Ana Baniciu, dezvăluiri emoționante despre ultimele zile ale mamei sale: „Acea semnătură a fost cea mai grea din viața mea” / Video

.

Ana Baniciu avea o relație cu totul specială cu mama sa, Adina. În momentul în care aceasta a murit, anul trecut, artista a trecut prin cele mai dificile momente din viața sa. A reușit, totuși să se ridice și să meargă mai departe, iar acum a făcut și câteva declarații cu privire la ultimele luni din viața mamei sale.

Adina, fosta soție a lui Mircea Baniciu, s-a stins în mai 2022, lăsând o durere imensă în sufletul fiicei sale, care i-a fost alături până în ultima clipă. Artista a făcut acum o serie de dezvăluiri despre cea care a crescut-o și i-a oferit cel mai de preț dar: viața.

Ana Baniciuni, dezvăluiri emoționante despre ultimele zile ale mamei sale

Două luni a fost internată în spital mama Anei Baniciu, înainte de a muri. În fiecare zi, fiica sa i-a fost alături, încercând să petreacă cât mai mult timp împreună. O femeie puternică, Adina și-a pus fiica să îi promită că atunci când nu se va mai putea face nimic din punct de vedere medical pentru ea, să o lase să se stingă liniștită.

„Mama m-a rugat să nu o chinui, dacă chiar nu se mai poate face ceva (din punct de vedere medical), iar acea semnătură a fost cea mai grea din viața mea”, a povestit Ana Baniciu în podcastul ”DilEMMA”, moderat de Emma de la Radio Zu.

Cele două aveau o relație cu totul specială, astfel că pierderea mamei a fost cel mai dificil moment din viața cântăreței.

Citește și: Ana Baniciu, impresionată de fiul lui Ștefan Bănică Jr.: „O să fie top băiatul!” Radu Ștefan împlinește 21 de ani

Citește și: Ana Baniciu, petrecere fastuoasă, la 30 de ani. Cine a fost pe lista de invitați a cântăreței

„Eu cu maică-mea am fost lipite, siameze. Am fost împreună pe tot parcursul vieții noastre. A fost greuț. Știu că nu e o chestiune sănătoasă în orice fel de cuplu, în orice fel de combinație, dar noi ne-am iubit foarte mult”, a afirmat fiica lui Mircea Baniciu.

În cele din urmă, ea a reușit să treacă peste această pierdere. I-a fost de ajutor și faptul că în ultimele două luni petrecute alături de mama sa, au reușit să aibă cele mai profunde și importante discuții.

„A fost foarte grea trecerea. M-am uitat un pic în oglindă și m-am pupat, căci chiar am fost puternică și am zis: asta-i viața, hai! Și maică-mea mi-a zis asta. Noi am avut timp să vorbim. Am stat două luni cu ea în spital și am putut să vorbim tot. M-a lăsat să îi dau și eu înapoi puțin din cât mi-a dat ea. Oricum aș fi fost lângă ea”, a mărturisit Ana Baniciu.

Ana Baniciu, despre pierderea mamei

Ana Baniciu a explicat că moartea mamei sale a făcut-o să se maturizeze brusc.

„Pierderea mamei mele m-a maturizat extrem. M-a zdruncinat și după aia m-a pus pe picioare. Pentru că mama te mângâie. Odată ce îți pierzi mama, tu devii FEMEIA. Până atunci am fost copilul ăla mic, îngrijit constant”, a explicat artista.

Citește și: Ana Baniciu a făcut retrospectiva anului 2022: „Cel mai greu din viața mea! M-a pus pe pilot automat”

Citește și: Ana Baniciu vorbește despre nunta cu Edy Kovacs: „Va fi un moment despre care tata nu știe”

Pe de altă parte, ea spune că este mândră de felul în care a fost crescută de mama sa și că speră că așa va fi și ea atunci când va avea un copil.

„M-a crescut frumos, sunt mândră. Mă gândesc când voi fi eu mamă și e o treabă foarte grea”, a spus Ana.

Pe de altă parte, cântăreața a explicat că șocul pierderii mamei sale a fost unul foarte puternic.

„Șocul foarte puternic a fost. Mă gândeam că mă voi sfârși eu. Așa am văzut-o, așa am vizualizat-o în ultimii ani. Se spune că Universul te înzestrează cu ceva în etapa aia a vieții tale și e pe bune. Uitați-vă la mine, sunt un exemplu viu”, a precizat Ana Baniciu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ana Baniciu

Sursă foto: Captură video, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton