De ce și-a mutat Alina Laufer gemenii la o altă creșă. „S-au obișnuit amândoi”

.

Alina Laufer a anunțat că și-a mutat gemenii la o altă creșă. Fosta soție a lui Jorge a născut prematur pe 15 februarie 2021, iar micuții au stat în spital 6 luni  până au ajuns la o greutate normală.

Acum, gemenii Davina și Nathaniel sunt bine, sănătoși și merg deja la grădiniță. Vedeta de televiziune a povestit recent că a decis să schimbe creșa micuților pentru a fi mai aproape de casă.

Copilașii sunt foarte bine. Am schimbat creșa de curând. I-am dus la o creșă lângă casa noastră și nu mai stau 3 ore pe drum să-i duc și să-i aduc. S-au obișnuit amândoi și își iubesc foarte mult educatoarele, atât de mult încât nu mai vor să vină la noi în brațe când îi luăm de la creșă. Davina știe pe nume toți colegii.

Ea rupe cuvinte așa și imită foarte multe cuvinte pe care i le spun. El vorbește precum Donald Duck, dar e foarte activ. Eu am instaurat conceptul de nu ai voie, pentru că îmi e frică să nu se accidenteze. Din fericire, ascultă. Am început să le spun pentru protecția lor. Sâmbătă dimineața, când sunt cu mine acasă, le ia doar 10 minute să răstoarne casa.

De ce și-a mutat Alina Laufer gemenii la o altă creșă. "S-au obișnuit amândoi"

Ilan e și mai cloșcă decât mine. E tot timpul atent cu copiii și mă terorizează. Până și mie îmi reproșează și îmi atrage atenția. Este foarte implicat cu creșterea copiilor. Noi i-am dat la creșă la 1 an și dezvoltarea lor a fost fantastică – a declarat Alina Laufer la Kanal D.

Alina și soțul său, Ilan Laufer, s-au mutat cu familia (gemenii și Karina, fiica Alinei din fosta căsnicie cu artistul Jorge) în București. Ei locuiau anul trecut într-o vilă în Corbeanca, dar au renunțat la ea pentru un apartament în București.

Nu neapărat luxul reprezintă și confort. Depinde foarte mult de nevoile familiei. Ne-am mutat aici, în oraș, la apartament pentru copii. Putem să-i scoatem afară, putem să avem o viață mai activă. Sunt pe un singur etaj, ceea ce înseamnă foarte mult.

Citeşte şi: Răzvan Botezau, despre traumele din copilărie: „Urlete, țipete, mobilă aruncată prin casă!”

Citeşte şi: Cum a început relația regretatului Nosfe cu soția sa, Mădălina. „Am suferit. Nu-mi place să fac rău oamenilor”

Citeşte şi: Cine este și cu ce se ocupă sora artistei Theo Rose. Între ele este o diferență de vârstă de 11 ani

Citeşte și: Elon Musk, investigat de autoritățile federale pentru comportamentul său privind achiziția Twitter

Ne bucurăm să fim în oraș după atâta vreme. Am cinci camere. (…) Apartamentul are în jur de 200 mp. Am optat să închid bucătăria, pentru că eu gătesc foarte mult. Tot ce am putut să aduc de acolo am adus. Am dormit bine aici din prima noapte. (…) Nu am apucat să terminăm totul – povestea Alina Laufer, acum câteva luni, la Kanal D.

De ce și-a mutat Alina Laufer gemenii la o altă creșă. "S-au obișnuit amândoi"

Alina și Ilan s-au mutat în Corbeanca în 2016, iar apoi au plecat în America timp de 5 ani. Pentru ei a fost o bucurie să revină la viața din Capitală, iar copiii s-au acomodat rapid în noua casă.

Am scăpat de scările din Corbeanca, nimeni nu mă înțelegea! Zici că mi-am luat viața înapoi, zici că am întinerit 10 ani! Nu am mai stat de ceva timp în București. În 2016 m-am mutat din Corbeanca în Băneasa, apoi am plecat în America. Acum, după 5 ani m-am mutat la loc în Băneasa și îmi place maxim! Stăm și ne uităm la trafic, văd podul din balcon, mi se pare atât de mișto. Am adus și câinele aici. Copiilor le place, se acomodează. De aici facem 10 minute până în Herăstrău.

De aceea ne-am și mutat, să fim aproape de un parc, școala Karinei e mai aproape, biroul lui Ilan, la fel. Dintr-odată și gemenii parcă sunt mai cuminți, au făcut 9 luni, au început să stea în fund. Aseară i-am ținut prima dată pe canapea, sprijiniți, în funduleț și nu au mai urlat. Singura problemă e că aici nu îmi încape căruciorul în lift, dar o să găsesc soluții în acest sens… – a spus Alina Laufer pentru Click!.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton