Amalia Enache a locuit singură de la 14 ani. Care a fost primul job al știristei de la Pro TV: “Mulți ani am avut foarte mari emoții”/ Exclusiv

.

Amalia Enache este una dintre figurile emblematice de la Știrile Pro TV. După absolvirea facultății s-a angajat la Pro TV, unde și astăzi o vedem la jurnalul de noapte. Vedeta a povestit pentru Unica.ro, că s-a întreținut aproape sută la sută singură de la 19 ani, dar că adevărata provocare pentru ea a început de la 14 ani, de când a plecat din casa părinților pentru a merge la liceu la Hunedoara.

Amalia Enache era un copil în momentul în care a decis să își continue studiile la un liceu din Hunedoara. A beneficiat de sprijinul părinților săi, care îi asigurau traiul departe de casă, dar acela a fost momentul în care a conștientizat importanța banilor și modul cum trebuie să îi gestioneze pentru a se gospodări singură, fiind departe de casă.

Amalia Enache: “La 14 ani eu m-am mutat de la școala de la țară la liceu în oraș”

“La 14 ani eu m-am mutat de la școala de la țară la liceu în oraș, în Hunedoara, apoi la Timișoara am plecat la facultate. Când eram în clasa a IX-a, părinții mei au rămas la țară și eu am locuit singură de la 14 ani. Aveam o sumă săptămânală și era decizia mea dacă îi cheltuiesc pe toți într-o zi sau îi împart. Și cred că asta m-a ajutat enorm de mult să nu devin niciodată o cheltuitoare și să fiu foarte conștientă la cum se câștigă banii și cum se duc”, a povestit Amalia Enache pentru UNICA.ro.

Citește și:  Cum arată cocheta mansardă din zona Cișmigiu în care Amalia Enache locuiește cu fiica ei: „Nu visez la căsoaie!”

Citește și: Cum își păstrează Amalia Enache silueta la 46 de ani: “Aplic aceste trucuri despre care am aflat recent”/ Exclusiv

Citește și: Cum a ales Amalia Enache școala pentru fiica sa, Alma. Știrista a optat pentru sistemul de învățământ privat

Amalia Enache a locuit singură de la 14 ani. Care a fost primul job al știristei de la Pro TV:  “Mulți ani am avut foarte mari emoții”/ Exclusiv

După absolvirea liceului, Amalia Enache s-a mutat de la Hunedoara la Timișoara, oraș unde și-a petrecut anii de studenție. Și-a dorit ca părinții ei să nu facă eforturi pentru a o susține din punct de vedere financiar, așa că s-a interesat să-și găsească un job în domeniu. Iar după primul an de facultate, era deja salariată.

Care a fost primul job al Amaliei Enache

“M-am angajat la 19 ani, la finalul anului întâi de facultate. M-am angajat și pentru că am avut șansa să mă angajez într-o televiziune locală la Timișoara, dar și pentru că părinții mei nu își permiteau să plătească o chirie la Timișoara. Și a contat foarte mult faptul că eu de la 19 ani m-am întreținut aproape 100% singură.

M-am angajat direct prezentator de știri la 19 ani, la o televiziune locală. Da, a fost primul meu job la știri de noapte. Foarte mulți ani am avut foarte mari emoții, eram un copil, dar acelea erau vremurile, era înainte de anii 2000, deci la sfârșitul anilor ’90 și cumva televiziunile atunci se nășteau și începeau cu niște oameni care atunci trebuiau formați. Am avut norocul să fiu din această generație care a format oamenii de televiziune”, a spus, pentru Unica.ro, Amalia Enache.

La Timișoara și-a definitivat studiile, acumulând totodată experiența necesară pentru a evolua profesional. Principalul obiectiv al ei a fost să ajungă la o televiziune națională. Așa că i s-a părut momentul potrivit pentru a renunța la Timișoara în favoarea Capitalei, unde în prezent locuiește într-o casă de vis. Practic, Amalia Enache și-a dorit să intre în echipa Pro TV, iar șansa a fost de partea ei.

“A fost o dorință a mea. În momentul în care am terminat facultatea la Timișoara, eu mă uitam numai la Pro TV și mi-am dorit foarte mult să vin, să încerc, să dau probă și am fost angajată imediat. Deci, de îndată ce am terminat facultatea, fără să-mi iau măcar vacanță, concediu, am început munca în anul 2000 în redacția Știrilor Pro TV”, ne-a povestit știrista, care a rămas fidelă postului TV de 24 de ani.

Amalia Enache plănuiește o vacanță în Asia

Vedeta TV și-a propus ca în vara aceasta să fie prezentă la multe evenimente legate de muzică și film, împreună cu fiica ei, Alma, pe care a obișnuit-o în acest mod.

“Nu ratez festivalurile, în primul rând Tiff, Electric Castle, Untold și cred că Neversea, pentru că îl aduc pe Maluma. Și dincolo de asta, mai spre sfârșitul verii, îmi doresc o vacanță undeva mai departe, în Asia, pentru că în ultimii ani am stat prea mult în Europa. Decidem împreună, dar contează foarte mult atracția Almei pentru Asia”, ne-a spus vedeta Pro TV.

Amalia Enache a locuit singură de la 14 ani. Care a fost primul job al știristei de la Pro TV:  “Mulți ani am avut foarte mari emoții”/ Exclusiv

Zborul lung nu este un impediment, mai ales că Alma când era mai mică a avut vacanțe în America de Sud.  

“Am mai fost în India, pe noi pandemia ne-a prins în India și cumva, de atunci, cu toți anii care au urmat, care au fost un pic mai ciudați, am preferat vacanțe în destinații mai aproape de casă. Dar cred că a venit timpul și ea e suficient de mare acum să ne mai băgăm la un zbor din ăla îngrozitor de lung. Ea este obișnuită așa, pur și simplu. De mică a fost obișnuită așa. E foarte cuminte, când urcăm în avion, știe, pe orice distanță, că cel mai bine e să se culce, să câștige acel timp. E foarte liniștită, chiar n-am absolut nicio problemă cu ea, cu plictiseala, cu nimic”, a precizat prezentatoarea Știrilor Pro TV, Amalia Enache, pentru UNICA.ro.

Citește și: Ar trece Mihai Petre peste infidelitate? „Eu așa simt”. Care crede că este secretul relației cu soția lui, Elwira / Exclusiv

Citește și: Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, tentați să se mute în altă țară: „Există toate opțiunile” / Exclusiv

Citește și: Cum a descoperit-o Smiley pe Sore Mihalache și ce relație au în prezent: „M-a lăsat să și greșesc” / Exclusiv

Citește și: Cum arată casa în care locuiesc Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu. Concurenții Asia Express dețin o vilă cu două etaje

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton