Alina Ceușan, prezentatoarea „Love Island România”, despre câștigurile din TV și online: „Sunt aproape la același nivel” / Exclusiv

.

Alina Ceușan este prezentatoarea emisiunii „Love Island România”, care va începe din toamnă, pe VOYO și PRO TV. Într-un interviu pentru UNICA.ro, Alina a oferit mai multe detalii despre formatul care a cucerit milioane de oameni din întreaga lume și care ajunge în premieră în țara noastră.

Alina Ceușan, prezentatoarea „Love Island România”, este unul dintre cei mai de succes creatori de conținut online din țară. Și-a început cariera online în 2012, cu lansarea blogului care-i poartă numele. Acolo, Alina se descrie drept „blogger, influencer, făuritor de creative content în online”.

Cum a ajuns Alina Ceușan să prezinte emisiunea „Love Island România”

Alina Ceușan s-a lansat online pe Facebook și blog, mai târziu făcând tranziția către YouTube, Instagram și TikTok. Are o comunitate online în creștere, cu peste 982.000 de urmăritori pe Instagram, peste 213.000 pe TikTok și peste 134.000 pe YouTube. Din anul 2019, Alina este căsătorită cu hairstylistul Raul Tișa, alături de care are un fiu, Rock Tișa, născut în septembrie 2020. Cuplul și fiul lor locuiesc în Cluj.

Cum a ajuns să prezinte emisiunea „Love Island România”, ce calități trebuie să aibă un creator de conținut online bun, din ce câștigă mai mult, din TV sau din campaniile online ca influencer, dar și dacă își ia familia cu ea în Tenerife, unde se desfășoară filmările show-ului, află din interviul oferit de Alina Ceușan, în exclusivitate, pentru UNICA.ro.

Citește și: Cele mai rare prenume alese de vedetele din România pentru copiii lor

Felicitări, Alina! O să te urmărim într-un nou proiect care promite să fie un succes. Cum ai devenit prezentatoarea „Love Island România”? Ai participat la un casting?

Mulțumesc! Am trecut prin mai multe castinguri până să ajungem să vorbim despre acest rol, trei la număr. Am devenit gazda voastră în ultimele secunde ale înregistrării ultimului casting, cred. Poate să fi fost și ultimele vizionate de cei din producție, care au decis să parieze pe mine, o alegere atipică, un om de online prin definiție. Tind să cred, de asemenea, că am „devenit” prezentatoare „Love Island România” odată cu telefonul de confirmare primit de la Talent Managerul PRO TV, care m-a prins pe terasă, acasă, la Cluj, veste pe care am primit-o cu drag și cu emoțiile aferente unui nou început.

Cred că am fost în profilul gazdelor „Love Island” – a ceea ce căutau ei pentru acest reality show și cred, de asemenea, că legătura cu online-ul va ajuta mult. E primul reality show din România care are o conexiune strânsă cu aplicația online.

Citește și: Ilinca Vandici, despre câștigurile din TV și online. „Știu ce merit” / Interviu exclusiv

Nu este primul proiect TV la care iei parte, dar este prima oară când o faci în calitate de prezentatoare. Te-ai pregătit într-un fel anume? Ce te entuziasmează cel mai tare la acest proiect și de ce îți este cel mai teamă?

Nu îmi este teamă de nimic, îmbrățișez această nouă provocare. Aștept să învăț lucruri noi de la echipa de producție și sunt sigură că vom face un prim sezon iconic pentru „Love Island”.

Alina Ceușan, prezentatoarea „Love Island România”, despre câștigurile din TV și online

Din experiența ta, din ce se câștigă cel mai bine, din online sau din TV?

Ambele aduc câștiguri bune și pot spune că sunt aproape la același nivel. Fiecare om de televiziune este și un om de online, până la urmă, dar cei mai mulți oameni de online nu sunt musai făcuți pentru televizor.

Citește și: Ce și-a cumpărat Daniel Mischie, investitor la „Imperiul Leilor”, cu primii bani câștigați ca responsabil toalete / Exclusiv

Ce calități trebuie să aibă un creator de conținut online bun?

Adaptabilitate mare, să fie un bun trend forecaster, să aibă energie bună și chef de muncă, pentru că totul e la dublu aici la noi… pe Internet.

Cu cine va pleca Alina Ceușan în Tenerife, la filmările „Love Island România”

Locuiești în Cluj, dar călătorești foarte mult pentru job, în special în București, obosești vreodată? Cum îți reîncarci bateria?

Evident că da, pentru că sunt și eu om. Îmi place să fac sport, să mă uit la filme și seriale, să citesc cărți – am tot timpul 4-5 deschise. Să organizez prin casă și să doooorm. Îmi place mult să dorm și să stau în pat să nu fac mare lucru. Multe-mi mai plac…

Citește și: Cristina Ich și Alina Ceușan, sărut pasional într-o campanie publicitară. Cum au fost fotografiate

Pe perioada filmărilor pentru „Love Island România” îi vei avea alături pe soțul și pe fiul tău?

Da, plecăm împreună în Tenerife. Mă rog, împreună cu Rock, Raul va fi alături de noi doar o perioadă, dar abia aștept să fim împreună. Nici nu am plecat și mă faceți să mă gândesc la viitor… Nu există șansă să mă despart de Rock, are 3 ani și este o perioadă – de fapt, de ceva vreme, de când s-a născut – în care are multă nevoie de mamă. De amândoi, de fapt, și de bunici și de toată familia, pentru ghidaj. Dar mama e tot mama…

Când începe „Love Island România”

„Love Island România” transformă visul în realitate pentru cei care își doresc să-și găsească jumătatea. Acești tineri atrăgători și aventuroși vor fi cazați într-o vilă de lux, ascunsă într-o locație exotică. Această insulă paradisiacă va oferi decorul perfect pentru poveștile lor de dragoste. Emisiunea „Love Island România”, prezentată de Alina Ceușan, va putea fi urmărită din această toamnă, de luni până vineri. Luni de la 23:00, iar de marți până vineri de la ora 23:30.

Rămâi pe UNICA.ro pentru a vedea, în partea a doua a interviului, apartamentul Alinei Ceușan din București, aflat într-o clădire istorică, dar și ce părere are prezentatoarea „Love Island România” despre diferența de vârstă de 10 ani dintre ea și soț. În partea a treia a interviului veți descoperi și cum se menține Alina Ceușan, cum arată rutina ei de îngrijire a pielii și ce spune despre intervențiile sale estetice.

Foto: PRO TV; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton