Ana Odagiu formează un cuplu cu Cosmin Natanticu. Proiectul de la Antena 1 care i-a unit: „Mi s-a dat liber să fac un copil”

.

Ana Odagiu traversează cea mai bună perioadă din viață, atât în plan sentimental, cât și profesional. La câteva zile de la nunta cu Conrad Mericoffer, aflăm că actrița face parte din distribuția producției „Bravo, tată!”, serialul de comedie care va putea fi urmărit din 22 octombrie, de la ora 20:00, la Antena 1. Ana Odagiu joacă rolul soției lui Cosmin Natanticu.

În distribuție mai figurează Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel, patru bărbați din medii complet diferite, care ajung să se împrietenească pentru că ai lor copii frecventează aceeași grădiniță.

Ana Odagiu, cucerită de personajul căruia îi dă viață

Despre Cristina, personajul pe care îl interpretează, actrița povestește că ,,este unul ciufut și jucăuș. Și vrea copii. Mi s-a dat liber de la producție să fac un copil în viața reală. Au zis că ar fi tare potrivit pentru personajul meu’’, declară Ana Odagiu.

„Într-o zi, bună zi, aș zice, m-a chemat Domnica la casting pentru un serial. Nu aveam foarte multe informații, dar atunci când am primit textul, mi-aduc aminte că am reacţionat imediat „E un text bun! Îmi place!”. Spun rar asta. Am ajuns, iar acolo m-am întâlnit cu Maria Marinescu, cu care lucrasem la Te cunosc de undeva!  și cu Bogdan Dumitrescu. M-am bucurat să-i revăd și m-am simțit în largul meu. Am dat castingul cu mai mulți actori, dar cea mai reușită probă a fost cea cu Ștefan Pavel, care, iată, este unul dintre tatici’’, povestește Ana Odagiu despre cum a început ceea ce avea să devină viitorul ei rol în Bravo, tată!.

Citeşte și: Ana Odagiu și Conrad Mericoffer, fostul soț al actriței Victoria Raileanu, s-au căsătorit religios! Cât a costat rochia de mireasă

Citeşte și: Drama din viața surorilor Ana și Monica Odagiu și mărturisirea care le-a unit: „A fost un moment de sinceritate”

„Eu joc un cuplu cu Natanticu, sunt soția lui în serial”

Peste o lună și ceva, când aproape că nu mai credea, a aflat că va face parte din proiect. „Maria mi-a dat vestea: „Ai primit rolul! Ne apucăm de treabă!” Și, gata! Povestea a început! Fazele amuzante apar inevitabil la filmări, mai ales la o producţie de gen. Eu joc un cuplu cu Natanticu, sunt soția lui în serial. La o repetiție cu el și Andreea Perju (fosta lui soție, în serial), am avut „hemoragie de râs” de fiecare dată când ajungeam la o anumită secvență.

Replica mea era simplă: „Ce faci, Flavius? Stai ca prostu’? Nu faci nimic?”. Numai că, atunci când eu am făcut o mică pauză după „Ce faci, Flavius?”, el a raspuns: „Bine”. De-acolo, nu am mai putut filma nimic. Am râs încontinuu, cu lacrimi. Echipa de filmare e absolut minunată. Mă simt în largul meu și asta e atmosfera de care am nevoie atunci când lucrez” , mai spune Ana Odagiu.

Citeşte și: Surorile Ana și Monica Odagiu lansează un nou proiect muzical

Citeşte și: Cum arată astăzi fiica Marinei Almășan. Marinuș a împlinit 33 de ani: „Vreau s-o știu sănătoasă și iubită”

Actrița îi știe pe toți tăticii din serial. Cu unii a fost la facultate, cu alții a colaborat la diferite proiecte. „Pe Natanticu îl cunosc de o viață, de pe vremea facultății; pe Ștefan Pavel, tot de pe-atunci; pe Fodor l-am întâlnit la multe evenimente și a fost unul dintre oamenii cei mai faini pe care i-am întâlnit la Splash! Vedete la apă, acolo unde adrenalina era maximă și unde aveam nevoie de sprijin și de generozitate, lucruri pe care atât Natanticu, care era în juriu, cât și Fodor, care era prezentator, ne-au oferit-o.

Cu Liviu m-am întâlnit în cateva emisiuni tv, deci, cum spuneam, îi știu pe toti tăticii. M-am bucurat enorm să mă întâlnesc și cu Diana Cavallioti pe platourile de filmare’’, adaugă ea.

Foto: Pr, Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton