Ana Baniciu, imagini noi din casa veche de un secol, moștenită de la bunici: „Azi au venit covoarele” / Galerie foto

.

Ana Baniciu și Edy Kovacs pun la punct ultimele detalii din casa lor din București, moștenită de artistă de la una dintre bunici. Cântăreața și soțul ei și-au petrecut vara pe litoral, unde Edy deține o terasă. În septembrie, Ana, Edy și fiul lor, Aris, se vor întoarce în Capitală. Până să facă un tur complet al locuinței, solista a publicat câteva imagini noi din imobilul construit acum aproape un secol.

Ana Baniciu, noi imagini din casa veche de un secol, moștenită de la bunici

Casa în care locuiesc Ana Baniciu și Edy Kovacs se află într-o zonă protejată și a reprezentat un proiect costisitor. Cuplul nu a putut să pună termopane locuinței, iar exteriorul a trebuit să fie restaurat conform designului original. În ciuda dificultăților, Ana și Edy sunt recunoscători și entuziasmați să revină în Capitală. Întrebată zilnic de urmăritori când va face un tur al locuinței, Ana a publicat câteva imagini noi surprinse în căminul ei și al lui Edy.

„Pentru că m-ați tot întrebat de casa nouă… azi au venit covoarele”, a scris Ana Baniciu la Instagram Story.

Citește și: Cum a amenajat Ana Baniciu camera copilului: „E mândria mea”. Artista a ales un pătuț cu totul special

Ana Baniciu, atentă la fiecare detaliu din noua casă

Noile imagini din casa Anei Baniciu surprind livingul și dormitorul matrimonial, ambele decorate în culori neutre calde, în afara canapelei portocalii, care oferă o pată de culoare locuinței. Colțul de luat masa a fost decorat cu o masă rotundă, achiziționată de la un brand românesc. Piesa de mobilier din lemn masiv este redusă în prezent de la 5300 la 4770 lei.

„Atât de mândră sunt de masa asta, făcută pentru noi de orădenii talentați ai soțului (și el orădean), plus scaunele care se combină perfect cu ea. Sunt lucrate atât de fin, din lemn masiv… a transpirat ceva soțu’ când le-a urcat pe scări, ce-i drept, însă a meritat cu desăvârșire”, a scris Ana Baniciu pe Instagram.

Citește și: Ana Baniciu face furori în costum de baie, la două luni după ce a născut. „Arăți cu 10 ani mai tânără!”

Cum arată camera copilului

„Nici n-am apucat să ne acomodăm că ne-am și mutat la mare”

Pe artistă o leagă numeroase amintiri speciale din copilărie de această casă, care le-a aparținut bunicilor ei.

„Cu gândul la căsuță noastră în care nici n-am apucat să ne acomodăm că ne-am și mutat la mare. Nu v-am mai arătat nici cât de frumos ne-a ieșit proiectul, pentru că a venit bebelușul, dar ne întoarcem noi… și o să canapelim, la asta visăm”, a mai scris Ana Baniciu în mediul online.

Citește și: Ana Baniciu, dezvăluiri despre experiența nașterii prin cezariană: „Bebelușul s-a agitat, și-a pus în jurul gâtului cordonul ombilical”

„E o bijuterie de casă, e ceva foarte special”

Ana Baniciu și Edy Kovacs au fost ajutați de o arhitectă în procesul de restaurare a casei. Artista și soțul ei și-au dorit ca rezultatul final să fie un mix între elegant și modern, iar noi credem că le-a ieșit perfect!

„E o bijuterie de casă, e ceva foarte special. Îi creștem și valoarea și stăm în centrul orașului. Ne-am săturat de zona asta de nord. Mi-a plăcut foarte mult, dar acum nu o mai pot suporta. Am zis că vreau să plec de aici!”, a mai spus Ana Baniciu, pentru Cancan.ro.

Foto: Instagram/@ana_baniciu

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton