Ana Baniciu, emoții la prima plimbare cu fiul ei: „E așa expus, e ciudat”. Ce nume a ales pentru bebeluș

.

Ana Baniciu (31 ani) a făcut publică o nouă imagine cu fiul ei și al lui Eky Kovacs, care a venit pe lume pe data de 4 iunie. Artista a postat pe rețelele de socializare o fotografie emoționantă în care apare alături de soțul și fiul ei, în livingul noii lor case. De asemenea, ea a plecat cu fiul ei la prima lui plimbare în cărucior, cântăreața mărturisind că este foarte emoționată de această nouă etapă.

Ana Baniciu a dezvăluit ce nume a ales pentru fiul ei

Ana Baniciu, care a devenit mamă în urmă cu două săptămâni, se bucură în această perioadă de noul rol din viața ei. Cum este foarte ocupată cu micuțul ei, artista postează rar pe rețelele de socializare, astfel că fiecare imagine în care apare împreună cu bebelușul sunt apreciate de fanii ei.

Dacă până acum a arătat doar corpul și mânuțele bebelușului, de data aceasta fiica lui Mircea Baniciu a decis să publice o fotografie în care chipul fiului ei se vede parțial. Aflați pe o canapea din living, Edy Kovacs își ține fiul ridicat, în timp ce Ana Baniciu îl privește fericită.

În mesajul distribuit alături de imagine, artista a dezvăluit și numele ales pentru primul ei copil.

„Noi doi și Aris”, a scris ea pe Instagram, precizând astfel că pe primul ei născut a ales să-l numească Aris.

Fanii cântăreței au reacționat rapid, printre mesaje apărând și câteva de la vedete.

„Abia aștept să-l cunosc”, a scris Giulia Anghelescu.

„Adorabili”, a comentat, la rândul ei, Raluka, cea care îl va boteza pe micuț.

Citește și: Ana Baniciu, dezvăluiri despre experiența nașterii prin cezariană: „Bebelușul s-a agitat, și-a pus în jurul gâtului cordonul ombilical”

Citește și: Ana Baniciu a spus că a fost „dificil” să lucreze cu tatăl ei, Mircea Baniciu. „Mi-era frică să plece” / Video

Artista și-a rugat fanii să o ajute să aleagă numele bebelușului

Înainte ca fiul ei să vină pe lume, Ana Baniciu și-a rugat fanii să o ajute să aleagă un nume pentru acesta. Se pare că niciunul nu a fost pe placul ei, astfel că a rămas la cel la care se gândea deja de ceva timp.

„Nu, dacă aveți idei, vă rog frumos. Nu știu încă, nu ne-am gândit. Mie îmi place Aris foarte mult, Edy nu știe. Multe nume ce ne plac sunt deja luate. O să vedem. Mie mi-ar plăcea să fie un nume care să înceapă tot cu „A”, mi-a plăcut numele meu”, spunea artista înainte de a naște, în cadrul unei emisiuni tv.

Acum, se pare că Ana Baniciu a reușit să-l convingă pe Edy Kovacs că Aris este numele care i se potrivește cel mai bine fiului lor.

Citește și: Accesoriul de peste 13.000 de euro purtat de fiica lui Irinel Columbeanu la plimbarea cu tatăl ei. Cum s-a afişat Irina în Cluj

Citește și: Cum arată penthouse-ul din resortul de lux la care Delia s-a cazat în Dolomiți. Are saună finlandeză și terasă panoramică

Ana Baniciu, emoții la prima plimbare cu fiul ei

Ana Baniciu se află zilele acestea la mare și cum fiul ei a împlinit marți două săptămâni de viață, aceasta a decis să îl scoată la o mică plimbare. Îmbrăcată lejer și împingând căruciorul, cântăreața spune că este emoționantă de această nouă etapă.

Mai mult, fiica lui Mircea Baniciu a mărturisit că i se pare ciudat ca micuțul ei să fie atât de expus lumii.

„Eu sunt foarte conștientă de faptul că asta este prima plimbare din multele care vor tot urma, însă am niște emoții… Deci țin de căruciorul ăsta de parcă mi-am luat permis azi și tot azi m-ați lăsat în mare intersecție în București și mie mi-a murit motorul. E așa expus, e ciudat. Am profitat că suntem pe malul mării și că astăzi este o zi nu însorită, a tot stat să plouă și pentru că am zis că a împlinit două săptămâni de viață merită să ieșim un pic la aer”, a afirmat Ana Baniciu pe InstaStory.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ana Baniciu și fiul ei

Sursă foto, video: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton