Alina Pușcaș: „Mă indispune când văd părinți care nu reușesc să-și controleze copiii!” Cât de strictă e ca mamă

.

Alina Pușcaș (37 de ani) are o familie frumoasă și numeroasă și reușește cu brio să fie și o mamă devotată, dar și o carieristă fără cusur.

Celebra prezentatoare de la Antena 1 este căsătorită cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu și împreună au trei copii – Alexandru, Antonia și Iris.

„Se nasc să fie mici șantajiști”

Invitată în podcastul Urban Flex moderat de Otravă, Alina Pușcaș a recunoscut că este o mamă mai severă atunci când situația o cere și dă milităria jos din pod dacă lucrurile, în familie, scapă de sub control.

„În momentul în care ești prea prieten cu copilul, ți se va urca în cârcă, pentru că ei se nasc să fie mici șantajiști, așa că trebuie găsită varianta de mijloc în care să nu fii nici prea prieten, nici prea militar. Ți se schimbă radical viața când ai copii, dar e foarte important cum o faci. Dacă ții foarte mult la viața ta socială, o să găsești o variantă.

„Nu sunt genul de părinte care sa fie împotriva cuvântului NU”

Mă indispune când văd părinți care nu reușesc să-și controleze copiii. Nu sunt genul de părinte care sa fie împotriva cuvântului “NU”; din punctul meu de vedere trebuie să îi spui “nu” atunci când încalcă niște limite, pentru că el nu are de unde să știe care sunt aceste limite, care este diferența între bine și rău” – a povestit ea.

Tatăl și mătușa vedetei de la Antena 1 au fost cadre militare, dar în copilărie, mama ei era cea mai strictă prezență și “militarul familiei”.

“Viața mea cea mai frumoasa a fost la bunici, în vacanțele de vară, așa cum probabil sunt pentru toți copiii. Îi ajutam pe bunici cu animale, pentru că eram acel copil din tot Ludușul care băga animalele în pat. Am avut o copilărie destul de strictă, mama fiind „militarul” familiei” – a completat vedeta.

Citeşte şi: Alina Pușcaș a apelat la postul intermitent, după ce a întâmpinat mai multe probleme de sănătate: „Am găsit elixirul”

Citeşte și: Alina Pușcaș are un nou look: „Mi-a fost frică să fac o schimbare”. Îți place cum arată vedeta Antena 1?

Citeşte şi: Ce face Alina Pușcaș pentru a scăpa rapid de kilogramele suplimentare acumulate în vacanțe. „În patru zile îmi revin”

Citeşte şi: Diagnosticul primit de Alina Pușcaș, după ce a ajuns de urgență la spital: „Sunt rare cazurile”

“Viața de mămică este solicitantă”

Tot legat de familie, Alina Pușcaș povestea înainte ca al treilea copil să vină pe lume că deși viața de mămică este solicitantă și obositoare, este și foarte frumoasă.

“Viața de mămică este solicitantă. Pare că pot să fac față. Mă descurc. E obositor, solicitant, dar e foarte frumos. Sunt eu, este Mihai, avem o bonă și bunica din când în când, pentru că are o vârstă și nu pot să o solicit foarte mult.

Sunt genul de mamă care le spune nu destul de des. Nu sunt o mamă care crede că tot ce cere copilul este bine și nici genul de mamă care își cocoloșește copiii. Trebuie să ia cumva viața în piept, nu pot să-i țin tot timpul sub aripa mea” – a precizat prezentatoarea de televiziune.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton