Alina Pușcaș s-a accidentat pe pârtie la schi: „Am căzut destul de rău”

.

După ce și-au petrecut Dragobetele pe pârtie, Alina Pușcaș și soțul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, au plănuit o a doua escapadă de doar o zi la munte. De această dată, însă, deși vremea a fost bună, pârtia a fost acoperită și cu gheață, iar prezentatoarea TV s-a accidentat la genunchi.

Alina Pușcaș s-a accidentat pe pârtie la schi: „Am căzut destul de rău”

„Nu știu dacă v-aș chiar recomanda să mergeți, cum am făcut noi, sus, în Sinaia, la cota 2000, unde se schiază, doar acolo se schiază. Într-adevăr, este foarte frumos, vremea a fost bună, există multă zăpadă, dar și foarte multă gheață. Dacă nu ești bine pregătit, mai bine nu te duci.

N-am fost foarte bine pregătită cu schiurile pentru că nu le-am șlefuit, cerat, ascuțit cam de un an și ceva. Drept dovadă, uite ce am pățit. În momentul de față chiar sper să nu fie vorba despre ligamente încrucișate, deși mă gândesc că dacă ar fi fost asta aș fi avut niște dureri insuportabile.

Momentan sunt ok-ish. Deci nu e atât de grav. Așadar, exceptând faptul că am căzut destul de rău pe gheață, că toate pârtiile erau cu multă gheață pe ele, că s-a întrerupt curentul vreo oră și ceva în Valea Soarelui și în Valea Dorului și au fost mulți oameni prinși în scaune, a fost foarte drăguț tot”, a spus prezentatoarea TV pe Instagram.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu vor să se căsătorească în Grecia

Alina și Mihai au trei copii superbi, un fiu și două fiice, Alexandru (5 ani), Melissa (2 ani) și, respectiv, Iris (1 an). Cuplul s-a căsătorit civil în octombrie 2019. Perechea își dorea să se căsătorească religios în Grecia, în vara anului 2020, dar, din cauza pandemiei, au fost nevoiți să amâne.

„I-am spus unui prieten să-și blocheze luna iunie [2020], pentru că vom face nunta în Grecia, pe plajă. Și zice: «Păi nu am fost la voi la nuntă?». «Când am făcut noi nunta, măi băiatule?». «Păi, atunci, la botezul lui Alex…»

Nu a fost nicio nuntă, a fost botezul lui Alex. Atât. S-a pierdut șirul evenimentelor din cauza botezurilor și a logodnei. La al doilea botez a fost logodna religioasă. Apoi am făcut cununia civilă. Și abia acum urmează nunta propriu zisă, evenimentul care va fi unit și cu botezul lui Iris”, spunea Alina Pușcaș la începutul anului trecut, pentru OK! Magazine.

Foto: Instagram

Citește și:

Reacția lui Selly după ce a fost amendat de ziua lui: „Susțin cu tărie că legea e complet stupidă”

EXCLUSIV Anisia Gafton – Cine este omul din spatele celor mai amuzante sketch-uri din online

EXCLUSIV! Andra, despre cum s-a redescoperit pe sine în pandemie, în ediția de martie a revistei Unica

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton