Ana Baniciu a născut un băiețel. Bebelușul și-a luat prin surprindere părinții: „Ne-am rugat să fie sănătos”

.

Ana Baniciu (31 ani) a devenit mama unui băiețel marți, 4 iunie. Deși cu doar o zi înainte anunțase că mai are 10 zile până își va putea ține fiul în brațe, se pare că micuțul a vrut să vină pe lume mai devreme.

Ana Baniciu a născut. Artista și soțul ei, Edy Kovacs, părinți pentru prima dată

Ana Baniciu a adus pe lume un băiețel. Micuțul a venit pe lume înainte de termen. Cu câteva ore înainte să-și țină în brațe fiul, vedeta spunea pe pagina sa de Instagram că mai are 10 zile până la termen. Tot atunci, fiica lui Mircea Baniciu preciza că a ales să nască natural.

Potrivit Cancan, bebelușul a venit însă mai devreme, luându-și prin surprindere părinții. Totuși, medicii o anunțaseră pe artistă, încă de la sfârșitul lunii mai, că micuțul se poate naște în orice moment, ținând cont de faptul că Ana Baniciu nu a optat pentru cezariană. Termenul final al nașterii era 12 iunie.

Se pare că Edy Kovacs a fost alături de soția lui la fiecare pas, iar acum este foarte fericit că a devenit tată. Ana avea deja bagajul de maternitate pregătit astfel că, în momentul în care bebelușul a dat semne că se naște, cei doi au mers la spital.

Citește și: Câte kilograme a acumulat Ana Baniciu până în luna a șaptea de sarcină: „Când am aflat că sunt gravidă aveam 46 kg”

Citește și: Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, au ales nașii copilului: „Mă pregătesc de o naștere naturală, urați-mi succes!”/ Exclusiv

Citește și: Cum a reacționat Mircea Baniciu atunci când a aflat că fiica sa, Ana Baniciu, este însărcinată: „Are o singură dorință”

Citește și: Dramele din viața actriței Ecaterina Ladin. Dalida din ”Las Fierbinți” și-a pierdut tatăl și fratele: „M-am simțit orfană”

Ana Baniciu, prima imagine cu bebelușul

După ce și-a revenit în urma nașterii, Ana Baniciu a împărtășit marea veste cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare. Artista a distribuit și prima imagine cu micuțul ei, care a venit pe lume pe 4 iunie, la ora 14:34.

„Ne-am rugat să fie sănătos… dar e perfect! Suntem topiți de iubire și recunostință”, a scris Ana Baniciu pe pagina sa de Instagram.

În același timp, Edy Kovacs a confirmat venirea pe lume a fiului său, cu o fotografie realizată în mașină, unde a montat scoica în care va călători de acum primul lui copil.

„Timpul pentru schimbări”, a scris soțul Anei Baniciu pe InstaStory.

Artista și Edy Kovacs s-au mutat în casă nouă

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au mutat în casă nouă cu doar câteva zile înainte de venirea pe lume a fiului lor. Pe data de 3 iunie, aceștia și-au luat la revedere de la apartamentul în care au locuit până acum și au pornit spre noua lor casă, mai spațioasă.

„Eu azi, 1 iunie, plânsă toată. Așa fac eu când se termină un capitol… și ce capitol! Acum 6 ani, la 25 de ani, mă întorceam învingătoare din Asia Express și, cu toți banii strânși și ajutor din partea alor mei, mi-am cumpărat locul meu mult visat! În cei cinci ani de stat aici m-am maturizat enorm, mi-am făcut prieteni pe viață, prieteni alături de care numai eu știu câte petreceri de neuitat s-au derulat! Avem amintiri pe viață de aici… cu miile de discuții de la renumimtul bar… barul de la bucătărie! Aici am povestit, am râs, am plâns și am proiectat viitorul”, a scris Ana Baniciu pe Instagram, de 1 iunie.

Artista mărturisea că este pregătită să înceapă un nou capitol din viața ei, alături de soțul, dar și de fiul ei, care avea să se nască în doar câteva zile.

„Să nu uit de cel mai important aspect… aici l-am cunoscut pe Edi și aici ne-am legat pe viață! L-am obligat, ce-i drept, să se mute el la mine pentru că, la momentul ăla, simțeam că nu mă pot reloca… Îmi dorisem prea mult cuibul ăsta! Ăsta este locul din care am plecat spre nunta noastră și spre multe alte provocări și proiecte frumoase la care am participat. Noaptea trecută, am stat cu ochii pe pereți și mi-am amintit câte amintiri superbe și câți oameni faini mi-au trecut pragul și evident că m-a apucat nostalgia pentru că începe un capitol cu totul nou”, a mai scris Ana Baniciu pe rețeaua de socializare.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ana Baniciu și Edy Kovacs

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton