Anamaria Prodan, noi amenințări dure la adresa lui Laurențiu Reghecampf. „Este pușcărie multă!”

.

Scandalul dintre Anamaria Prodan (49 de ani) și Laurențiu Reghecampf (46 de ani) este departe de a se fi sfârșit.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au anunțat că divorțează în vara anului 2021. Ei au împreună un fiu, Laurențiu Junior, în vârstă de 13 ani, alintat Bebeto, bebe sau Reghe Jr. A trecut mai bine de un an de când cei doi au decis să pună capăt relației pe care o aveau, iar în tot acest timp au existat o mulțime de acuze și conflicte între ei.

Impresara a făcut recent o nouă serie de acuze la adresa fostului soț, spunând că i-ar fi furat dosarul medical pentru a o șantaja. Anamaria Prodan spune că fostul antrenor al Universității Craiova are de gând să facă public dosarul ei medical, iar ea acum îl avertizează că „este pușcărie multă” pentru comiterea unui asemenea fapt.

Gândește-te că orice prostie ar face, orice mitocănie… că mi-a luat dosarul medical, că îl publică. El nu știe că își face și mai mare rău. Să ai dosarul medical al cuiva și să îl șantajezi cu dosarul medical. Este pușcărie foarte multă! Și în America, și în România. Și oriunde.

El și-a pierdut toate mințile pe care le mai avea. Iar eu sunt Anamaria Prodan. Și pot să vorbesc când am dreptate și când am probe –  a spus Anamaria Prodan, în cadrul unui podcast, notează spynews.ro.

Citeşte şi: Elena Băsescu, transformată complet după cele mai recente intervenții estetice. Cum arată acum

Citeşte şi: Adda, victima unei umilințe din partea unui coleg de breaslă. „M-a durut carnea de nedreptate!”

Citeşte şi: Ce onorariu are Elena Gheorghe la concerte și petreceri private

Citeşte şi: Raoul, mesaj cutremurător după moartea mamei sale: „Sunt mai sărac ca niciodată”

Impresara a mai dezvăluit despre fostul soț că nu ar fi de acord să-i plătească pensia alimentară fiului lor, Bebeto. Antrenorul ar trebui să-i plătească lunar impresarei o treime din salariul său. În plus, spune Anamaria, Reghecampf a tot amânat să-și viziteze fiul.

Laurențiu a făcut un recurs la decizia instanței de a plăti pensia alimentară, zicea că nu este de acord. El nu trebuie să plătească doar din februarie 2022, că el a fugit de acasă de un an. Trebuie să plătească un an din urmă ca pensie. Nu știu exact cât are de plătit, suma este în jur de 100.000 de euro.

Oricum a făcut recurs, că el nu e de acord. A făcut scandal că vrea să îl ia pe Bebeto în iulie, dar nu l-a mai luat. Și nici nu l-a mai căutat vreodată. Chiar l-am rugat să vină să își vadă copilul când vrea. Eu nu am cerut pensie alimentară, nu am cerut nimic. «Trimite ce vrei, când consideri tu», i-am zis – a adăugat Prodan.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton