Anamaria Ferentz s-a logodit cu iubitul american, după trei ani de relație: „Mi-am întâlnit sufletul pereche”

.

Anamaria Ferentz (48 ani) s-a logodit cu iubitul ei, pe care l-a cunoscut în urmă cu trei ani, în America. Artista este mai fericită ca oricând și declară că și-a găsit sufletul pereche, astfel că răspunsul nu a putut fi decât „Da”. Ziua în care cei doi s-au logodit are o însemnătate aparte pentru româncă, care va deveni acum mama vitregă a celor șapte copii ai iubitului ei.

Anamaria Ferentz s-a logodit la 48 de ani

Anamaria Ferentz a fost cerută în căsătorie de iubitul ei american, pe data de 8 mai. Artista, care s-a mutat în urmă cu câțiva ani în Statele Unite, a fost surprinsă de bărbatul alături de care a ales să își petreacă restul vieții, când acesta i-a oferit un superb inel de logodnă.

Cântăreața a povestit pe rețelele de socializare că nu se aștepta ca Douglas să o ceară de soție, astfel că momentul a fost și mai special.

Pe data de 8 mai, Anamaria Ferentz și Douglas au aniversat trei ani de relație, fiind acum și ziua în care s-au logodit. Cererea a venit într-un loc cu totul special, pe banca unde obișnuiau să se întâlnească.

„Acum trei ani, pe 8 mai, mi-am întâlnit sufletul pereche. Ieri, 8 mai 2024, el m-a întrebat pe banca noastră: „Anamaria Ferentz, iubita mea, vrei să te căsătorești cu mine?”, iar eu am spus „Da”. A fost cea mai romantică, frumoasă și atentă cerere în căsătorie din toate timpurile! A fost efectiv o surpriză, ceea ce îmi place cel mai mult! Binecuvântată, fericită și mai îndrăgostită ca niciodată”, a scris Anamaria pe pagina sa de Instagram, unde a publicat și prima imagine cu inelul de logodnă.

Citește și: Anamaria Ferentz, dezvăluiri despre viața alături de iubitul american: „Când am auzit că are 7 copii nu am vrut să îl cunosc”/ Exclusiv

Citește și: Câţi bani cere Florin Ristei ca să cânte la un eveniment: „Atât iau pe o oră”

Artista va deveni mama a șapte copii

Anamaria Ferentz va deveni acum mama a șapte copii, întrucât atâția are în prezent Douglas, iar ea este încântată de acest aspect. Cântăreața spunea, în urmă cu ceva timp, că mereu și-a dorit să aibă copii, dar nu a avut timp pentru maternitate.

Aceasta a mărturisit că se înțelege foarte bine cu cei cinci băieți și două fete ale lui Douglas.

„Păi știi cum e, dacă îți dorești copii și ești toată ziua pe drumuri și nu-i faci, până la urmă nimerești pe cineva care să aibă destui. Sunt Albă ca Zăpada și cei 7 pitici! (râde) Sunt cinci băieți și două fete. O să venim și în România, dar când sunt copiii un pic mai mari, să înțeleagă și ei ceva, poate îi învăț românește până atunci”, a afirmat Anamaria Ferentz la Antena Stars.

Citește și: Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-ar fi despărțit: „Viața merge înainte cu bune și cu rele” / Video

Citește și: Cum a deranjat-o Jador pe Teo Trandafir într-o emisiune. „Adu-ți aminte ce-am pățit! De ce să faci așa?”

Artista s-a mutat în SUA în anul 2010, dorindu-și o viață liniștită, unde nimeni nu o cunoaște.

„Am plecat în 2010. Sunt 14 ani. Sunt foarte recunoscătoare ție și Andrei, ei sunt printre preferații mei. Pentru că atunci când eu mi-am depus actele să devin, să stau acolo cu drept deplin, adică să am Green Card, mie îmi trebuiau niște scrisori de recomandare, eu mi-am depus atunci pentru niște abilități speciale de cântăreață, poți să faci treaba asta acolo, poți să fii doctor, poți să fii orice, scriitor, inventator, dacă ai abilități. Mi-au trebuit multe scrisori, am luat de la radio, de la televiziune, voi mi-ați dat semnătura, o să țin minte totdeauna, să știi”, i-a zis ea lui Cătălin Măruță, în emisiunea „La Măruță”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Anamaria Ferentz

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton