Alin Oprea și Medana, romantici pe Coasta de Azur. Cei doi se antrenează pentru luna de miere

.

Alin Oprea și Medana sunt în toi cu pregătirile pentru nunta din septembrie și abia așteapă momentul când își vor jura iubire veșnică. Printre atâtea planuri și angajamente au ales, însă, să fugă pentru câteva zile pe Coasta de Azur.

Cei doi se bucură din plin aceste momente și nu fac economie de gesturi tandre, iar asta se poate observa din imaginile postate pe rețelele de socializare. Alin și Medana s-au căsătorit civil în urmă cu un an.

Alin și Medana au fugit în vacanță înainte de nuntă

“Ceva m-a făcut să cred încă de la începutul relației noastre că ea se va finaliza cu o nuntă. Ne-am și dorit amândoi asta, ce-i drept. Avem emoții și așteptăm acest moment cu nerăbdare. Alin este foarte prins cu evenimentele și de-abia după nuntă se va mai liniști puțin.

Cu toate astea, am reușit să îl conving să plecăm într-un concediu. Vom petrece câteva zile în Saint Tropez, Nisa, Coasta de Azur și Monaco. Un fel de lună de miere în avans, până va urma luna de miere reală”, a spus Medana, conform româniatv.ro.

Citeşte și: Medana, iubita lui Alin Oprea, despre relația cu artistul: „Primul aspect la care am lucrat împreună a fost eliminarea definitivă a alcoolului din viața sa”

Citeşte și: Alin Oprea și soția lui, Medana, au sărbătorit patru ani de relație la Londra: „Dragostea este o forță de neoprit”

Alin Oprea, nuntă cu 500 de invitați și opt perechi de nași

Nunta va avea loc într-o locație exclusivistă și va aduna în jur de 500 de persoane, dintre care 100 vor fi artiști și oameni de televiziune. “Invitații noștri vor avea parte de momente speciale, dar nu deconspir de pe acum surprizele”, a adăugat Medana Oprea.

Aproximativ 500 de persoane le vor fi alături celor doi viitori miri, 100 dintre invitați fiind artiști, colegi de scenă de-ai lui Alin Oprea, dar și oameni de televiziune. Cei doi vor avea opt perechi de nași, oameni care le-au fost aproape în momentele importante.

“Avem 8 perechi de nași, cifra simbolică a infinitului, oameni de suflet care au fost alaturi de noi în cele mai grele momente din viață și pe care-i dorim aproape și în cele mai înălțătoare. Acești nași provin din diferite medii, afaceri, showbiz, turism, horeca și pe care îi considerăm și simțim ca făcând parte din familia noastră”, a mărturisit Alin pentru Viva.

Medana va avea mai multe rochii de mireasă

Medana și Alin Oprea au mers la cumpărături chiar și pe Coasta de Azur și și-au achiziționat mai multe lucruri pentru evenimentul important din viața lor. Frumoasa brunetă va îmbrăca mai multe rochii de mireasă, unele de-a dreptul spectaculoare.

„Medana va avea mai multe rochii de mireasă, una dintre este ruptă din basmele cu Rapunzel. Este superbă, cu o trenă lungă, alte detalii voi lăsa ca surpriză”, a mai declarat artistul.

Citeşte și: Cum au sărbătorit Dana Rogoz și Radu Dragomir 11 ani de mariaj. Cei doi și copiii se află în Japonia

Citeşte și: Destinațiile alese de vedete pentru a-și petrece vacanța. Unde au plecat Smiley, Inna și Dana Rogoz

Medana, pentru prima oară mireasă

„Pentru mine nu este o premieră, dar Medana este pentru prima dată când pășește la altar și când are parte de o nuntă. Are emoții. Iubirea și daruirea ei în cele mai grele momente din viața mea m-au făcut să am încredere totală în ea”, a precizat el pentru sursa citată.

Medana va fi condusă la altar și de copiii ei din fosta relație, Darius și Daria, care l-au acceptat din primul moment pe Alin Oprea în viața lor.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton