Ana Baniciu, noi detalii despre nunta cu Edy Kovacs: „Am intrat pe ultima sută de metri”

.

Ana Baniciu și Edy Kovacs se pregătesc de nuntă. După ce s-au logodit în anul 2021, cei doi urmează să ajungă, în curând, în fața altarului. Artista a dezvăluit că nu mai este mult până la marele eveniment și mai au câteva detalii de pus la punct.

Cântăreața a precizat că nunta ei este una atipică și că vor sări peste tradiții, întrucât vor ca acest eveniment să fie unul pe placul lor.

Ana Baniciu, detalii despre nunta cu Edy Kovacs

Ajutați de persoane experte pe partea de organizare a evenimentelor, Ana și Edy au mari emoții pentru ziua cea mare și speră că totul va ieși așa cum își doresc.

„Suntem emoționați și nerăbdători să petrecem alături de toți cei dragi! Vrem să ne bucurăm la maxim de acest moment frumos din viața noastră și sperăm din inimă să iasă așa cum ne-am propus. Este o nuntă total atipică, ăsta a fost primul nostru gând când ne-am apucat de organizare! Pe partea de organizare am primit ajutor din partea unor oameni foarte pricepuți. Mai sunt lucruri de pus la punct, dar mai e si timp! O să iasă super!”, a declarat Ana Baniciu pentru Wowbiz.

Mai mult, se pare că Ana Baniciu și Edy Kovacs vor să sară peste vasul mirilor.

„Vrem să fie o nuntă pentru noi, nu vom avea nici dansul mirilor, ne caracterizează nunta și ne dorim ca prietenii noștri să înțeleagă că noi am organizat nuntă pe sufletul nostru”, a explicat artista.

Citește și: Momentul care a făcut-o pe Ana Baniciu să plângă la nunta Sandrei Izbașa cu Răzvan Bănică. Ținutele gimnastelor la petrecere / Video

Citește și: Ana Baniciu vorbește despre nunta cu Edy Kovacs: „Va fi un moment despre care tata nu știe”

Câte rochii de mireasă va avea artista la nuntă

Ana Baniciu a dezvăluit că va avea două rochii de mireasă, care sunt, în lucru.

„Tatăl meu mă va conduce la altar. În rest, nu vom avea tradiții la nuntă. Eu am zis că nu voi cânta la nunta mea, dar nu voi avea cum să nu fac asta. Au fost foarte ocupați toți cei care ne ajută și abia acum începem să punem la punct totul”, a precizat fiica lui Mircea Baniciu în cadrul unei emisiuni tv.

„Rochia de mireasă este în lucru, de abia aștept să merg la probă. Voi avea două rochii, nu fac parada modei la nunta mea”, a mai spus ea.

Deși nu a precizat data nunții cu Edy Kovacs, cântăreața a spus că aceasta va avea loc în curând.

„Vreau să fie totul cât mai bine gândit. Nunta este în foarte scurt timp, am intrat pe ultima sută de metri, suntem stresați puțini, toți m-au sfătuit până acum să nu fiu o mireasă stresată și stresantă, dar nu îmi iese. Ne dorim să fie totul frumos, e o nuntă mai atipică, mai diferită și atunci avem planuri măricele”, a afirmat Ana Baniciu.

Citește și: Ana Baniciu, dezvăluiri emoționante despre ultimele zile ale mamei sale: „Acea semnătură a fost cea mai grea din viața mea” / Video

Citește și: Ana Baniciu, impresionată de fiul lui Ștefan Bănică Jr.: „O să fie top băiatul!” Radu Ștefan împlinește 21 de ani

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au logodit în Italia

Edy Kovacs și-a cerut iubita de soție în timpul unei vacanțe pe care aceștia și-au petrecut-o în Italia, în septembrie 2021. Atunci, artista a postat o imagine cu inelul pe rețelele de socializare, dar și un mesaj dedicat iubitului ei.

„Ce să zic… sunt norocoasă și binecuvântată! Edy a apărut în viață mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată și iată… sunt logodită. Te iubesc, @edykov , îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie!”, a scris cântăreața pe Instagram.

„Tot ce îmi doresc acum este fericire, nu doar în momente… fericire constantă, să râdem zilnic împreună, să nu uităm să ne iubim și respectăm ,să creștem împreună, și să avem o viață așa cum am visat! Sunt foarte fericită… sincer va zic!♥️ ( „îmi tremură genunchii că la Asia Express)”, a mai scris ea atunci.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ana Baniciu și Edy Kovacs

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton