Ana Maria Barnoschi, nuntă în Palma de Mallorca. Prezentatoarea a schimbat trei rochii de mireasă / Galerie foto

.

Ana Maria Barnoschi s-a căsătorit religios cu partenerul ei, Vlad Bălău, într-un cadru de poveste în Palma de Mallorca. Îndrăgita prezentatoare a schimbat la nuntă trei rochii de mireasă, în timp ce invitații s-au distrat pe muzica Iuliei Dumitrache și s-au bucurat de preparate speciale.

Ana Maria Barnoschi s-a căsătorit în Palma de Mallorca

Ana Maria Barnoschi și Vlad Bălău s-au căsătorit religios departe de România, într-un cadru de vis, în Palma de Mallorca. Vedeta Kanal D și soțul ei și-au celebrat iubirea în timpul unei ceremonii spectaculoase, la o lună și jumătate după ce s-au căsătorit civil.

Nunta propriu-zisă a avut loc într-un loc special, la Son Marroig, înconjurați de familie și prieteni. Ana Maria Barnoschi a schimbat, în timpul evenimentului, trei rochii de mireasă, în stiluri diferite.

Prezentatoarea a distribuit în mediul online primele imagini de la nunta ei din Spania, cu decoruri elegante. După ceremonie, petrecerea s-a mutat într-un restaurant din Palma de Mallorca.

Citește și: Cum se menține Ana Maria Barnoschi slabă și cu ce produse își îngrijește tenul: „Mănânc mult pește, fructe de mare” / Exclusiv

Citește și: Ana Maria Barnoschi, stâlp pentru mamă, după pierderea tatălui: „Am încurajat-o să-și continue viața. Mi-a ieșit” / Exclusiv

Prezentatoarea a avut trei rochii de mireasă

Ana Maria Barnoschi a ales pentru ziua cea mare trei rochii de mireasă. Prima, purtată la cununia religioasă, a avut mânceci lungi, mulată pe corp și cu decolteu adânc, în timp ce voalul îi curgea lin pe spate.

După ce a primit binecuvântarea preotului, vedeta s-a schimbat într-o rochie A-line cu corset și decolteu în formă de inimă, cu mânceci scurte lăsate și decupaj adânc pe picior.

Citește și: Lavinia Pîrva, apariție fierbinte pe plajele din Grecia. „Bănică ți-a făcut poza?” Cum a fost surprinsă artista

Citește și: Ce alimentație are David Popovici. Cum se menține în formă sportivul: „Cu asta m-am obișnuit de mic”

În mijlocul petrecerii, tânăra a schimbat din nou rochia de mireasă, într-un cu corset și decolteu adânc, dar mult mai fluidă, ce i-a permis să danseze alături de soțul ei în primul lor dans ca soț și soție. Cei doi au ales să valseze pe piesa „I Surrender” cântată de Celine Dion.

Mirii au ales un meniu special pentru invitații lor. Pentru aperivit, Ana și Vlad au ales cod, prune coapte și pil pil de pătrunjel, în timp ce ca fel principal au avut obrăjor de vită, sfeclă roșie, iaurt cu fistic și suc de zmeură.

Desertul a fost și el ales cu atenție: cremos de mascarpone și vanilie, fructe de sezon macerate și sorbet de prune coapte.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini de la nunta Anei Maria Barnoschi cu Vlad Bălău

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton