America Express, 1 noiembrie 2023. O echipă a fost salvată de la eliminare: „Voi nu ar fi trebuit să întoarceți niciun fel de răzbunare”

.

America Express, 1 noiembrie 2023. După ce Iuliana Pepene și Sonia Simionov și Alexia și Aris Eram s-au salvat, câștigând cele două imunități puse în joc de la America Express, alte trei echipe au luptat din greu pentru a se asigura că vor rămâne în continuare în cursă. Iar echipa de pe ultima loc a fost salvată de soarele verde.

Prima echipă care a intrat în cursa pentru ultima șansă este formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru, ele fiind cele care au ajuns pe ultimul loc în ediția din data de 31 octombrie. Cea de-a doua echipă care a intrat în cursa eliminatorie a fost cea a Iuliei Albu și a lui Mike.

Ce echipe au intrat în cursa pentru ultima șansă

America Express, 1 noiembrie 2023. În ediția din această seară, echipele s-au adunat cu mari emoții în capitala mondială a muzicii salsa, orașul Cali – mai exact în Teatro El Mulato, un adevărat templu al acestui dans, pentru că ritmurile de salsa nu au lipsit din cursa pentru ultima șansă.

A urmat o întrecere pe cinste, cu un lanț de misiuni ce li s-a părut interminabil participanților, care au trecut de la dansul senzual salsa la mișcări executate în forță, cu maceta, pentru extragerea sucului de trestie de zahăr. Perechile care au concurat pentru a rămâne în competiție și-au exploatat creativitatea, talentul la dans, forța fizică și rapiditatea, dar și puterea de convingere. 

America Express, 1 noiembrie 2023. Emoțiile s-au simțit din plin încă de la începutul ediției, pentru că Irina Fodor a dezvăluit în această seară clasamentul în urma întrecerii de ieri. Iar ordinea în care echipele au ajuns la ea a fost o adevărată surpriză pentru toți. Echipele situate pe ultimele două locuri sunt cele care au intrat la cursa pentru ultima șansă – alături de acestea, la start aliniindu-se cea de-a treia pereche, aleasă în urma votului competitorilor.

Iar echipa votată să intre în cursa pentru ultima șansă este cea formată din Cleopatra Stratan și Edward Sanda.

Citește și: Cum a început relația lui Aris Eram cu Laura Giurcanu. Dezvăluirile făcute de Sânziana Negru la America Express

Citește și: Cele mai excentrice apariții ale Iuliei Albu: „Din punctul meu de vedere nu există tendințe” / Galerie foto

Și cum, de la o cursă la alta, competiția devine tot mai aprigă, tensiunea de la momentul votului crește și ea pe măsură, astfel că Teatro El Mulato a fost scena unor demonstrații cuceritoare de salsa, dar și a unor replici care au crescut presiunea înaintea cursei.

”Noi de la bun început am considerat că vom aplica strategia eliminării celui mai puternic” este unul dintre comentarii.

”Ați fost aroganți! Voi nu ar fi trebuit să întoarceți niciun fel de răzbunare” a fost replică grea dată de Iulia Albu echipei formată din Cleopatra Stratan și Edward Sanda, nemulțumită de felul în care au votat.

După o zi lungă, în care au trecut cu brio de toate probele, concurenții au reușit să ajungă la linia de finish. Iar cea care a ajuns ultima la Irina Fodor și a așteptat să afle care este culoarea soarelui a fost cea a Iuliei Albu și a iubitului ei, Mike.

Iulia Albu și Mike, salvați de la eliminare în ediția din 1 noiembrie 2023

Dacă ediția trecută soarele ascuns în cufăr a fost verde, de data aceasta soarele a strălucit și pentru Iulia Albu și Mike.

Astfel, în această etapă a emisiunii America Express, soarele a avut culoarea verde, ceea ce înseamnă că pentru Iulia Albu și Mike competiția continuă.

Citește și: Iulia Albu, dezvăluiri în lacrimi despre divorțul de Mihai Albu: „A fost foarte greu”

Citește și: Cine e Ada Galeș de la America Express. Actrița și-a întâlnit soțul într-o cafenea. „L-am sunat să urlu la el!”

America Express, 1 noiembrie 2023. Concurenții au fost triști că aventura lor s-a încheiat aici, dar, în același timp, au fost recunoscători că au putut face parte din acest format și că au avut ocazia să experimenteze tot ceea ce înseamnă America Express.

„Suntem mândri de noi, ne-a plăcut foarte tare această experiență”, a afirmat Iulia Albu.

Marea surpriză a ediției au fost Cleopatra Stratan și Edward Sanda care au demonstrat că pot fi o echipă de temut.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu cele trei echipe care au intrat la cursa pentru ultima șansă, la America Express

Sursă foto: PR, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton