Alina Ceușan a născut al doilea copil. Influencerița a adus pe lume o fetiță: „Am plâns de bucurie”

.

Alina Ceușan (32 ani) a născut cel de-al doilea copil, o fetiță, în cursul zilei de joi, 8 august. Influencerița a anunțat la prima oră a dimineții că se îndreaptă spre maternitate, unde urmează să aducă pe lume bebelușa. Anunțul nașterii a fost făcut de Andreea Popescu, bună prietenă cu vedeta.

Alina Ceușan a născut al doilea copil

Alina Ceușan a devenit mamă pentru a doua oară astăzi, 8 august, după ce a născut o fetiță. Influencerița s-a îndreptat spre maternitate la prima oră a dimineții, însoțită de soțul ei, Raul Tișa. Deși a postat pe rețelele de socializare câteva clipuri care o prezentau înainte de a intra în sala de operații, vedeta încă nu a anunțat venirea pe lume a fetiței sale.

Cea care a anunțat că Alina a născut deja a fost prietena sa, Andreea Popescu.

„Am plâns de bucurie că astăzi s-a născut bebelina Alinei. Vă iubesc, Alina Ceușan”, a scris Andreea pe InstaStory, unde a publicat o imagine cu ea în lacrimi.

Citește și: De ce nu a ales încă Alina Ceușan un nume pentru fetița ei: „O să anunțăm la naștere”

Citește și: Cum s-au cunoscut Alina Ceușan de la Love Island și soțul ei: „A fost dragoste la prima vedere” / Exclusiv

Citește și: De ce s-a întors Laura Cosoi la muncă după 9 zile de la nașterea celui de-al patrulea copil: „Nu fac din asta o bravură”

Citește și: Cum arată apartamentul în care Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au mutat la începutul anului: „Ne-a plăcut ideea de parter, de grădină, de comunitate” / Exclusiv

Influencerița, emoționată înaintea nașterii

Înainte de a intra în sala de operații pentru a face cezariana, Alina Ceușan le-a povestit fanilor ei de pe rețelele de socializare că este emoționată și că nu-i vine să creadă că a trecut atât de repede timpul și urmează să își țină fetița în brațe.

„Am făcut toate testele necesare și ne pregătim de intervenție. Sunt niște contracții… de duminică au început să fie mai dureroase. Și azi-noapte la fel, am dormit ceva superb, mai ales că știam că vin, m-am foit destul de mult. Nu-mi vine să cred că se întâmplă”, a spus Alina Ceușan pe Instagram.

De asemenea, ea a vrut să le răspundă întrebărilor urmăritoarelor ei, care au vrut să știe dacă va naște natural sau prin cezariană.

„Cezariană la cald pentru cele care au întrebat. Am tot avut contracții, pe masă am aflat că eram deja în 2 centimetri (n.r. dilatație). Nu mi-a fost dor de aceste contracții”, a mai spus influencerița.

Alina și soțul ei, Raul Tișa, mai au un băiețel, Rock, în vârstă de 3 ani.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Alina Ceușan, înainte de a intra în sala de nașteri

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton