Ana Baniciu este însărcinată cu primul copil! „Noi 3.” Primele imagini cu burtica / Galerie foto

.

Ana Baniciu este însărcinată cu primul copil. Cântăreața în vârstă de 30 de ani a făcut anunțul în mediul online. Ulterior, soțul artistei, Edy Kovacs a dezvăluit sexul bebelușului. Cuplul va avea un băiat.

După patru ani de relație, Ana Baniciu și Edy Kovacs, care s-au căsătorit în vara anului trecut, urmează să devină părinți pentru prima oară, părinți de băiat.

Ana Baniciu este însărcinată cu primul copil, un băiat!

„Noi 3… Am reușit cumva să ținem acest secret mai bine de 4 luni de zile și mi-am dorit din suflet să fiu eu cea care vă dau cea mai importantă veste de până acum! Familia noastră se împlinește. Suntem fericiți, recunoscători și nerăbdători să ne cunoaștem iubirea cea mare… Ne aflăm pe un tărâm nou, necunoscut, dar sunt sigură că ne vom descurca așa cum am făcut-o mereu! Mulțumesc, mama!”, a scris Ana Baniciu pe Instagram, în dreptul imaginilor cu burtica de gravidă.

Ana Baniciu și Edy Kovacs vor avea un băiat. „Anunț cu mândrie că cel mai epic B2B din viața mea este în devenire… cu băiatul meu!”, a scris Edy pe Instagram

Primele imagini cu burtica de gravidă

Ana este fiica artistului Mircea Baniciu și a fostei lui partenere de viață, Adina, care s-a stins din viață în mai 2022. Chiar recent, Mircea Baniciu a declarat că este nerăbdător să devină bunic. Iată că dorința i s-a îndeplinit!

Vedetele, mesaje de felicitare pentru Ana Baniciu și Edy Kovacs

La scurt timp după ce a anunțat că ea și Edy Kovacs vor deveni părinți, Ana Baniciu a primit numeroase mesaje de felicitare.

„Vaaai, ce veste minunată! Să fiți sănătoși cu toții!”, le-a transmis Adela Popescu viitorilor părinți.

„Absolută binecuvântare!!! Felicitări, dragilor!!!”, este mesajul Monicăi Bîrlădeanu pentru Ana Baniciu și Edy Kovacs.

Și Giulia Anghelescu, Emily Burghelea, Liviu Teodorescu, Sore Mihalache și Majda Aboulumosha se numără printre cei care i-au felicitat pe Instagram.

Citește și: Copleșitor! Ana Baniciu a pus un scaun cu flori la nunta ei, în memoria mamei: „Voiam să știu că e acolo”

Citește și: Momentul în care Ana Baniciu s-a tuns la nuntă, surprins în imagini. Cum au reacționat invitații / Video

Își renovează casa

Primele luni de sarcină, Ana Baniciu le-a petrecut pregătindu-se să se mute în „casă nouă”. Cuplul este în plin proces de renovare a unei locuințe pe care artista a moștenit-o de la bunicii ei. Imobilul, care va împlini un secol în doar doi ani, se află într-o zonă protejată și reprezintă un proiect costisitor.

Nu au voie să pună termopane, iar exteriorul trebuie să fie restaurat conform designului original. În procesul de renovare și restaurare, perechea este ajutată de o arhitectă. Artista și soțul ei speră ca rezultatul final să fie combinația perfectă între elegant și modern.

Citește și: Ana Baniciu, primele imagini din casa veche de un secol pe care a moștenit-o de la bunici. „Începe să prindă contur!”

Citește și: Ana Baniciu a spus că a fost „dificil” să lucreze cu tatăl ei, Mircea Baniciu. „Mi-era frică să plece” / Video

Cum a început povestea de dragoste dintre Ana Baniciu și Edy Kovacs

Ana Baniciu și Edy Kovacs formează un cuplu din toamna anului 2020, după ce s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune. „Varianta lui Edy este și mai interesantă și anume că mă căuta de mai mult timp. N-a fost o întâlnire pusă la cale, dar, când a auzit că sunt și eu acolo, și-a dorit foarte mult să vină”, povestea artista în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Ana și Edy au luat masa împreună în oraș. Apoi, cântăreața, care tocmai se întorsese din Turcia, a făcut COVID-19. Tot atunci, Edy tocmai ieșise din carantină. Pentru că nu avea la cine altcineva să apeleze să-i aducă un test, Ana l-a rugat pe Edy să o ajute. „Într-o oră a fost la ușă. M-a îngrijit foarte frumos. M-a văzut din start într-un moment greu al meu. Nu mă simțeam bine, arătam rău. Nu eram sexy deloc, credeți-mă!”, a mai povestit Ana Baniciu.

Edy Kovacs provine dintr-o familie care deține mai multe restaurante în orașele Oradea și București și în stațiunea Eforie Nord.

Foto: Instagram/Ana Baniciu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton