Ana Maria Barnoschi, Revelion cu iubitul în Caraibe: „Port lenjerie roșie și am grijă să am bani în buzunar”/ Exclusiv

.

Ana Maria Barnoschi are planuri mari pentru sărbătorile din acest an. Dacă de Crăciun va fi cu familia, de Revelion, vedeta de la Kanal D va petrece într-o croazieră, în Caraibe. În noaptea dintre ani, Ana Maria Barnochi va respecta cu sfințenie câteva tradiții: va purta lenjerie roșie, va avea bani asupra ei și un pahar de șampanie în mână.

Chiar dacă îi va avea aproape pe cei dragi, colega lui Bursucu de la Roata Norocului are și un regret, acela că tatăl ei, care dădea sens acestei perioade, lipsește de la masa de sărbători. Cu toate astea, Ana Maria Barnoschi încearcă să lase în urmă greutățile și să bucure de momentele frumoase ce o așteaptă.

Ana Maria Barnoschi, Revelion în Caraibe

Prezentatoarea a făcut mai multe dezvăluiri pentru UNICA.ro. Am vorbit cu Ana Maria Barnoschi despre trăirile care o încearcă pe platourile de filmare de la Roata Norocului, bijuteriile de care nu se desparte și relația cu omul iubit, care o împlinește.

Unde te vor găsi sărbătorile? Se anunță și o vacanță de Crăciun sau Revelion?

Crăciunul mă va găsi acasă, în familie, așa cum se întâmplă în fiecare an, alături de persoanele dragi. De Revelion voi pleca într-o vacanță, în croazieră. Destinația este una la care am visat, în Caraibe. Voi petrece Revelionul la căldură.

Care e amintirea de suflet legată de sărbători pe care o ai?

Cele mai frumoase amintiri țin de oamenii dragi. Eu port în suflet fiecare sărbătoare în care eram cu toții împreună la masă. Sunt amintiri de neprețuit, mai ales că acum, de când tata nu mai este alături de noi, nu mai este posibil acest lucru.

Ana Maria Barnoschi: „Cred că valoarea unui cadou nu ține de cât costă, ci de gândul care îl însoțește”

Ai avut vreodată un Crăciun în care nu ai putut să faci sau să dăruiești tot ce ți-ai propus, iar asta pentru că aveai probleme financiare?

Nu mi s-a întâmplat. Cred că valoarea unui cadou nu ține de cât costă, ci de gândul care îl însoțește și de bucuria pe care o dă celui care îl primește. Cadourile se fac din suflet.

Respecți o tradiție de Crăciun sau de Revelion?

De Crăciun, da, sunt alături de familie la masă. Această este tradiția pe care o respect an de an și cred că despre asta este această mare sărbătoare creștină. De Revelion am câteva tradiții pe care le respect; port lenjerie roșie, la miezul nopții, am grijă să am bani în buzunar și un pahar de șampanie în mână pentru noroc în anul următor.

„Am avut momente dificile de-a lungul vieții, dar am încercat să ies din ele, nu să mă afund mai tare”

Ce ți-ar plăcea să îți aducă Moșul?

Nu i-am cerut ceva material, îmi doresc doar să mă bucur de familie, să fim cu toții sănătoși.

Ai trecut vreodată printr-un fapt de viață din care să simți așa că nu poți să ieși și să îl percepi ca pe o groapă?

Am avut momente dificile de-a lungul vieții, dar am încercat să ies din ele, nu să mă afund mai tare. Mi-am pierdut un părinte. Au fost probleme pe toate planurile, cu care se confruntă oricare alt om.

Întotdeauna am găsit în mine resursele să ies din acea perioadă grea, mi-am găsit motivația să merg mai departe.

Întâmplarea neprevăzută petrecută pe platourile de la Roata Norocului?

Cea mai nostimă, pentru mine, dar sigur nu a fost așa și la acel moment pentru toți cei prezenți, a fost momentul în care pregătind un cocktail, la Roata Norocului, am tras o sperietură.  Eram în rolul unei barmanițe și trebuia să flambez cocktailul. Am pus un pahar pe tavă, am pus mai mult alcool decât trebuia și a curs pe lângă.

În momentul în care am dat foc, s-a aprins și locul din jurul paharului. Evident că flacăra a fost potolită și stinsă repede. Dar acum râd când îmi amintesc ce sperietură am tras.

„Merg de câțiva ani la psiholog. Mi se pare normal”

Ai mers vreodată la psiholog când aveai o problemă de viață?

Merg de câțiva ani la psiholog. Mi se pare normal, cred că este un lucru foarte bun să ai grijă de psihicul tău.

Ai vreo bijuterie de care nu te despărți nici măcar la filmările pentru Roată Norocului?

Da, inelul de logodnă.

Anul acesta s-a căsătorit Bursucu, anul viitor crezi că te vom vedea pe tine în această ipostază?

Vă voi anunța când va fi stabilit .

Cum îți imaginezi acea zi? Unde ți-ar plăcea să se întâmple?

Mi-o imaginez perfectă din toate punctele de vedere; cu vreme bună, sper să fiu relaxată, pentru că sunt o persoană perfecționistă, cu oameni dragi alături. Îmi doresc să fie într-un loc unde să am în preajmă apă, într-un peisaj de vis, care să completeze energia unei zile atât de speciale, să îmi dea o stare bună, de fericire, de bucurie, liniște, mulțumire.

Unde a fost Ana Maria Barnoschi cerută în căsătorie

Unde erați când te-a cerut în căsătorie? Ce te-a impresionat cel mai mult?

Eram în Grecia, în Santorini. Cel mai mult m-a impresionat emoția pe care o avea, ceea ce a făcut ca momentul să fie unul cu adevărat special.

Citeşte și: Afacerea cu care Oana Zăvoranu vrea să dea lovitura după ce a pierdut clinica medicală: „Nimic nu mă poate opri

Citeşte și: Amalia Năstase și soțul ei, Răzvan Vasilescu, s-au mutat în casa nouă înainte de sărbători: „Avem și piscină

Citeşte și: Carmen Tănase, dezvăluiri despre Crăciunul de neuitat din 25 decembrie 1989: „Tudor avea 8 luni, afară se trăgea ca la balamuc”/ Exclusiv

Citeşte și: Tom Cruise, avertizat de fostul soț al rusoaicei cu care ar avea o idilă. „Să țină ochii larg deschiși!”

Ana Maria Barnoschi: „Mă pot baza pe el atunci când am nevoie de un sprijin”

Ce apreciezi cel mai mult la bărbatul de lângă tine? Cum v-ați cunoscut?

Apreciez faptul că depune efort să îmi facă pe plac, să mă mulțumească, să îmi aducă bucurie, să mă vădă fericită și îmi place că este foarte înțelegător, sincer, că mă pot baza pe el atunci când am nevoie de un sprijin. El a fost cel care mi-a scris și am început să comunicăm. După trei săptămâni am ieșit în oraș, am povestit și îmi amintesc că am fost foarte relaxată. Din acel punct lucrurile au decurs natural.

În general, în ce îți investești banii? S-a întâmplat să faci o investiție și într-o casă?

În vacanțe. Îmi place să creez amintiri și experiențe. Mi-am luat propriul meu apartament când aveam 21 de ani, ai mei m-au ajutat să îl achiziționez.

Ce îți dorești pentru viitor?

Îmi doresc sănătate pentru toate persoanele dragi. Îmi doresc să am o familie fericită și liniștită.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton