America Express 15 noiembrie 2023. Ionuț Rusu și George Tănase, a doua echipă eliminată din competiție

.

O nouă echipă a fost eliminată de la America Express, Drumul Soarelui, în ediția emisiunii din 15 noiembrie 2023. Prima etapă prin Ecuador s-a dovedit a fi mult prea solicitantă pentru Ionuț Rusu și George Tănase, care au plecat acasă.

Echipele participante la America Express 2023 s-au reunit în orașul Ambato pentru un careu încărcat de tensiune. După dezvăluirea clasamentului care a trimis ultimele două echipe la cursa pentru ultima șansă, votul celei de-a treia perechi a stârnit numeroase reacții și comentarii.

Ionuț Rusu și George Tănase, eliminați de la America Express

Romică și Cătălin Țociu, Alexia și Aris Eram sunt cele două echipe care au câștigat imunitatea, fapt pentru care au trecut în cea de a cincea etapă a competiției America Express.

Pe locul doi, după Romică și Cătălin Țociu, s-au clasat Iulia Albu și Mike care au fost urmați de Ada și Tony Galeș. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au ocupat locul patru în timp ce Iuliana Pepene și Sonia Simionov s-au salvat de la cursă, sosind la prezentatoarea TV pe locul cinci.

Astfel, ultimele două echipe clasate au fost cele formate din Laura Giurcanu și Sânziana Negru și Ionuț Rusu și George Tănase.

Citește și: Instagram versus realitate. Cum arată concurentele de la America Express 2023 nemachiate / Galerie foto

Citește și: Iulia Albu, urare dulce-amară pentru ziua de naștere a iubitului ei, Mike: „Retrăirea America Express este o provocare”

Alexia și Aris au luat decizia de a vota o echipă care nu fost până acum la cursa pentru ultima șansă. Așadar, frații le-au nominalizat pe Ada și Tony Galeș. Fetele nu s-au așteptat nici măcar o secundă la o astfel de hotărâre din partea lor.

”A fost foarte surprinzătoare decizia lor de a ne vota, pentru că am avut senzația că ne-am apropiat.
Ne-au durut aceste voturi. Nu ne așteptam la asta!”, a fost una dintre reacții în ediția din 15 noiembrie a emisiunii America Express.

”Strategia votului și a acestui joc nu este neapărat de a elimina o echipă, ci de a o obosi”, a fost una dintre replici.

În cele din urmă, Ada Galeș și mama ei, Tony Mot, au intrat și ele în cursa pentru ultima șansă.

Echipa comedianților Ionuț Rusu și George Tănase, primele declarații după eliminare

Ambato, orașul întrecerii din ediția din 14 noiembrie, este recunoscut pentru paradele sale multicolore de la Festivalul Florilor și Fructelor, organizat aici din 1951. Concurenții care au intrat la cursa pentru ultima șansă au celebrat această istorie cu o defilare pe ritmuri sud-americane, după o serie de misiuni ce au necesitat multă muncă.

Citește și: George Tănase, atac de panică la America Express: „Am început să simt că nu mai am aer”

Citește și: Câți bani au primit Cleopatra Stratan și Edward Sanda pentru participarea la America Express

Laura Giurcanu, Sânziana Negru, Ada Galeș, Tony Mot, Ionuț Rusu și Geroge Tănase au plătit tribut Zeului Soare și și-au organizat propriul festival – cu flori și fructe, dar și cu regine și care alegorice impresionante. Însă Zeul Soare nu a ținut de data aceasta cu Ionuț Rusu și George Tănase, întrucât totemul ascuns în cufăr a avut culoarea roșie.

„N-am apucat de multe ori să ne bucurăm de probe în sine”, a spus Ionuț Rusu cu părere de rău.

„Asta este. Ne-am distrat. Ne-am dat seama cât de important este mentalul în America Express”, a spus și George Tănase.

„Ne-am dat seama cât de norocoși suntem, suntem mega norocoși. O să mă schimb, chiar o să mă schimb. Am realizat că trebuie să îmi atribui și niște calități pe care nu le am. Am lăsat viața să treacă pe lângă mine fără să știu lucruri elementare și mă amuzam că nu știu.”, a completat Ionuț Rusu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ionuț Rusu și George Tănase la America Express

Sursă foto: PR, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton