Alina Ceușan de la „Love Island România” are apartament într-o clădire istorică din București: „A fost construit în 1928” / Exclusiv

.

Alina Ceușan prezintă, din această toamnă, emisiunea „Love Island România”, de pe VOYO și PRO TV. Într-un interviu pentru UNICA.ro, Alina a vorbit despre cea mai recentă achiziție a ei, un apartament într-o clădire istorică din București.

Alina Ceușan, soțul ei, hairstylistul Raul Tișa, și fiul lor, Rock, locuiesc în prezent în Cluj. Fiindcă este nevoită să facă naveta frecvent între Cluj și București pentru job, prezentatoarea „Love Island România” a decis să cumpere un imobil și în București.

Alina Ceușan de la „Love Island România” a cumpărat un apartament într-o clădire istorică din București: „A fost construit în 1928”

Noul apartament al Alinei se află la parterul unei clădiri construite în 1928. În exclusivitate pentru UNICA.ro, Alina Ceușan a spus ce planuri au demarat deja în reamenajarea imobilului, dar și ce rezultat final au în plan. Totodată, creatoarea de conținut online ne-a spus ce părere are despre diferența de vârstă de 10 ani dintre ea și soț, dar și despre dorința lor de a-și mări familia.

Recent, tu și soțul tău ați cumpărat un apartament în București, într-o clădire istorică.

Ce vă pot spune e că ne dorim să păstrăm caracterul casei, în al cărui parter vom locui cât stăm în București. A fost construit în 1928 (parterul), iar ferestrele, pereții, exteriorul, au o arhitectură aparte pe care vrem să o păstrăm, să o recondiționăm. Din acest motiv lucrăm deja cu meșteri în domeniu. Ferestrele au plecat spre Sighișoara pentru recondiționare, spre exemplu. Ne dorim un aer modern și proaspăt, un flux potrivit stilului nostru de viață din București, până la urmă.

Alina Ceușan, despre diferența de vârstă dintre ea și soț: „Eu cred că e benefică”

Între tine și soțul tău este o diferență de vârstă de 10 ani. A influențat vreodată acest lucru relația voastră în vreun fel? Are diferența de vârstă dintre voi avantaje?

Ei bine, da, a influențat-o în bine. În sfârșit m-am simțit înțeleasă, am simțit că învăț multe în mers, m-am simțit protejată și iubită în alt fel decât până atunci. E ca și când nimic nu mai contează, când lumea nu mai există, de fapt. Nu aș da o astfel de iubire pe nimic, iar diferența asta eu cred că e benefică. Nu m-aș vedea cu cineva de vârsta mea sau mai tânăr, dar poate așa sunt construită.

Citește și: Alina Ceușan, prezentatoarea „Love Island România”, despre câștigurile din TV și online: „Sunt aproape la același nivel” / Exclusiv

Citește și: Andreea Raicu și Alina Ceușan, printre câștigătoarele Digital Divas. Delia, declarată Best Celebrity Content Creator

Alina Ceușan: „Ne mai dorim cel puțin un copil, da”

Călătorești foarte mult cu fiul tău de când era foarte micuț. Ce provocări ai întâmpinat în călătoriile cu Rock de până acum și cum le-ai gestionat?

Măi să știi că bolnav nu a fost, mulțumesc lui Dumnezeu. De la programul de somn stricat, la zboruri întârziate, mâncat pe unde apucam, alăptat pe unde apucam, drumuri interminabile cu avionul sau mașina, la „nu vreau să dorm aici, nu e casa mea” le-am trăit pe toate. În ianuarie eram în Dubai și ne-a zis că nu vrea la piscină… că el vrea la Moșu’ (n.red.: în Cluj, în Florești).

Tu și Raul vă mai doriți copii?

Evident, da. Venim din familii în care fiecare dintre noi are câte o soră / un frate. Carla pentru mine e… sufletul meu, persoana pe care o pot suna la orice oră pentru orice, e mereu acolo, plasa mea de siguranță, deși e mai mică. La fel e și Vlad pentru Raul și nu văd cum aș putea vreodată să îl privez pe Rock de așa ceva. Poate că așa văd eu lucrurile, că așa am crescut, dar a avea o soră sau un frate e ceva special în lumea asta în care cu greu îți mai găsești un prieten. Pe lângă Carla, eu o am pe Carmen. Dar cam atât, real vorbind.

Ne mai dorim cel puțin un copil, da.

Citește și: Cristina Ich și Alina Ceușan, sărut pasional într-o campanie publicitară. Cum au fost fotografiate

Citește și: Alina Ceușan a spus cu ce vedetă s-ar căsători dacă nu ar fi măritată. „Nu poți zice că nu e mișto!”

Cine este Alina Ceușan

Alina Ceușan s-a lansat online pe Facebook și blog, mai târziu făcând tranziția către YouTube, Instagram și TikTok. Are o comunitate online în creștere, cu peste 982.000 de urmăritori pe Instagram, peste 213.000 pe TikTok și peste 134.000 pe YouTube. Din anul 2019, Alina este căsătorită cu hairstylistul Raul Tișa, alături de care are un fiu, Rock Tișa, născut în septembrie 2020.

Când începe „Love Island România”

„Love Island România” transformă visul în realitate pentru cei care își doresc să-și găsească jumătatea. Acești tineri atrăgători și aventuroși vor fi cazați într-o vilă de lux, ascunsă într-o locație exotică. Această insulă paradisiacă va oferi decorul perfect pentru poveștile lor de dragoste. Emisiunea „Love Island România”, prezentată de Alina Ceușan, va putea fi urmărită din această toamnă, de luni până vineri. Luni de la 23:00, iar de marți până vineri de la ora 23:30.

Rămâi pe UNICA.ro pentru a afla cum se pregătește Alina Ceușan pentru filmările „Love Island România”, dar și ce spune despre câștigurile sale din TV și online – în prima parte a interviului, și pentru a nu rata partea a treia, în care am aflat cum arată rutina ei de îngrijire a pielii și ce spune despre intervențiile sale estetice.

Foto: Instagram; PRO TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton