Amalia Enache, fără pic de machiaj în concediu. „Superbă! Arăți ca o puștoaică!” / Foto

.

Amalia Enache a publicat în mediul online câteva fotografii în care apare complet nemachiată. Jurnalista, în vârstă de 46 ani, se află în concediu în Bulgaria cu fiica ei, Alma și se bucură în perioada aceasta de ultimele zile calendaristice de vară.

Prezentatoarea știrilor de la Pro TV a lăsat deoparte de trusa de machiaj și și-a etalat frumusețea naturală într-un set de fotografii postate pe contul său de Instagram.

“Superbă! O doamnă într-un corp de puștoaică de 19 ani! Tot respectul!”

“Ultima săptămână din aceasta vară fără pic de machiaj pe față. Cu haine lejere și desperecheate, ba chiar șifonate de prin bagaje. Cu soare, apă și cu trântit direct pe nisip, cu somn bun, cu zile lungi, cum e când nu te grăbești niciunde, când nu intri în niciun trafic, când doar simți fiecare clipa cu ai tai.

Am vrut să aibă și Alma o prima vacanță mare exact cum aveam și eu când eram mica: să mergem cât de mult putem la mare, la munte, să călătorim, să fie cu părinții, să meargă în tabăra, să simță libertatea deplină a verii.

Citeşte şi: Amalia Enache a ajuns la spital și a fost operată de urgență. Cu ce se confruntă știrista

Citeşte şi: Cum a descoperit Amalia Enache că are probleme cu colecistul. „Eram convinsă că fac un infarct!”

Citeşte și: Motivul pentru care Amalia Enache a devenit mamă la 39 de ani și nu a plecat de la Pro TV: “Știu exact cine sunt în carieră”/ Exclusiv

Citeşte şi: Amalia Enache și fiica ei merg în vacanțe cu bagaje minuscule: „Niciodată nu ajung la cală”. Sfaturi practice de la știrista Pro TV / Exclusiv

Eu n-am rezistat să ajung în resortul în care am fost și anul trecut (n.r. – în Bulgaria) pentru că mie mi-ar plăcea să am o căsuță de vacanță la mare exact cum e cea de aici, cu arhitectura modernă și fix cu câțiva pereți la interior în acel albastru cum vedeți în prima poză. Casa din care, prin terasă, să ieși direct în apă. Și de la care să faci doar câțiva pași până la plaja, nisip, mare. Mai am câteva zile de visat că așa ceva e posibil la un moment dat.” – a transmis vedeta de la Pro TV, în dreptul fotografiilor în care apare fără machiaj.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată Amalia Enache nemachiată.

Fanii au apreciat postarea Amaliei și au lăsat în dreptul pozelor mai multe comentarii apreciative.

“Superbă! O doamnă într-un corp de puștoaică de 19 ani! Tot respectul!”

“Ești foarte frumoasă!”

“Arăți ca o puștoaică!”

“Wow, ce sexy ești!”

“Superbă ești Amalia! Naturală și frumoasă!” – sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Amalia Enache a rămas cu un gust amar după concediul din Spania

Înainte de vacanța în Bulgaria, Amalia Enache a fost în vizită în Spania, unde a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută. Jurnalista s-a declarat deranjată de atitudinea unor turiști care nu se comportă adecvat când vizitează o șară străină.

“Sunt de o săptămână în Barcelona și nu am făcut nicio poză cu Sagrada Familia sau cu alte obiective. Poate pentru că am mai fost deja de multe ori aici, poate pentru că experiență mea cu Barcelona e foarte legată de câțiva oameni care chiar trăiesc aici.

„Turismul de azi are un aer puternic de cotropire”

Și pentru că stau într-o zonă foarte căutată de turiști, înțeleg mesajul acesta de pe perete, în ciuda banilor pe care îi aduc turiștii: străzile înguste sunt transformate noaptea în pisoare de către turiștii petrecăreți, mirosul devine insuportabil până intră furtunul cu apa dimineața, iar gălăgia și îmbulzeală buimacă e ca la ieșirea de pe un stadion, doar că sunt fără pauză. Nu știu ce îi transformă pe oameni în felul acesta, dar turismul de azi are un aer puternic de cotropire” – a fost mesajul Amaliei Enache de la momentul respectiv.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton