Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, vacanță cu fiicele. Artista a făcut anunțul: “Sunt fericită că sunt liberă”/ Exclusiv

.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află în proces de divorț de mai bine de doi ani și jumătate, procedura în instanță prelungindu-se, de fapt, din cauza programului în ceea ce privește cele două fete ale lor, program asupra căruia nu cad de acord. În exclusivitate pentru Unica.ro, artista a dezvăluit că respectă și în această vacanță de vară programul stabilit de prima instanță, prin urmare, Raisa și Carolina vor petrece și cu tatăl lor două săptămâni în iulie și alte două săptămâni în august. Pe plan profesional, Alina Sorescu pune la cale surprize cu Mirela Retegan și Zurli, bifând deja prima apariție pe scenă, în calitate de personaj Zâna Bună.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu respectă programul stabilit de instanță pentru vacanța fiicelor

Dacă pe plan personal lucrurile au luat o turnură nefericită, iar Alina Sorescu și fostul soț, designerul Alexandru Ciucu, au decis să se separe, pe plan profesional totul este bine. Artista are școala de muzică Picii lu’ Soreasca, concerte și diverse colaborări, care o mențin în atenția publicului.

“În general, viața e făcută din emoții diferite și treci de la agonie la extaz, dar, lucrând foarte mult cu cei mici. am învățat să iau partea bună din orice, să mă gândesc la personajul Bucurie din filmul Întors pe dos 2, să mă bucur de fiecare ocazie pe care o am de a mă întoarce în copilărie, atunci când nu aveam griji, când nu aveam probleme, atunci când lucrurile erau pure. Eu sunt o norocoasă că sunt înconjurată de copii, atât acasă, cât și în munca mea”, a declarat, pentru Unica.ro, Alina Sorescu.

Alina Sorescu, despre Zurli: “De la succesul acestei colaborări se pare că se vor mai naște proiecte pentru viitor”

Artista a apărut în spectacolul Zurli de Ziua Copilului în calitate de personaj, înterpretând Zâna Bună. Nu e prima oară când o vedem într-o astfel de ipostază.

“Anul acesta am avut deja un prim concert Disney – Momente magice la Timișoara și urmează un concert spectaculos în luna octombrie la Sala Palatului, Disney – Momente magice. Voi fi din nou prințesă. De fapt mai multe prințese, ceea ce e pentru mine un vis împlinit, un vis împlinit și pentru fetițe, pentru Carolina și pentru Raisa, pentru că e o mare bucurie să mă vadă pe mine în rolul prințeselor lor preferate.

De 1 iunie am fost onorată ca Mirela Retegan să mă invite să îi dau viață Zânei Bune. A fost un personaj foarte iubit de fetițele mele încă din copilăria lor. Ele au crescut cu Zurli. Sunt fericită că am putut să fiu Zâna Bună, iarăși un vis împlinit și îi mulțumesc Mirelei pentru șansa asta. Acum a fost prima noastră colaborare. Și de la succesul acestei colaborări se pare că se vor mai naște proiecte pentru viitor. Deocamdată nu spunem prea multe, pentru că așteptăm să le conturăm. Dar ce e clar, e că m-am simțit bine ca Zâna Bună”, a spus, pentru Unica.ro, Alina Sorescu.

Citește și: „Ploaie” de vedete la concertul Coldplay din 13 iunie. Lili Sandu, Alina Sorescu, Ami și Irina Fodor, printre celebritățile prezente la spectacol

Citește și: Alina Sorescu spune că ar fi trebuit să divorțeze mai devreme. Ce s-a întâmplat înainte de separarea de Alexandru Ciucu

Citește și: Alina Sorescu, după ce Alexandru Ciucu a fost fotografiat în compania unei vedete: „Faptele și imaginile vorbesc de la sine!”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, vacanță cu fiicele. Artista a făcut anunțul: “Sunt fericită că sunt liberă”/ Exclusiv

Alina Sorescu: “În vacanța asta fetele petrec și alături de tatăl lor”

Vedeta va munci până la finalul acestei luni, urmând ca atât ea, cât și elevii ei de la Școala de Muzică Picii lu’ Soreasca să intre în vacanță. Pe perioada verii, Carolina si Raisa vor petrece două săptămâni din iulie și două săptămâni din august alături de tatăl lor. Nu este vorba de vreo înțelegere între cei doi foști parteneri, ci doar de respectarea programului impus de prima instanță.

Din vara trecută, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au revenit la programul stabilit prin ordonanța președințială, respectiv fetele petrec două weekenduri alături de tatăl lor, două zile în timpul săptămânii după școală și vacanțele la jumate. Procesul de divorț dintre cei doi foști soți durează de peste 2 ani și jumătate, și asta pentru că nu se înțeleg asupra programului care le vizează pe cele două fiice.

Designerul solicită program alternant, respectiv o săptămână alături de el și următoarea alături de mama lor, în timp ce Alina Sorescu își dorește un program stabil. Momentan, cerința lui Ciucu este suspendată din vara trecută și amândoi trebuie să respecte programul stabilit de prima instanță. Custodia fetelor este comună și domiciliul lor este stabilit la Alina Sorescu.

“Mai am proiecte cu Picii, toată luna iunie este luna copiilor și am fost la mare căutare. Am lansat un videoclip nou, am avut multe evenimente la care am fost solicitați. Vacanța va fi una în care o să ne și o odihnim, o să ne și distrăm. Eu sunt fericită că sunt liberă și pot să-mi dedic întreaga vacanță fetelor. În vacanța asta fetele petrec și alături de tatăl lor – în iulie două săptămâni și în august două săptămâni. Așa e programul dat pe vacanțe”, a mai spus, pentru Unica.ro, artista.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, vacanță cu fiicele. Artista a făcut anunțul: “Sunt fericită că sunt liberă”/ Exclusiv

Alina Sorescu: “Tatăl meu este sprijinul meu și cred că este cel mai bun exemplu”

Alina Sorescu beneficiază de ajutor constant din partea părinților săi, care o susțin necondiționat.

“Ei au fost  principalul meu sprijin în creșterea fetelor, încă de când s-au născut. Tata este sprijinul meu de bază în continuare. A fost dintotdeauna alături de mine, că doar el a fost cel care mi-a remarcat talentul. Și el, și mama, evident. Dar tata a fost cel care s-a ocupat de mine. Eu, copil fiind, n-aveam cum să umblu la concerte singură, așa că mai știți și voi că erau celebrii tații de puștoaice din anii ‘90. Meseria lui n-are nicio legătură cu lumea artistică, dar din implicare pentru mine s-a dedicat și m-a sprijinit în ceea ce fac și în continuare îmi este alături.

Tatăl meu este sprijinul meu în ceea ce privește școala mea de muzică pentru copii și cred că este cel mai bun exemplu pentru părinții copiilor mei. Un tată care și-a susținut copilul și acum le insuflă și părinților copiilor mei dorința de a fi alături de copii când e nevoie”, a mai adăugat Alina Sorescu.

Citește și: Primele imagini cu Kate Middleton de când a anunțat că are cancer. Prințesa de Wales, la Trooping the Colour cu familia sa

Citește și: Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, tentați să se mute în altă țară: „Există toate opțiunile” / Exclusiv

Citește și: Cum a descoperit-o Smiley pe Sore Mihalache și ce relație au în prezent: „M-a lăsat să și greșesc” / Exclusiv

Citește și: Parada costumelor de baie a început. Cum arată Inna, Delia sau Lili Sandu în cele mai hot piese vestimentare

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton