Anamaria Prodan, după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil: „Trebuia să-şi aştearnă foarte bine pentru bătrâneţe”

.

Anamaria Prodan, care îl cunoaște de mulți ani pe Irinel Columbeanu, a făcut câteva declarații cu privire la situația în care se află fostul om de afaceri. Impresara este de părere că singurul vinovat de locul în care a ajuns acesta este chiar el, că nu a știut cum să-și gestioneze averea.

Irinel Columbeanu locuiește într-un azi, de câteva săptămâni, însă nu își permite să plătească taxa lunară a căminului. Momentan, proprietarul instituției spune că îl găzduiește gratis, însă nu va putea face acest lucru la infinit. Între timp, fiica fostului afacerist, Irina Columbeanu, i-a trimis tatălui ei 200 de dolari, pentru a-l ajuta.

Anamaria Prodan, despre situația lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a avut o avere estimată la 60 milioane de euro, însă, în urma unor investiții nu foarte inspirate, acesta a pierdut tot. Până și vila din Izvorani, unde a locuit cu Monica Gabor, a rămas în paragină.

Acum, Anamaria Prodan, care îl cunoaște de foarte mulți ani pe Irinel Columbeanu, spune că îi pare rău pentru el, dar singurul vinovat pentru această situație este chiar el.

„Eu sunt cumva om de fotbal, nu prea ştiu ce să vorbesc de mondenităţi că nu mă uit decât la fotbal. Am auzit că Irinel Columbeanu este într-un azil. Îmi pare foarte rău, eu îl ştiu de foarte mulţi ani. Eu cred că oamenii în viaţă trebuie să se gândească cumva să îşi aşeze bătrâneţea. Să nu apuce vreodată să depindă de cineva”, a declarat Anamaria Prodan potrivit as.ro.

„Eu sunt femeie şi spun din punct de vedere al unei femei, nu aş depinde niciodată de un bărbat, sau de un prieten, sau să mă gândesc că cineva cândva mă va ajuta. Nu. Cred că trebuia să-şi aştearnă foarte bine pentru bătrâneţe”, a precizat impresara.

Citește și: Irina Columbeanu i-a trimis bani tatălui ei la azil. Cum a reacționat Irinel Columbeanu

Citește și: Irinel Columbeanu, complet schimbat de când s-a mutat la azil. „Voi sta acolo cât mai mult!” Cum arată acum

Citește și: Irinel Columbeanu a negat că soțul Monicăi Gabor, Mr. Pink, s-a oferit să-l ajute. „Irina mi-a trimis 200 de dolari” / Video

Citește și: Cum a pierdut, de fapt, Irinel Columbeanu averea. Decizia care l-a transformat din milionar în nevoiaș

Gigi Becali refuză să îl ajute pe Irinel Columbeanu

După ce Ion Cassian, proprietarul azilului în care este cazat Irinel Columbeanu a afirmat că speră că fostul milionar va fi ajutat de prieteni, precum Gigi Becali, latifundiarul este de părere că singurele care ar trebui să îl ajute acum sunt Monica Gabor și fiica lor, Irina.

Pe de altă parte, Becali spune că nu înțelege cum a reușit să își piardă toți banii, averea lui fiind una consistentă.

„Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn”, a afirmat Gigi Becali.

Patronul FCSB a plătit, în trecut, taxa azilului pentru Zina Dumitrescu, însă spune că nu intenționează să facă același lucru și pentru Irinel Columbeanu.

„Eu cred că totuși Monica și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea”, a mai zis Gigi Becali.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Anamaria Prodan și Irinel Columbeanu

Sursă foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton