Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars! Concurenta s-a accidentat: „Îmi doream să fiu eliminată printr-un duel, nu așa” | EXCLUSIV

.

Ana Porgras a fost descalificată de la Survivor All Stars România în ediția de joi, 2 mai, după ce și-a fracturat glezna pe traseu, la începutul săptămânii. Astfel, concurenta a fost nevoită să părăsească emisiunea prezentată de Daniel Pavel, competiție filmată în Republica Dominicană.

Ana Porgras a sperat ca accidentarea ei nu este atât de gravă și credea că va putea reveni pe traseu. Însă verdictul medicilor a fost cu totul altul, astfel că s-a văzut nevoită să renunțe la competiția de la Pro Tv. Concurenta ne-a dezvăluit, în interviul de mai jos, care este starea ei de sănătate în acest moment.

Ana Porgras, eliminată de la Survivor All Stars: „Am realizat că drumul meu s-a terminat”

Ana, o accidentare dură ți-a oprit parcursul în sezonul suprem. Ce sentimente te încercau pe patul de spital?

Da, din păcate pentru mine, am suferit o accidentare destul de gravă în cadrul concursului. Când am ajuns la spital, în prima fază, am sperat să nu fie ceva grav, cu toate că simțeam că piciorul meu nu e ok. După verdictul medicului, am simțit un sentiment de supărare și tristețe profundă. Și în momentul acela am realizat că drumul meu în Survivor s-a terminat. Așa cum am mai spus, îmi doream să fiu eliminată printr-un duel și nu așa.

Ai ajuns până pe locul 9. Crezi că meritai mai mult de atât după prestația ta din acest sezon?

Dacă nu mă accidentam, da, aș putea spune că meritam să mai rămân în competiție. După ce am ajuns acasă și am văzut statisticile, am văzut că nu am fost cea mai slabă din această competiție, așa cum au spus foarte mulți.

Ai vreun regret după această participare?

Nu am niciun regret, am învățat să primesc tot ce mi se întâmplă cu pozitivitate, și să încerc să învăț ceva din fiecare experiență.

Ce spune Ana Porgras despre relația cu colegii de la Survivor? „Au fost și discuții contradictorii”

Cum ai simțit tu relațiile din fostul trib al Faimoșilor? Dar pe cele din Los Bandidos?

Relațiile din fosta echipă a Faimoșilor au fost exact cum mi-am imaginat, ne-am înțeles, am comunicat, chiar dacă au fost și discuții contradictorii. Cred că am reușit să comunicăm foarte bine și să ne redresăm.

Cum merge recuperarea după accidentarea suferită? Totul a revenit la normal?

Sunt mai bine, recuperarea este din ce în ce mai bună. Sper ca în scurt timp să revin la forma mea inițială. Totul în viața mea a revenit parțial la normal, încă am lucruri pe care nu le pot face foarte bine, din cauza piciorului.

Ce concurenți au părăsit Survivor All Stars?

Show-ul Survivor All Stars se difuzează în fiecare marți, miercuri și joi, de la 21:30, la PRO TV și pe VOYO. Până acum au fost eliminați următorii concurenți: Elena Ionescu, Andreea Tonciu, Relu Pănescu, Elena Marin, Roxana Nemeș, Maria Lungu, Cătălin Moroșanu, Jador, Jorge, Cătălin Zmărăndescu, Oana Ciocan, Maria Chițu, Alexandra Ciomag, Lola Crudu, Ana Pal, Alexandra Duli, Alex Delea, câștigătorul trofeului Survivor de anul trecut, Ana Porgras și Stefania Stănilă.

Foto: PR PRO TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton