Alina Ceușan de la „Love Island România”, despre operațiile estetice și rolul ei în social media: „Nu îmi place să ascund lucruri” / Exclusiv

.

Alina Ceușan este prezentatoarea emisiunii „Love Island România”, care se lansează duminică, 1 octombrie, pe VOYO, și luni, 2 octombrie, pe PRO TV. Într-un interviu pentru UNICA.ro, Alina a vorbit deschis și onest despre operațiile sale estetice și despre rolul ei în social media, din această privință.

În 2015, Alina Ceușan a apelat la o rinoplastie, despre care a vorbit în detaliu pe YouTube, în 2017. Câțiva ani mai târziu, în 2021, Alina a optat și pentru o intervenție de augmentare a sânilor, despre care, încă o dată, a vorbit foarte sincer și deschis.

Alina Ceușan de la „Love Island România”, despre operațiile estetice și rolul ei în social media: „Oamenii văd dincolo de ecran și de replici”

Pentru UNICA.ro, Alina Ceușan a spus cum își privește rolul în social media, în ceea ce privește intervențiile estetice. Totodată, ne-a spus cum se menține în formă și cum arată rutina ei de îngrijire a pielii.

Ai apelat, de-a lungul carierei tale, la mai multe intervenții estetice despre care ai vorbit mereu deschis și sincer. Mulți creatori de conținut online sunt acuzați că promovează un ideal de frumusețe care nu poate fi atins. Ce părere ai despre acest lucru? Cum vezi tu rolul tău de creator de conținut online?

Tocmai acesta este motivul pentru care am decis să vorbesc deschis despre asta. Și primul, de fapt, a fost modul meu de a fi. Nu îmi place să ascund lucruri, în general. Sunt deschisă și sinceră. Sinceritatea, autenticitatea, acest self-awareness mi s-a dezvoltat în timp. Dar nu mă pot vedea fără el în online. Oamenii văd dincolo de ecran și de replici pe care vrei tu să le dai, așa că tu vei fi cel mai câștigat așa.

Citește și: Alina Ceușan de la „Love Island România” are apartament într-o clădire istorică din București: „A fost construit în 1928” / Exclusiv

Despre rolul și influența mea asupra tinerei generații să spunem – le încurajez să ia aceste decizii după ani de zile în care poate se gândesc la o intervenție. Și să înțeleagă riscurile și implicațiile, dar și faptul că da, poți face anumite mici intervenții non-invazive care să nu te ducă dintr-o dată într-un full casco la 60 de ani, să zicem. (Eu am râs la asta, sper că râdeți și voi)

Citește și: Alina Ceușan, prezentatoarea „Love Island România”, despre câștigurile din TV și online: „Sunt aproape la același nivel” / Exclusiv

Alina Ceușan: „Încerc să fac mișcare cât mai multă, nu am o viață deloc statică”

Cum te menții în formă? Cum arată meniul tău dintr-o zi? Sunt alimente pe care le eviți sau pe care nu le mănânci deloc? Mergi la sală sau practici alt tip de mișcare?

Merg de 3 ori pe săptămână minim, la sală. Și încerc să fac mișcare cât mai multă, nu am o viață deloc statică. În rest, alerg după Rock și mănânc cât se poate de echilibrat, salată înainte de orice, fără prea multe mezeluri, nu prefer dulciurile. Cred că doar la festivaluri pot zice că am mâncat dezechilibrat anul acesta. Acasă mâncăm mult asiatic, orez, pește, salate.

Citește și: Andreea Raicu și Alina Ceușan, printre câștigătoarele Digital Divas. Delia, declarată Best Celebrity Content Creator

Cum arată rutina ta de îngrijire a pielii? Care este cel mai important produs de îngrijire pentru pielea ta?

Cred că, dincolo de un produs, aș vorbi despre un ritual. Demachierea corectă și o cremă bună de față fac diferența în ani. De acolo, suplimentele de colagen, retinolul, vitamina C, SPF-ul și exfolierea sunt doar câteva de care nu mă pot lipsi în rutinele mele.

Citește și:  Ce venituri are Alina Ceușan: „În zona de online se câștigă foarte, foarte bine”. Dezvăluiri despre gelozie și sărutul cu Cristina Ich / Video

Cine este Alina Ceușan

Alina Ceușan s-a lansat online pe Facebook și blog. Mai târziu a făcut tranziția către YouTube, Instagram și TikTok. Acolo, are o comunitate online în creștere, cu peste 982.000 de urmăritori pe Instagram, peste 213.000 pe TikTok și peste 134.000 pe YouTube. Din anul 2019, Alina este căsătorită cu hairstylistul Raul Tișa, alături de care are un fiu, Rock Tișa, născut în septembrie 2020.

Rămâi pe UNICA.ro pentru a afla cum se pregătește Alina Ceușan pentru filmările „Love Island România”, ce spune despre câștigurile sale din TV și online și ce părere are despre diferența de vârstă de 10 ani dintre ea și soțul ei.

Foto: Instagram; Pro TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton