Amalia Năstase e din nou la dietă: „Am pus 15 kg înapoi din cele 30 pierdute acum trei ani”

.

Amalia Năstase (44 de ani) are din nou probleme cu greutatea. Fosta soție a lui Ilie Năstase se află de ani buni într-o continuă luptă cu kilogramele, iar de data aceasta problemele au reapărut. În urmă cu aproape trei ani, Amalia a uimit pe toată lumea după ce reușit să dea jos 30 de kilograme. La începutul pandemiei de COVID-19, în 2020, Amalia Năstase povestea că s-a îngrășat aproximativ 5 kg și anunța că se apucă de un regim drastic de slăbire pentru a scăpa de ele. Acum, fosta soție a marelui tenisman a dezvăluit că are un surplus de 15 kilograme. Amalia a vorbit despre fluctuațiile sale de greutate în mediul online și a spus că s-a apucat deja de dietă pentru a-și recăpăta silueta.

În viață, fiecare decide ce priorități are și fiecare trece prin perioade mai bune sau mai rele de-a lungul timpului. Eu trec prin perioadele rele tot cu zâmbetul pe buze, glumind mai mult, pentru că dacă iei totul prea în serios, nu mai e nici un haz și greul trece și mai greu.

Acestea fiind spuse, am ras eu și am glumit vreo 7-8 luni în care am fost foarte stresată și am pus vreo 15 kg înapoi din cele pierdute acum trei ani. Azi a venit timpul să zic la revedere obiceiurilor proaste care îmi făceau stresul mai acceptabil și să mă întorc la ceea ce trebuia să fi fost prioritatea mea, să nu mai pun la loc kilogramele pentru care am muncit mult să le dau jos. Cumva, faptul că am reușit să slăbesc 30 de kg mi-a dat sentimentul că pot și mă gândeam mereu că oricum le pot da jos. Ceea ce voi și face 🙂 – a transmis Amalia în mediul online.

Citeşte şi: Andreea Bălan este pregătită să iubească din nou. Ce a declarat solista

Citeşte şi: Mădălin Voicu a aflat târziu de sarcina fiicei sale: „N-a vrut să-mi spună!”

Citeşte şi: De la 105 kg, la un concurs de culturism. Cum a reușit Jodie Marquardt să slăbească 50 de kg

Citeşte şi: O cântăreață din Cehia a murit după ce s-a infectat intenționat cu COVID-19, pentru a evita vaccinarea

Fosta soție a lui Ilie Năstase  a apelat la ajutorul specialiștilor în nutriție și i-a fost recomandată o dietă personalizată care o va ajuta să scape de kilogramele nedorite. De asemena, ea va urma și un program de exerciții fizice monitorizat de experții în fitness și așa va reuși să câștige lupta împotriva kilogramelor.

Am început o dietă personalizată de nutriție funcțională cu diete customizate. Aceste diete sunt concepute în funcție de nevoile fiecăruia, de la femei însărcinate până la cei care au un stil de viață vegan, gluten free, keto, paleo, pt cei cu probleme digestive și balonare, pt boli autoimune sau boli inflamatorii și multe altele.

Eu sunt foarte norocoasă de felul meu și de câte ori îmi imaginez ceva, Universul mi le și pune cap la cap și le face posibile – a adăugat Amalia.

Aceasta a promis că va împărtăși cu toată lumea dieta ei și urmează să posteze pe conturile ei de socializare care sunt preparatele pe care le va consuma și care o vor ajuta să slăbească.

O să pun poze cu ce mănânc și ce analize mai fac, am făcut deja multe că să vedem cum stau și o să va mai spun și ce suplimente mai iau. 

Eu țin acum o dietă personalizată care are la baza principii Keto și nutritive funcțională, dar vom mai schimbă pe parcurs, în funcție de rezultate – a încheiat Amalia Năstase.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton