Amanda Bynes, de nerecunoscut la 14 ani de când a renunțat la Hollywood. Ce meserie are acum fosta actriță

.

Amanda Bynes (38 ani) este de nerecunoscut, la 14 ani de când a renunțat la cariera sa în actorie. Fosta actriță, care acum își dorește să își ia licența de manichiuristă, a apărut pe stradă cu părul negru, iar chipul pare să-i fi fost distrus de operațiile estetice. Fosta actriță a devenit faimoasă în calitate de copil-vedetă la Nickelodeon și a devenit vedetă de cinema la începutul anilor 2000, după ce a jucat în diferite filme precum „What a Girl Wants”, „She’s the Man”, „Hairspray” și „Sydney White”.

Amanda Bynes, de nerecunoscut la 14 ani de când a renunțat la Hollywood

Amanda Bynes a fost surprisă marți pe străzile din Beverly Hills, cu un nou look. Fosta actriță și-a schimbat culoarea părului, renunțând la buclelele blonde în favoarea unei nuanțe de brunet, în timp ce chipul pare să-i fi fost distrus de operațiile estetice.

La începutul lunii martie, Amanda anunța că va începe să poarte peruci, după ce părul ei a „început să crească ciudat”, după ce s-a tuns. Însă nu se știe dacă noul look se datorează unei peruci sau este părul ei natural.

Fosta actriță de la Hollywood are chipul umflat și și-a pus și un piercing în nas, în timp ce pe corp a ales să-și facă diferite tatuaje.

În 2018, Amanda Bynes a dezvăluit că a fost diagnosticată cu „bipolaritate și maniaco-depresivitate” și a vorbit deschis despre modul în care abuzul de droguri i-a „ruinat” viața.

Citește și: Reacția actriței Kate Winslet când i s-a cerut să-și mascheze „colăceii” pe paltourile de filmare. „A fost intenționat!”

Citește și: Heidi Klum, într-un bikini aproape invizibil, la 51 de ani. Cum s-a filmat supermodelul / Video

Fosta actriță a avut probleme cu legea

De-a lungul timpului, Amanda Bynes a avut mai multe probleme cu legea. În anul 2013, aceasta a fost plasată sub tutelă, după ce a fost arestată pentru că a fugit de la locul faptei după ce a produs un accident.

De asemenea, ea a fost prinsă când a aruncat un bong de marijuana de la etajul 36 al apartamentului ei din Manhattan și a avut câteva acuzații de conducere sub influența alcoolului.

În 2023, Amanda Bynes a fost spitalizată din cauza unui „episod psihotic”, iar la câteva luni după incident a revenit în industria de divertisment pentru a realiza un podcast împreună cu prietenul ei Paul Sieminski. Aceasta a decis, însă, să anuleze podcastul după doar un episod, în pofida succesului înregistrat.

Citește și: Cântăreața Halsey, detalii cutremurătoare despre sarcina pierdută pe scenă, în timpul unui concert: „Am sfârșit prin a-mi pune un scutec pentru adulți”

Citește și: Meghan Markle, dezvăluiri despre lupta cu depresia. Ce spune limbajul trupului ducesei de Sussex, în cel mai nou interviu

Ce meserie și-a ales acum Amanda Bynes

În primăvara acestui an, Amanda Bynes a anunțat că revine la școala de manichiuriste, după ce nu a reușit să-și ia licența în timpul unei încercări anterioare.

„Din moment ce nu am promovat încă examenul pentru a-mi obține licența de manichiuristă, am început din nou școala pentru a studia teoria manichiuristului și să exersez acrilica înainte de a susține din nou testul, și apoi voi încerca să obțin un loc de muncă la un salon de unghii”, a afirmat fosta actriță, citată de Daily Mail.

Aceasta a explicat, în momentul în care a decis să anuleze podcastul, că preferă să revină la școala de manichiuriste și să aibă un loc de muncă constant.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată Amanda Bynes la 14 ani de când a renunțat la Hollywood

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton