Ana Morodan a izbucnit în lacrimi în sala de sport, în Bali: „Mă simt grasă și urâtă. Celebritatea m-a otrăvit”

.

Ana Morodan a plecat într-o vacanță în Bali, după o perioadă dificilă. Ajunsă la destinație, cu scopul de a se vindeca, „pentru a învăța să mă iubesc, pentru a învăța să îmbrățișez această experiență umană cu totul”, influencerița a izbucnit în lacrimi în sala de sport și s-a confensat celor care o urmăresc pe social media, cărora le-a dezvăluit de ce suferă.

Fosta „contesă” din social media, om bun în devenire, așa cum își spune după incidentul din primăvară, a mărturisit că a plecat în Bali pentru a se „vindeca” și pentru a învăța să se iubească, dar a cedat și a început să plângă când se afla la sala de fitness. Ana Morodan a răbufnit apoi pe rețelele de socializare, unde a postat un mesaj în care spune că nu se simte bine în corpul ei.

Ana Morodan, moment de vulnerabilitate pe rețelele de socializare: „Am venit în Bali să plâng la sală”

În luna martie, Ana Morodan a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise și a încercat, în ultima perioadă, să își refacă viața. Astfel, în urmă cu o săptămână, a urcat într-un avion cu destinația Bali. Acolo, speră să își găsească liniștea sufletească, dar a avut un moment de slăbiciune și a dezvăluit că nu se simte bine în pielea ei.

„Am venit în Bali să plâng la sală. Mă simt grasă și urâtă și vreau să știți asta. Trăiesc o viață privilegiată pentru care sunt foarte recunoscătoare, dar tot am multe momente în care eu, Ana Morodan, fata cea mai cunoscută pentru încrederea ei în sine, mă simt urâtă sau în ultimul timp grasă și pot să tot număr astăzi cel puțin încă patru lucruri pe care le detest la mine”, a scris Ana Morodan pe Instagram.

Aceasta a continuat cu mărturisile, precizând că a „realizat totul în ceea ce privește celebritatea și faima” dar „asta nu m-a făcut fericită”.

„M-a otrăvit”, a precizat Ana Morodan.

Citește și: Câte kilograme vrea Ana Morodan să slăbească și ce plan are: „Mi s-au îngrășat și degetele”

Citește și: Ana Morodan, primul interviu după ce a primit sentința. Ce decizie a luat după accident: „Nici să mai am carnet nu mă mai urc la volan” / Exclusiv

Citește și: Cine sunt concurenţii Power Couple, noul show prezentat de Dani Oţil. Nume surpriză anunțate de Antena 1

Citește și: Aris Eram și Laura Giurcanu, primele declarații după ce au fost surprinși sărutându-se: „Îmi place că ești descurcăreț” / Video

„Am căutat în multe feluri un salvator”

Ana Morodan a afirmat că, deși are de lucru cu ea însăși pentru a ajunge să cunoscă iubirea de sine și pentru a se accepta așa cum este, nu se dă bătută. Într-un mesaj inspirațional, influencerița a precizat că deși se simte „grasă și urâtă”, nu este „slabă”.

„Dar nu mă simt slabă. Nu sunt slabă. Pentru că:

1. Am trecut prin prea multe cu mine însămi ca să renunț la mine!

2. Nu stăpânesc încă iubirea de sine, dar înțeleg ce înseamnă un sentiment de respect de sine.

3. Trăind într-o lume în care simțim că suntem puternici doar pentru că mergem la evenimente, apărem în reviste, trăim viața glam a devenit de câțiva ani atât de mică pentru mine, trăgând sensul sau validarea din această lume se simte atât de meschin pentru mine, dar nu judec nici o generație nouă care aspiră la această lume. Am fost și eu ca tine cândva. 

4. Sunt aici pentru a mă vindeca, pentru a învăța să mă iubesc, pentru a învăța să îmbrățișez această experiență umană cu totul și dacă acest lucru inspiră o altă persoană, atunci e minunat!

5. Încă nu am ajuns la acel lucru de pe lista mea de dorințe pe care scrie: Acea bătrână adorabilă, dar nebună.

6. Timpul ia toate lucrurile, chiar și spiritul. Mulțumesc, Stephen King. Deci, după această logică, va trece și acest moment în care plâng și mă simt ca naiba, nu?

7. NU VINE NIMENI. Nu mai așteptați un salvator, e timpul să vă salvați singuri. Ascultați-mă și ascultați-mă cu mare atenție: Am prieteni extraordinari, un sistem de sprijin incredibil, dragostea a milioane de oameni, am o minte strălucită (salvatorul și dușmanul meu) și am încercat și am căutat în multe feluri un salvator: Nimeni, absolut nimeni nu te poate salva. TREBUIE să te ridici și să înțelegi acest lucru cât mai curând posibil.

8. Pentru că am realizat totul în ceea ce privește celebritatea și faima asta nu m-a făcut fericită. M-a otrăvit.

Mă simt grasă și urâtă astăzi, dar nu mă simt slabă. Nu am fost niciodată slabă. Acesta este ingredientul secret pe care îl iubești sau îl urăști la mine. Îmi însușesc cine sunt, așa cum am făcut-o de atâtea ori înainte. Stau în picioare și nu mi-e frică. Voi învinge! ȘI LA FEL ȘI TU!”, a scris Ana Morodan pe pagina sa de Instagram, într-un mesaj în limba engleză.

Ana Morodan, plasată sub control judiciar

Ana Morodan a fost plasată sub control judiciar după ce, în luna martie a acestui an, a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise. Atunci, Poliția Rutieră a încercat să oprească mașina condusă de influenceriță, însă aceasta a refuzat să tragă pe dreapta. La scurt timp după aceea, Morodan a intrat în coliziune cu alte două autovehicule staționate.

Influencerița a refuzat să meargă la INML pentru prelevarea mostrelor biologice, astfel că polițiștii i-au întocmit dosar penal.

Ulterior, în aceeaşi zi, Ana Morodan a fost oprită din nou în trafic de poliţişti, care au constatat că femeia figura cu permisul de conducere reţinut ca urmare a primei abateri.

În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, s-a relevat prezenţa în organism de substanţe psihoactive.

Ana Morodan a fost reţinută pentru 24 de ore, însă a fost eliberată după o zi şi pusă sub control judiciar.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ana Morodan

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton