AMI, dezamăgită în dragoste: „M-am pus prea mult pe locul doi. M-a răpus” / Video

.

AMI, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, este o persoană care preferă să își țină viața privată departe de ochii lumii. Acum, însă, cântăreața a făcut câteva dezvăluiri despre provocările prin care a trecut în ultima perioadă.

Deși mereu aparte cu zâmbetul pe buze, AMI, în vârstă de 34 de ani, a recunoscut că nu a fost prea inspirată atunci când și-a ales partenerul, astfel că de multe ori a suferit din dragoste. La fel s-a întâmplat și în ultima ei relație, de pe urma căreia spune că nu și-a revenit complet.

AMI, dezamăgită în dragoste

AMI a povestit că, atunci când iubește, obișnuiește să se pună pe locul doi, întrucât iubește cu tot sufletul și vrea să îi ofere totul omului de lângă ea. Însă, lucrurile nu au mers așa cum spera ea, astfel că relația s-a încheiat.

„Nu am o viață roz, dar sunt în acceptare cu tot ceea ce sunt, cu tot ceea ce se întâmplă în viața mea. Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce este în prezent, pentru bine și pentru rău și asta datorită faptului că am avut un an destul de challenging pe toate planurile și am răscolit trecutul și am făcut pace cu mine și cu trecutul meu”, a afirmat artista în podcastul Ilincăi Vandici, „Te ascult”.

„M-am pus prea mult pe locul doi. Nu pot să zic că regret lucrul ăsta pentru că am făcut-o din iubire și m-am implicat extrem de mult, însă regret că m-am pierdut pe mine, că n-am fost atentă la treaba asta. Nu vreau să sune egoist, dar în primul rând trebuie să te iubești tu pe tine decât orice ai iubi în jurul tău. Și faptul că m-am pus pe locul doi într-o relație care m-a răpus, m-a pus un pic la pământ și n-am primit același lucru înapoi m-a durat extrem de tare, dar în același timp, paradoxal, sunt recunoscătoare pentru relația asta și pentru lecțiile pe care le-am învățat”, a explicat AMI.

Citește și: AMI, cu ochii în lacrimi la un post de radio: „Abia am reușit să cânt” / Video

Citește și: „Acum sunt fericită cu mine fizic, psihic, emoţional”. Cum arăta Giulia Anghelescu de la America Express înainte de operațiile estetice

Citește și: Gina Chirilă, îndrăgostită de Mihai Petre în liceu: „Este un bărbat respectuos. Emană masculinitate”

Citește și: Cine este soția lui Pavel Bartoș și ce profesie are. „E o chestie de har și mă bucur că s-a întâmplat”

Artista și-a dorit să fie mamă tânără

AMI a mărturisit că are o relație apropiată cu părinții ei și, deși în copilărie nu înțelegea de ce aceștia vor ca ea să se axeze pe învățat și nu pe joacă, acum le este recunoascătoare pentru felul în care au responsabilizat-o.

„Am avut o relație foarte bună cu părinții mei. Am fost un copil iubit și le sunt recunoascătoare pentru toată educația și susținerea pe care am avut-o. Sunt mereu alături de mine și de fratele meu, Andrei. Chit că tatăl meu a fost un pic mai sever, și ne punea cu burta pe carte, nu pot să spun că am avut parte de o cpilărie plină de joacă pentru că ama vut un timp limitat pentru ceea ce însemna orele libere și am fost axați mult pe studiu, pe învățat, pe meditații. Pentru performanță trebuie să muncești în continuu pentru că munca bate talentul și așa ne-au cresut, în acest spirit. Sunt niște părinți extraordinari”, a povestit cântăreața.

De asemenea, AMI a spus că întotdeauna și-a dorit să aibă copii de tânără, la fel ca mama ei, care i-a dat viață pe când avea doar 20 de ani.

„Mama e psihologul meu cel mai bun. Noi ne dăm sfaturi extrem de bune. Ne confesăm mereu și ne spunem mereu ce avem pe suflet. Eu mi-aș fi dorit să fiu o mamă tânără, ea m-a făcut la 20 de ani. Pe fratele meu l-a făcut la 18 ani. Și mi-am dorit dintotdeauna să fiu o mamă tânără, dar nu am reușit. Așa a fost să fie. Am avut mult timp chestia asta în cap, nu am reușit să fac copii, să fiu și eu ca mama. Dar lucrurile se așează exact cum trebuie și am înțeles și asta. Dar o admir extrem de tare”, a precizat AMI.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu AMI

Sursă foto: Instagram, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton