Amănunte necunoscute din copilăria trăită de Andreea Esca: „Mama era singură cu mine aproape tot timpul”

.

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România, însă chiar şi aşa, sunt multe aspecte care ţin de copilăria vedetei total necunoscute de publicul larg. Vedeta a detaliat un episod din trecutul său pe pagina sa de socializare şi i-a luat prin surprindere pe urmăritori declaraţiile făcute.

Cum a arătat copilăria Andreei Esca. Detalii inedite

Andreea Esca a povestit amănunte din copilăria ei, în perioada în care mama ei era asistentă la Institutul Oncologic Fundeni din Bucureşti, iar tatăl ei lucra şase zile şi şapte la Cernavocă. Amintirea din copilărie a pornit de la informaţia precum că, în prezent, părinţii din familii monoparentale nu mai pot fi obligaţi să muncească noaptea.

„În timpul jurnalului de asta seară mi-am dat seama că au dreptate și oamenii aceștia care ne spun că toate de prin viața noastră, au legătură cu felul în care ne-am trăit copilăria. De la ce m-a „apucat” gândul? De la legea prin care părinții din familiile monoparentale nu mai pot fi obligați să muncească noaptea. Și care a plecat de la situația angajaților din spitale, care, dacă sunt părinți singuri, nu au cu cine să își lase copiii în timpul turelor de noapte. Chiar așa! Să vă povestesc cum era la mine”, a fost maniera în care Andreea Esca şi-a început confesiunea pe pagina sa de socializare.

Citeşte şi: Ce obiecte ciudate are Andreea Esca în casă! Aris Eram a publicat imagini de colecție din locuința vedetei

Citeşte şi: Cum arată vila de la Snagov a Andreei Esca. Locuința de vis are etaj și ponton pentru ambarcațiuni

În continuare, prezentatoarea TV a mărturisit că din cauza serviciului său, tatăl ei era acasă o singură dată pe săptămână, deoarece muncea la Cernavodă. Astfel că, prin natura meseriei de asistentă la Institutul Oncologic Fundeni al mamei sale, de fiecare dată când aceasta avea ture de noapte, Andreea Esca trebuia să meargă cu ea la spital.

„Tata era în București, deci acasă, doar o zi pe săptămână (că sâmbăta nu era liberă), deoarece lucra la Cernavodă. Așadar, mama era singură cu mine, aproape tot timpul. Iar când făcea de gardă, fiind asistență medicală de sala de operații, la Institutul Oncologic Fundeni, pentru că stăteam aproape de spital, avea voie să doarmă acasă, și dacă apărea o urgență o sunau (pe fix).

Citeşte şi: Cum au sărbătorit vedetele Paștele catolic. Ce ținute au purtat Carmen Iohannis și Laura Cosoi la slujbele de la biserică / Galerie foto

Citeşte şi: Andreea Esca, imagini nemaivăzute cu Alexia și Aris Eram: „Am dat peste niște albume bombă”. Cum arătau copiii vedetei Pro TV în copilărie

Asta mi-am amintit. De mama, care venea și mă trezea, brusc, la orice oră din noapte: Andreea, e urgențǎ! Că doar nu mă putea lăsa singură în apartament, noaptea, la vârsta aia. În doi timpi și trei mișcări eram îmbrăcată și în mașină. Câteodată luam și cățelul, ca să nu rămână singur, să latre, și să deranjeze vecinii. Forja mama Dacia roșie că focul, pe numele ei Muțica… și dădea și drumul casetofonului pe baterii, aflat pe scaunul din față, de unde ne trezea caseta cu Abba sau Iglesias, și odată eram în sala de operații. Nu-mi amintesc să mă fi deranjat aventura aceasta, dimpotrivă, eram ca într-un film de acțiune”, a mai povestit Andreea Esca.

Experienţele din copilărie – antrenament pentru viaţă

Andreea Esca a împărtăşit cu internauţii că datorită experienţei prin care a trecut graţie mamei sale a învăţat să fie pregătită în orice situaţie. Şi chiar dacă alţi copii de vârsta ei ar fi fost terifiaţi să se afle în sala de operaţii şi să fie martorii unor intervenţii chirurgicale, vedeta a mărturisit că niciodată nu s-a simţit speriată, ci dimpotrivă. Cu toate acestea, ea îi mulțumește mamei sale. A învățat să fie pregătită de orice situație în orice moment.

„Și mi se părea și extraordinar de interesant să văd operații pe viu… nu la televizor. Atunci nu realizăm că poate era ciudat ce trăiam, așa eram noi… Acum însă, înțeleg de ce toată viața mi-a plăcut adrenalina. De ce mă îmbrac în 5 minute și de ce aș pleca oricând, oriunde, cu entuziasm, fără să clipesc. Dar și de ce mă plictisesc lucrurile prea normale…

Înainte să intru în jurnal, în fiecare seară ador în sinea mea ceea ce ar putea suna ca o amenințare pentru mulți! Regizorul de platou, care intră în cabina de machiaj, puțin agitat, și zice: Andreea, 5 minute! sau Andreea, 3! Cum bine a zis, azi, Anita, editorul jurnalului: Tu ai fost de mică pregătită de emisie! Mulțumesc, Mama!”, a mai scris vedeta pe contul său de socializare.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton