AMI, cu ochii în lacrimi la un post de radio: „Abia am reușit să cânt” / Video

.

AMI a emoționat pe toată lumea joi, 12 octombrie, în momentul în care a povestit, la postul de radio PRO FM, că bunica ei a murit în urmă cu două zile și urma să fie înmormânată. Dezvăluirile artistei în vârstă de 34 de ani au venit imediat după ce aceasta a interpretat live cea mai nouă piesă a ei, „Nostalgia”.

În timp ce povestea despre bunica ei, care a crescut-o, cântăreața nu și-a putut abține lacrimile, făcându-i și pe cei din jur să se emoționeze.

AMI, în doliu după moartea bunicii

AMI a fost invitată în matinalul prostului de radio PRO FM, „What The Fun, cu Drăcea, Ralu și Bogdan”, unde a interpretat cea mai nouă piesă a sa. După ce a cântat artista a revenit la microfon unde a povestit cât de mult înseamnă această piesă pentru ea mai ales acum, după ce bunica ei, cu care a avut o relație specială, a încetat din viață.

„Am crescut la țară, am copilărit cu bunica mea. De asta spune că piesa asta mă trece prin toate stările. Din păcate, bunicuța mea, o să fie cea mai nouă veche nostalgie a mea. Și vorbesc așa pentru că, și mă emoționează foarte tare subiectul ăsta pentru că, cu ea am cele mai multe amintiri. Acolo am crescut, la țară, la bunici, la Jac. Acolo mi-am petrecut toate vacanțele de iarnă, pe Paști, de vară, acolo mi-am făcut cele mai multe amintiri și m-a învățat extrem de multe. Ea m-a învățat și primul cântec. E un moment așa, mai emoționant. Trebuia cumva să zic chestia asta pentru că îmi stătea în gât și abia am reușit să cânt piesa asta așa cum mi-aș fi dorit. Dar a fost pentru ea”, a povestit AMI la Pro FM.

De asemenea, artista, pe numele ei adevărat Andreea Moldovan Ioana, a precizat că bunica ei urma să fie înmormântată peste două ore, dar a ales să nu participe la înmormântare.

„Vreau să mi-o amintesc așa cum era ea”, și-a explicat AMI decizia.

Citește și: Alexia Eram, un exemplu de disciplină. Cum se menține în formă. „Am rămas cu complexul acesta că sunt grasă”

Citește și: Modul inedit în care Andreea Ibacka și-a sărbătorit mama: „M-a învățat să lupt, să țin familia aproape”

Citește și: Cum au reacționat fanii Chefi la Cuțite după anunțul plecării juraților: „Erau sarea și piperul”

Citește și: Cum a ales Amalia Enache școala pentru fiica sa, Alma. Știrista a optat pentru sistemul de învățământ privat

Artista, mesaj emoționant după moartea bunicii

În ziua în care bunica artistei a încetat din viață, aceasta a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Azi, părea sa fie o zi de toamnă liniștită. Și a fost, până în clipa în care mi-a luat-o pe buni și a dus-o sus la cer. N-o mai pot îmbrățișa, dar o vor îmbrățișa îngerii. Nu mă va mai ține în brațele ei, dar știu că mă va ocroti și-mi va cânta colinde de acolo la fiecare Crăciun. Oh, Crăciunul la țară la Jac, în judetul Sălaj, pe care-l așteptam nerăbdătoare an de an și de la care n-am lipsit niciodată. Acolo unde am copilărit, la ea în curte. Acolo mi-am făcut propria scenă pe prispa casei unde le cântam animăluțelor și vecinilor de pe uliță. M-a învățat să pun răsaduri, să am grijă de gospodărie, sa cânt colinde”, a scris AMI pe Facebook.

„Ea m-a învățat primul cântec “Azi am să crestez în grindă” și se lăuda tuturor cu nepoțica ei când mă vedea la televizor. Am învățat multe de la ea. O femeie mărunțincă, dar cu o putere imensa până în ultima clipă a vieții ei, mereu plină de viață și fără să se plânga de nimic mai niciodată”, a povestit cântăreața, mândră de bunica care a crescut-o.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu AMI

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton