „Am ales să facem globurile într-un mic atelier de ceramică”

Citeşte și: Cele mai spectaculoase apariții de la Elle Style Awards 2023. Antonia, nemachiată pe covorul roșu / Galerie foto

Citeşte și: Bursucu, mesaj emoționant pentru fiica lui. Alessia a împlinit 18 ani: „Sper să fiu cu tine peste ani, să te pot conduce la altar”

Citeşte și: Ce spune Andreea Antonescu despre o împăcare cu fostul soț, Traian Spak. Răspunsul surprinzător dat de artistă

„Rebecca lucrează la una dintre cele mai mari case de design, la New York”

Anamaria Prodan recunoaște că mai sunt lucruri care îi bucură sufletul și o fac fericită, chiar dacă de la ddespărțirea de Laurențiu Reghecampf a trecut prin mai multe încercări.

„Ultimii doi ani și jumătate au fost grei pentru familia mea, dar viața, cumva, îți dă un șut în fund să te împingă mult înainte, despre asta este vorba. Dar au fost și momente foarte frumoase. Băiețelul meu a debutat în Liga a patra, la 15 ani, Sarah s-a întors în baschet, Rebecca lucrează la una dintre cele mai mari case de design, la New York. Și suntem fericiți”, precizează Anamaria Prodan.

Dacă are astăzi o relație care o împlinește evită să spună. „Viața particulară vreau să o las puțin în urmă. E mai bine așa, când am expus-o nu a fost foarte bine”, susține Anamaria Prodan.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton