Ana Baniciu se mută cu soțul ei, Edy Kovacs, într-o locuință de aproape un secol: “Noi nu avem toată casa”

.

Ana Baniciu renunță la apartamentul de burlăciță după căsătorie. Artista va locui cu soțul ei, Edy Kovacs, într-o casă care peste doi ani împlinește un secol și care i-a aparținut bunicii ei. Proprietatea se află în zona Rosetti, în zonă protejată, iar până acum a fost închiriată.

Propiectul este unul extrem de costisitor, pentru că multe lucruri vor fi schimbate. Cu toate astea, nu au voie să pună termopan, iar exteriorul trebuie făcut identic. Chiar și așa, Ana Baniciu se declară încântată de noua locuință.

Ana Baniciu și soțul ei renovează o casă veche

“Este o casă în zonă protejată și este un proiect foarte îndrăzneț. Am știut de la început în ce ne băgăm, nu e o casă pe care o faci cum ai face-o. Ești limitat la anumite chestii. Adică la geamuri nu poți să pui termopan, trebuie să le faci din lemn, cresc costurile foarte mult, totul e extra. Lemnul trebuie să fie masiv peste tot. Exteriorul trebuie să-l faci identic, sunt 7000 de modele și trebuie să ai grijă de ele”, spune Ana Baniciu, conform Cancan.

Citeşte și: Gestul cu care Ana Baniciu și-a surprins invitații la nuntă. Cum a apărut artista la propria petrecere / Video

Citeşte și: Copleșitor! Ana Baniciu a pus un scaun cu flori la nunta ei, în memoria mamei: „Voiam să știu că e acolo”

Ana Baniciu: „Bunicii mei au închiriat-o acum 20 de ani, pentru că au considerat că e foarte mare”

Artista are multe amintiri plăcute legate de această casă, pentru că a copilărit aici. Ana Baniciu-Kovacs a fost, însă, nevoită să îl anunțe pe cel care a închiriat casa în urmă cu 20 de ani de planurile ei, iar asta i-a displăcut. ”Este casa în care eu am copilărit, este casa bunicilor mei. Bunicii mei au închiriat-o acum 20 de ani, pentru că au considerat că e foarte mare și bunică-mea era obsedată de curățenie. Are aproape cinci metri înălțime tavanul. Are și o scară uriașă, interioară, care trebuia urcată și coborâtă și a fost închiriată, timp de 20 de ani, unui singur om.

Este un prieten de-al noștru, turc, zic prieten pentru că a intrat în familie, îi zice bunicii mele “mami”. Anul ăsta, a fost o discuție atât de ciudată, a trebuit eu să mă duc la el, să îi spun că noi am luat decizia să refacem casa asta și că vrem să ne mutăm. Și îmi era aiurea, cum să îl scot pe omul ăsta, care e parte din familia noastră?! A zis că nu e nicio problemă că și el și-a luat un teren la Brașov și vrea să se mute”, mai spune Ana Baniciu.

Citeşte și: Ana Baniciu, surprinsă de război, în Israel: „Am realizat cât suntem de mici”

Citeşte și: Gestul cu care Ana Baniciu și-a surprins invitații la nuntă. Cum a apărut artista la propria petrecere / Video

Ana Baniciu: “Noi nu avem toată casa. Avem partea de sus și încă o bucată din partea de jos”

Artista e fericită că în curând se va muta în centrul orașului. Casa are două terase mari, curte. Cu toate astea, Ana Baniciu și soțul ei vor fi nevoiți să împartă locul și cu o vecină. “Noi nu avem toată casa. Avem partea de sus și încă o bucată din partea de jos. Mai avem o vecină jos, dar casa are 150 mp utili, cu două terase mari, cu curte. E o casă cum ne trebuie nouă.

Lucrăm cu o arhitectă foarte mișto, cu Cristina Stroe, care ne-a făcut un super proiect. Și o să fie o combinație, cu profile și tavanul, cu toate stocaturile, vintage, dar pe parte de amanajare o să fie și un pic elegant și modern. E un proiect îndrăzneț, e clar un proiect costisitor. Dar am zis să facem casa asta pentru că o avem și pentru e o bijuterie de casă, e ceva foarte special.

Îi creștem și valoarea ei și stăm în centrul orașului, că ne-am săturat de zona asta de nord. Mi-a plăcut foarte mult zona asta de nord, dar acum nu o mai pot suporta și am zis că vreau să plec de aici!”, precizează Ana Baniciu.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton