Alina Sorescu, despre gestul făcut de Alexandru Ciucu la aniversarea fiicei: „Este doar pentru imaginea lui publică”

.

Alina Sorescu a dezvăluit cum se înțelege, de fapt, cu Alexandru Ciucu, cu care se află în proces de divorț de doi ani. Artista în vârstă de 37 de ani s-a reunit cu fostul ei partener cu ocazia zilei de naștere a fiicei lor, Carolina, care săptămâna trecută a împlinit 10 ani.

După ce la petrecerea ce a avut loc sâmbătă Alexandru Ciucu i-a adus un buchet de flori solistei, fanii s-au arătat încântați. Însă, se pare că relația lor nu este deloc una bună, iar Alina spune că, de fapt, nu își vorbesc deloc.

Alina Sorescu, adevărul despre relația cu Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu (47 ani) s-au căsătorit în anul 2010 și au împreună două fete. Însă, în urmă cu doi ani, cei doi au decis să divorțeze, iar de atunci se luptă pentru custodia micuțelor. Deși în acest weekend bărbatul i-a adus flori artistei, dând de înțeles că relația lor este una bună, Alina a dezvăluit că, în realitate, acesta nici nu o salută atunci când se întâlnesc.

„Este doar pentru imaginea lui publică, realitatea este total diferită. Mă abțin să spun mai multe, dar de exemplu, când ne întâlnim noi doi, nu mă salută”, a declarat Alina Sorescu pentru Click.

Mai mult, Alexandru Ciucu i-ar fi cumpărat flori Alinei, după ce a fost criticat de urmăritorii săi de pe rețelele de socializare. Inițial, acesta luase două buchete de flori pentru fetițele sale.

„Un domn aduce și mamei flori, indiferent de sentimente”, „ Al mamei fetelor care este?”, „Un adevărat domn ar fi luat și pentru mama celor două fetițe”, „Trebuia unul și mamei lor”, au comentat internauții în momentul în care Ciucu a postat o imagine cu cele două buchete de flori, pe Instagram.

Acesta a precizat pentru sursa citată anterior că i-a luat acel buchet fostei sale soții „în semn de prețuire”.

Citește și: Ce spune Alina Sorescu despre refacerea vieții amoroase, după divorțul de Alexandru Ciucu. „Nu ține de mine!”

Citește și: Alina Sorescu: „În perioadele mai grele, muzica mi-a fost refugiu” / Exclusiv

Citește și: S-au iubit Alina Sorescu și Cove în secret? Cântăreața a spus adevărul și a dezvăluit de ce a dezamăgit-o Cătălin Măruță

Citește și: “A fost o avalanșă care m-a copleșit, răutăți care m-au întristat”. Andra, reacție după ce fiica ei, Eva Măruță, a fost atacată pentru rolul din “Tati Part-Time”

Artista și Alexandru Ciucu, din nou la tribunal

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu urmează să se întâlnească din nou în fața magistraților în această primăvară. Cei doi continuă lupta pentru custodia fetelor lor, Carolina și Raisa, asupra cărora au în prezent custodie comună.

Totuși, artista spune că își dorește un program stabil pentru fiicele sale, în timp ce designerul are ale preferințe.

„A fost un an complicat. Profesional a fost minunat, dar personal a fost complicat. A venit 2024 și sperăm că lucrurile vor intra într-o normalitate, atât îmi doresc! Fetițele au talent amândouă, au ureche muzicală, au simț al ritmului. Ele vin la cursuri doar atunci când sunt la mine, pentru că tatăl lor nu este de acord, dar le place foarte mult. E cam greu, orice activitate care nu are o continuitate e cam dificil de dus, dar recuperăm acasă”, a declarat Alina Sorescu la Pro TV.

„Cânt cu ele acasă, repet cu ele acasă și atunci când se poate să vină și ele cu mine, pentru că ele au un program, marți și joi într-o săptămână sunt cu mine și cealaltă marți și joi sunt cu tatăl lor, acelea fiind și zilele de repetiții. Are și două weekend-uri pe lună, vacanțele la jumătate, asta până când se va termina procesul care se va relua din primăvară”, a mai spus ea.

Astfel, Alina Sorescu și Alexndru Ciucu vor ajunge din nou la tribunal pentru a stabili programul Carolinei și al Raisei.

„Apelul începe acum în primăvară, iar tatăl lor cere același program de o săptămână cu o săptămână. Eu îmi doresc pentru ele un program stabil, o normalitate, șansa ca ele să poată avea o rutină școlară, un program cât de cât stabilit, astfel cât să poată să aibă un mers normal al tuturor activităților lor.(…) Eu cer program stabil, tatăl lor cere program alternant. De doi ani e procesul. Va mai dura. Cred că asta înseamnă iubirea pentru copii, ca lor să le fie bine și ei au nevoie de stabilitate, să știe unde este acasă pentru ele”, a explicat ea în emisiunea „La Măruță”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Alina Sorescu

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton