Ana Stănciulescu, pe scenă în prima ediție LIVE Vocea României: „Smiley mi-a fost și lecție de viață” / Exclusiv

.

Ana Stănciulescu va fi pe scenă în prima ediție LIVE Vocea României, de vineri seara, 1 decembrie, de la 20.30, la Pro Tv. Artista are 21 de ani, este studentă la actorie și a dublat personajul Ariel în filmul „Mica Sirenă”. Ea face parte din echipa lui Smiley.

Inițial, Ana Stănciulescu a întors trei scaune: Smiley, Irina, Horia Brenciu și Theo Rose. Antrenorii au fost impresionați de prestația ei, însă Smiley nu s-a putut abține și a taxat-o pentru un gest pe care tânăra l-a făcut în trecut.

Ana Stănciulescu, LIVE la Vocea României, pe 1 decembrie

„Mi-a plăcut că ai cântat obrazic…Ai tot ce îți trebuie, dar ești neserioasă. Mi-am dorit să lucrez cu tine, te-am chemat la o întâlnire la studio la care ai întârziat două ore. Eu în continuare cred că ai tot ce-ți trebuie să devii un super star. Și dacă îmi dai ocazia să lucrez cu tine, o să-mi dau toată silința să reușești”, i-a spus Smiley.

Însă Ana Stănciulescu a decis să meargă mai departe cu Horia Brenciu și Theo Rose. În etapa confruntărilor însă, când a cântat cu Andreea Oprea, Smiley a fost cel care a salvat-o. Horia și Theo au mers mai departe cu Andreea, iar Ana a ajuns în echipa lui Smiley.

Tânăra spune că Smiley nu i-a fost doar antrenor la Vocea României, ci și o lecție de viață. Concurenta, ce va urca pe scenă la ediția LIVE Vocea României, de pe 1 decembrie, spune că a avut multe de învățat din această experiență.

Citește și:  O concurentă eliminată se reîntoarce la „Vocea României” în etapa de LIVE-uri. „Am ieșit pe ușă și am intrat pe geam”

Citește și: Alexandra Sîrghi, concurentă Vocea României: „Piesa mea din primul live este una dintre cele mai reprezentative pentru 1 decembrie” / Exclusiv

Citește și: Surprize de proporții la “Vocea României” pe 1 decembrie. Ce vedetă se va alătura celor cinci jurați

„Piesa mea din Live-ul de pe 1 decembrie este o amintire dragă a multor oameni. S-a plâns la auzul acestei piese”

Este mai greu să interpretezi o piesă românească? Și din punct de vedere tehnic, și emoțional?

Este mult mai greu să interpretezi o piesă în română deoarece lumea nu numai că simte vibrația piesei, la fel ca la melodiile în engleză, dar, acum, înțelege și tot ce spui. Presiunea este dublă. Publicul știe deja aceste piese cu ochii închiși și originalul a fost mereu apreciat.

Din punct de vedere tehnic, ca și interpretare, în limba română noi avem niște sunete mai articulate, spre deosebire de limba engleză. Sunetul se formează puțin diferit și normal, și sonoritatea în piesele muzicale diferă. De aceea este mai greu să cânți în română decât în engleză.

Ce poți să ne spui despre piesa ta din live-ul de pe 1 decembrie?

Piesa mea din Live-ul de pe 1 decembrie este o amintire dragă a multor oameni. S-a plâns la auzul acestei piese, a fost admirată și plăcută de către toți ascultătorii săi la vremea aceea. Si chiar și acum, în multe dintre concursurile de copii, încă se cânta și se consideră o piesă foarte grea. Sper să primesc aceleași reacții și de la ascultătorii din fața televizoarelor. Chiar cred că lumii o să îi placă reinterpretarea mea pe această piesă. Si o să aprecieze și mica mea compoziție pe care o să le-o arăt pe scena de la Vocea României.

Ana Stănciulescu: „Vocea României a însemnat perioada mea de conștientizare și maturizare”

Care a fost, până acum, cel mai dificil moment din competiție, din punctul tău de vedere?

Cel mai dificil moment, din punctul meu de vedere, de până acum, a fost la knockout-uri deoarece chiar am legat o prietenie foarte frumoasă cu Alejandro și m-am înțeles foarte bine și cu Adrian. Mă bucur că am trecut mai departe, dar, în același timp, îmi pare foarte rău pentru ei.

Pentru că știu cum e să-ți dorești să treci mai departe, știu cum e să vrei să arăți mai mult lumii și, la un moment dat, să se termine totul… Băieților le-am zis să nu se descurajeze, viața merge înainte, iar cariera se construiește cu sufletul în continuare.

Dacă ar fi să descrii experiența de la Vocea României în câteva cuvinte, care ar fi acelea?

Vocea României a însemnat perioada mea de conștientizare și maturizare. Am învățat că lumea poate să te judece la orice greșeală, am învățat că doar prin muncă poți să obții ceea ce îți dorești de la tine. Si am învățat, din partea lui Smiley, că există o a doua șansă și că trecutul nu trebuie să își definească prezentul sau viitorul.

Ana Stănciulescu, despre Smiley: „M-a învățat că, dând a doua șansă, poți să realizezi că te-ai înșelat și poti da încredere din nou omului”

Cu toții suntem oameni, cu toții greșim, însă, important este ce facem din punctul ăla înainte și să ne asumăm fiecare greșeală, așa cum am făcut și eu. Am mai învățat că Vocea României nu înseamnă numai competiție. Inseamnă și colegialitate, prietenie, distracție și muncă multă.

Smiley nu mi-a fost numai antrenor, mi-a fost și lecție de viață – el m-a învățat că greșelile trebuie asumate și nerepetate. Si tot el m-a învățat că, dând a doua șansă, poți să realizezi că te-ai înșelat și poti da încredere din nou omului care își dorește să meargă cu tine mai departe.

De ce ar trebui să te voteze cei de acasă?

Consider că oamenii ar trebui să mă voteze deoarece susțin și respect muzica românească. Si am cântat-o pe toate scenele, de la vârsta de 3 anișori și am obținut numeroase premii. Mereu mi-am dorit să pot scrie sau să pot integra cumva muzica veche, superbă, în aceste vremuri.

Ana Stănciulescu, emoții uriașe la ediția LIVE la Vocea României

Iubesc să cânt românește, iubesc să dansez românește și iubesc să simt românește. Cred că am calitățile necesare să ajung la inima publicului deoarece, cânt bine, îmi place enorm să dansez pe scenă, cânt din suflet, pentru sufletul lor și fac cardio de două luni încontinuu, ca să le ofer cea mai bună interpretare de până acum!

Sper ca lumii să-i placă ce am construit eu și cu Smiley, să aprecieze mica mea compoziție adăugată și să se bucure alături de noi.

Concurenții vor putea merge mai departe doar prin susținerea publicului! Cei care vor să-și susțină favoriții, îi pot vota pe voteazavocea.protv.ro sau prin SMS, la 1456 (tarif 1,19 euro, TVA inclus). Regulamentul de votare este disponibil pe site.

Ediția „Vocea României” de vineri seara, 1 Decembrie, poate fi vizionată LIVE pe PRO TV și, în același timp, pe VOYO.

Foto: PR Pro Tv

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton