Ana Maria Crudu a devenit mamă. Sora Danielei Crudu a născut un băiat. Prima imagine cu bebelușul

.

Ana Maria Crudu, sora Danielei Crudu, a devenit mamă pentru prima dată. Aceasta a adus pe lume un băiețel și deja a făcut publică prima imagine cu fiul ei.

După ce a părăsit România, aceasta s-a mutat în Suedia alături de soțul ei. Ana Maria, care a devenit cunoscută odată cu participarea la câteva show-uri de televiziune, este mai fericită ca oricând pentru că, la scurt timp de când a devenit mătușă, are ocazia să se bucure și de rolul de mamă.

Ana Maria Crudu a născut un băiat

Daniela Crudu a născut în luna mai a acestui an, iar la botezul fetiței sale, Daiana, s-a aflat că și Ana Maria este însărcinată. Din cauza sarcinii avansate, aceasta a lipsit de la eveniment, anunțul fiind făcut chiar de tatăl celor două.

„Și Ana Maria să fie într-un ceas bun, e și ea însărcinată acum. Trebuie să nască în septembrie. După câte știu, un băiețel, frumos foc. L-am văzut și eu în aparate. Mă uitam ca la poarta nouă”, a afirmat tatăl surorilor Crudu la botezul nepoatei sale.

Acum Ana a devenit și ea mamă și se bucură din plin de compania fiului ei. Aceasta a făcut deja publică prima imagine cu micuțul.

În fotografie apare soțul ei, Adrian Neagu, care își ține în brațe nou-născutul. Micuțul este înfășurat într-o păturică și are pa cap o căciuliță galbenă.

Citește și: Daniela Crudu, imagine rară cu fetița la plimbare. Cum a fost surprinsă fosta asistentă TV

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Daniela Crudu la botezul fiicei sale. Fosta asistentă de televiziune și-a creștinat fetița în weekend / Video

Citește și: Mihai Mitoșeru, despre cum s-a schimbat Daniela Crudu de când a devenit mamă: „Mi se pare foarte matură” / Video

Citește și: Daniela Crudu, despre viața de mamă și clipele de panică de dinaintea nașterii: „Nu mai mișca” / Video

Cine este Ana Maria Crudu

Pe Daniela Crudu o cunoaște întreaga țară, dar sora ei, Ana Maria este o persoană mai retrasă. În timp ce Daniela a ales o carieră în televiziune, sora sa a devenit make-up artist.

În urmă cu câțiva ani, aceasta a participat împreună cu Daniela la un show culinar și a intrat și ea în atenția publică. La scurt timp, însă, ea a ales să rămână din nou în spatele luminilor reflectoarelor.

Ana Maria Crudu s-a mutat în Suedia după ce, în timpul unei călătorii acolo, l-a cunoscut pe Adrian Neagu, de care s-a îndrăgostit iremediabil. Cei doi s-au căsătorit, iar acum au devenit părinții unui băiat.

Surorile Crudu au devenit modele pentru o rețea de socializare pentru adulți, iar Ana dezvăluia, în urmă cu ceva timp, că cel care îi face fotografiile este chiar soțul ei.

„M-am gândit că o să îmi pară rău la bătrânețe că nu am făcut asta! M-am gândit «de ce nu?» Soțul meu este pasionat de fotografie și de mine. Îmi face chiar soțul pozele! Îi place să îmi facă poze!”,a declarat Ana Crudu pentru Click, în urmă cu ceva timp.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus prima imagine cu fiul Anei Maria Crudu

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton