Alina Pușcaș a zis ce regret are după decesul tatălui ei: „Va funcționa ca anti-exemplu pentru mine”

.

Alina Pușcaș a fost afectată de lipsa tatălui ei din viața sa. Părinții actriței au divorțat când ea avea doar 3 ani. Ulterior, tatăl ei și-a refăcut viața, oferindu-i Alinei o soră mai mică. Tatăl prezentatoarei TV s-a stins din viață în urmă cu câțiva ani, de Sfinții Mihail și Gavril. Recent, Alina Pușcaș a spus ce regret are după decesul tatălui ei.

Din 2014, Alina Pușcaș formează un cuplu cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu, alături de care are trei copii, un fiu și două fiice, Alexandru, Melissa și Iris.

Alina Pușcaș a spus ce regret are după decesul tatălui ei

„Tatăl meu a murit de Sfinții Mihail și Gravil, acum 5 ani, filmam «Fructul oprit». La înmormântare am aflat de la prieteni de-ai lui că era instructor de schi, eu dorindu-mi foarte mult să învăț să schiez. M-am uitat la Mihai și a rămas și el mască. Mihai m-a învățat să schiez în 2014. Acest lucru va funcționa ca anti-exemplu pentru mine, ca să le îndeplinesc toate dorințele copiilor mei”, a povestit Alina Pușcaș, în podcastul lui Radu Țibulcă.

Citește și: Alina Pușcaș, dezvăluiri dureroase din copilărie: „Le înregistram pe toate ca pe niște lovituri urâte” / Video

După divorțul părinților ei, Alina Pușcaș și tatăl ei s-au îndepărtat, acesta fiind, potrivit prezentatoarei, mai investit în a doua sa familie. Când cariera ei ca actriță a luat amploare, Alina spune că nu știe ce părere a avut tatăl ei.

Alina Pușcaș: „Când eram eu micuță ne vedeam o dată pe lună, așa scria la carte”

„El era în familia lui. Am auzit din stânga și din dreapta că ar fi fost mândru. Nu mai vorbeam de mulți ani. Când eram eu micuță ne vedeam o dată pe lună, așa scria la carte. Am avut o relație extraordinară cu sora tatălui meu și cu bunicii din partea lui. Îmi lipsea din familie acea părere bărbătească, acea siguranță pe care tatăl o oferă familiei. În relația cu soțul meu, mi-am dorit să mă simt protejată și am și obținut asta”, a explicat Alina Pușcaș, în același podcast.

Citește și: Alina Pușcaș a apelat la postul intermitent, după mai multe probleme de sănătate: „Am găsit elixirul”

Într-un alt podcast, deși ar fi fost apropiată de sora mai mică, Alina Pușcaș spune că a fost afectată de atenția pe care tatăl ei i-o oferea acesteia.

„Cu sufletul de copil, le înregistram pe toate ca pe niște supărări, niște lovituri urâte. M-am îmbărbătat singură. (…) Pentru mine a fost frustrant până când mi-am dat seama că trebuie să mă îndepărtez, să devin rece, să devin străin. Îmi dădeam seama că mă interesa degeaba”, povestea Alina Pușcaș la începutul anului acesta, în podcastul Ilincăi Vandici.

Cum s-au cunoscut Alina Pușcaș și soțul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu

Alina și Mihai s-au logodit în anul 2016, în timpul botezului Melissei, prima lor fiică. După cununia civilă din octombrie 2019, perechea ar fi vrut ca cea religioasă să aibă loc în vara anului 2020, în Grecia. Din cauza noului coronavirus, însă, cuplul și-a amânat planurile.

Citește și: Cosmin Seleși, declarații neașteptate despre foștii colegi de la Antena 1. Ce spune despre Andreea Bălan, Pepe și Alina Pușcaș

„Am primit un inel de logodnă foarte special, moștenit de Mihai de la bunica sa, inel care a fost modificat pentru a-mi fi bun. Nu mi-am dorit și o schimbare de montură, pentru că mi se pare cu atât mai valoros știind că este exact așa cum l-a purtat bunica lui. Inelul are în jur de 100 de ani vechime și este cea mai prețioasă și frumoasă bijuterie pe care am primit-o până acum”, povestea Pușcaș în 2016, pentru TV Mania.

Citește și: Alina Pușcaș: „Mă indispune când văd părinți care nu reușesc să-și controleze copiii!” Cât de strictă e ca mamă

„Aveam nevoie de un stomatolog foarte bun, pentru că aveam nevoie de un implant pentru o măsea. Mi-era foarte frică, nu știam cum se procedează. Nu mai pierdusem niciun dinte până în acel moment și așa am dat de el, printr-o prietenă comună. Acea procedură a durat, pe ceas, 5 minute și din acel moment am fost atât de impresionată de el încât nu l-am mai lăsat în pace și nici el pe mine”, a mai povestit Alina despre cum s-au cunoscut ea și Mihai.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton