Ana Baniciu, surprinsă de război, în Israel: „Am realizat cât suntem de mici”

.

Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, au ales să își petreacă luna de miere în Tel Aviv. Însă cei doi nu se așteptau ca vacanța lor să fie întreruptă de război. Zilele trecute, organizația paramilitară palestiniană Hamas a pornit un atac asupra Israelului, lansând 5.000 de rachete.

După ce a revenit în siguranță în România, fiica lui Mircea Banciu a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, în care a vorbit despre clipele de groază pe care le-a trăit acolo.

Ana Baniciu, momente de panică în Israel

Luna de miere este perioada cea mai fericită a unei femei care tocmai s-a căsătorit cu bărbatul visurilor ei. Iar Ana Baniciu spera să se poată bucura împreună cu Edy Kovacs de câteva zile de vis în Israel. Dar planurile lor nu s-au putut realiza întrucât această țară a fost atacată în weekend, organizația Hamas pornind un adevărat război. Iar proapeții căsătoriți au fost prinși în mijlocul acestor atacuri.

În luna de miere, alături de Ana și Edy a mers și Raluka, care cu puțin timp înainte de începerea bombardamentelor a postat imagini de la plajă, unde părea să se distreze de minune alături de bunii ei prieteni.

Citește și: Raluka, momente de panică în Israel, după bombardamentele palestinienilor: „Am intrat într-un buncăr” / Video

Citește și: Ana Baniciu, dezvăluiri emoționante despre ultimele zile ale mamei sale: „Acea semnătură a fost cea mai grea din viața mea” / Video

După ce a revenit în România, Ana Baniciu a povestit cum a trăit atacurile asupra Israelului.

„Acasă… toată dimineața am auzit sirene, îmi răsunau în cap efectiv! După toată experiența asta pot să vă spun că războiul este o tristă realitate. Noi nu simțim aici în țară cu adevărat ce înseamnă el… Sunt atâtea gânduri care îți trec prin cap în momentele alea și totuși cred că e cel mai concret moment de realizare… am realizat cât suntem de mici și de neputincioși în fața celor care dețin arme, rachete sau bombe pe care ei le consideră PUTERE”, a scris artista pe Instagram, după ce s-a întors cu bine acasă.

Israelul, puternic atacat de Hamas

Duminică, 8 octombrie 2023, organizația paramilitară Hamas a pornit un atac puternic asupra Israelului, lansând peste 5.000 de rachete. La scurt timp, Ministrul Apărării și Comandantul Poliției au declarat stare de război pe teritoriul țării.

Citește și: Gestul cu care Ana Baniciu și-a surprins invitații la nuntă. Cum a apărut artista la propria petrecere / Video

Citește și: Care este starea de sănătate a Mioarei Roman. Oana Roman: „Are nevoie de rugăciuni” / Video

Rachetele au fost lansate din Fâșia Gaza, distrugând mai multe zone ale țării și omorând sute de persoane.

„Suntem într-o stare de război. Suntem supuși unui atac masiv din Fâșia Gaza. În prezent, există 21 de locuri active de confruntare în sudul Israelului”, a transmis șeful poliției israeliene, conform Libertatea.

Un astfel de atac nu a mai avut loc în Israel din anul 1973, când țara a fost atacată simultan de Egipt și Siria.

Mai mulți români se aflau în Israel în momentul atacului Hamas, printre aceștia numărându-se Raluka, Ana Baniciu, Edy Kovacs și Dan Badea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ana Baniciu

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton