Ana Baniciu, probleme pe aeroport: „Simțeam că mi se face rău”. Artista și Edy Kovacs se pregăteau să plece în vacanță

.

Ana Baniciu, însărcinată în cinci luni, și soțul ei, Edy Kovacs, au vrut să plece în vacanță în Turcia, însă planurile lor au fost date peste cap. Cei doi au fost nevoiți să aștepte mai bine de trei ore în avion pentru ca, în cele din urmă, zborul să fie anulat.

Pentru artista în vârstă de 30 de ani situația a fost și mai neplăcută întrucât aeronava nu avea aer condiționat și în tot acel timp, spune ea, nu a primit nici măcar un pahar cu apă.

Ana Baniciu, probleme pe aeroport

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au pregătit să pornească în prima lor vacanță peste hotare de când artista a rămas însărcinată. Entuziasmată, aceasta și-a făcut bagajele și a pornit spre aeroport, fără a ști, însă, ce avea să se întâmple.

Cei doi au așteptat mai mult de trei ore în avion pentru ca acesta să nu mai decoleze.

„Suntem tot aici. N-am decolat că nu se poate. De ce? Nu știm. Avem un noroc la vacanțe… Ultima dată am fost în război. După trei ore de stat aici, în avion, cică plecăm. Am stat doar trei ore”, a spus Ana Baniciu într-o postare pe InstaStory.

În cele din urmă, Ana și Edy au fost nevoiți, împreună cu toți ceilalți oameni, să coboare din aeronavă și să își găsească un alt zbor. După patru ore de așteptare în niște condiții dificile pentru o femeie însărcinată, solista a decis să profite de situația ei și să ceară întâietate.

Citește și: Cum a reacționat Mircea Baniciu atunci când a aflat că fiica sa, Ana Baniciu, este însărcinată: „Are o singură dorință”

Citește și: Ana Baniciu, primele imagini din casa veche de un secol pe care a moștenit-o de la bunici. „Începe să prindă contur!”

„Am cedat într-un final și am făcut ce nu făcusem până acum în cele 5 luni de sarcină. Am cerut întâietate pentru că sunt gravidă și deja simțeam că mi se face rău, moment în care s-au dezlănțuit ceva oameni că nu e corect, că trebuie să le cer lor voie, că ei nu sunt de acord să mă lase. Cu una dintre doamne m-am întâlnit și în zborul ăsta și abia aștept să mă ridic să merg la baie și să o felicit pentru reacție. Hai să ajungem cu bine”, a povestit Ana Baniciu într-un alt Instastory.

Artista va fi mamă de băiat

Ana Baniciu a afirmat că va avea un băiat și că încă nu a ales un nume pentru bebeluș. Aceasta spune că are o sarcină ușoară și că încearcă să rămână tot timpul pozitivă și cu zâmbetul pe buze.

„Mă simt foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Sunt o graviduță drăguță, încep să cresc, totul decurge bine! Nu avem o sarcină toxică,  încerc să fiu cât mai liniștită, vreau să mă păstrez calmă și zâmbitoare! Sunt mulți oameni care știau și au fost alături de mine și nu au zis mai departe, au ținut secretul, motiv pentru care le mulțumesc”, a declarat artista pentru Ciao.

Citește și: Ana Baniciu a spus că a fost „dificil” să lucreze cu tatăl ei, Mircea Baniciu. „Mi-era frică să plece” / Video

Citește și: Nominalizările pentru premiile Oscar 2024 au fost anunțate. Ce filme și actori se luptă pentru râvnita statuetă

Deși acum va avea un băiețel, ea speră că pe viitor în familia lor va apărea și o fetiță.

„Avem un băiețel, la Edy nu există altă opțiune, iar eu sunt mai băiețoasă, mai puternică dar sperăm să vină și o fetiță mai târziu. La nume ne mai gândim, avem câteva preferate. Deocamdată nu am pofte, nu a fost nimic în mod special, poate urmează”, a mai spus ea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ana Baniciu

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton