Cum își câștigă veniturile Alina Sorescu. Artista nu a depins niciodată de banii lui Alexandru Ciucu

.

Alina Sorescu trece printr-o perioadă dificilă pe plan personal. Cântăreața se află în plin proces de divorț cu Alexandru Ciucu, cel care i-a fost soț timp de 13 ani. Alina și Alexandru au două fete – Carolina (8 ani) și Ana Raisa (6 ani). După separarea de fostul soț, fetele locuiesc împreună cu mama lor și cu părinții ei într-un apartament de patru camere.

Nu mă gândeam că o să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult, să am și mai multă încredere în ceea ce simt. Suntem liniștite (n.r. ea și fiicele sale), într-un fel, pentru că el vrea să epuizeze toate căile de atac.

Nu am cum să vorbesc mai mult, pentru că procesul este încă în curs, dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate. În felul acesta am grijă de mine și de fetițe. Altfel nu aș avea cum să-mi întrețin numele și, noi ca oameni, ce avem de întreținut – spunea Alina Sorescu, la scurt timp după anunțul divorțului, în emisiunea „Exclusiv VIP”, găzduită de Cristi Brancu.

Alina are momentan mai multe proiecte pe plan profesional, iar recent a anunțat că urmează să aibă și propriul show cu copiii de care se ocupă la școala sa de muzică. În plus, pentru Alina urmează și o serie de concerte importante.

E o perioada foarte plină pentru mine din punct vedere profesional, mai ales că de câțiva ani încoace m-am dezvoltat pe mai multe planuri. Am școala mea de muzică pentru copii ‘Picii lu’ Soreasca’. Am avut multe concerte chiar acum recent, în luna iunie, și îl pregătesc și pe cel de pe 24 septembrie de la Sala Palatului.

Sunt foarte fericită că voi avea propriul show alături de picii de care mă ocup. Invitații noștri vor fi Cleopatra Stratan, Edward Sanda și Ana Beregoi – a dezvăluit Alina Sorescu, pentru impact.ro.

Citeşte şi: Cum se menține Anastasia Lazariuc la 68 de ani. „Sport nu fac”

Citeşte şi: Cu ce afecțiune s-a confruntat Elena Gheorghe. „Nu mă mai vindecam”

Citeşte şi: Irina Columbeanu câștigă deja mii de euro la doar 15 ani. Din ce face tânăra bani

Citeşte şi: Nouă decizie în procesul divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Cu cine vor rămâne fiicele fostului cuplu

Artista mai are și o colaborare cu TVR, în cadrul emisiunii “Vorbește corect”, unde îi învață pe telespectatorii de toate vârstele să se exprime corect din punct de vedere gramatical.

Tocmai am încheiat încă un sezon de emisiuni ‘Vorbește corect’ la TVR, unde i-am învățat pe telespectatorii mari și mici să se exprime corect și este vocea unui canal de YouTube de animații pentru copii.

Sunt vocea unui canal de YouTube de animații pentru copii și tot acolo sunt și gazda unui podcast de estetică medicală. Am comunități mari pe Facebook și Instagram. Am numeroase campanii de promovare de produse și servicii în care cred și pe care le recomand urmăritorilor mei. Iar ca artist, câștig și din drepturi de autor – a adăugat Alina Sorescu.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton