Alin Oprea, despre divorțul de fosta soție: „N-am iubit-o în adevăratul sens al cuvântului”. Câți bani a câștigat cu trupa Talisman

.

Alin Oprea (52 ani) a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” unde a vorbit despre divorțul tumultuos de fosta lui soție și infidelitatea acesteia. De asemenea, artistul a vorbit deschis despre lupta cu dependența de alcool, dar și despre banii pe care i-a câștigat cu trupa Talisman.

Alin Oprea, despre divorțul de fosta soție

Alin Oprea a fost căsătorit cu Larisa Uță timp de 23 de ani și au împreună doi copii. Cei doi au divorțat în anul 2021, după ce artistul a aflat de infidelitățile partenerei sale de viață. În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acesta a dezvăluit că a aflat de faptul că soția lui l-a înșelat de la DIICOT, după ce telefoanele sale și ale soției lui au fost monitorizate timp de 5 ani, întrucât el avea o firmă de organizare evenimente și intra în contact cu diverse persoane.

„În momentul în care dosarele s-au clasat, am fost întrebat dacă vreau să ascult. Când am mers acolo, a căzut cerul pe mine”, spunea Alin Oprea în urmă cu ceva timp.

El a ales să ascundă infidelitatea soției sale timp de doi ani, alegând să își protejeze familia și în special copiii.

„Doi ani. Practic, eu n-am crezut când am aflat lucrul ăsta. Când am auzit convorbirile, eu n-am crezut și mi-am dat seama că mi s-a spulberat nu doar un vis, ci mi s-a spulberat familia și că eu, din momentul ăsta, după ce aflu așa ceva, cu probabilitate de 100%, n-o să mai pot merge mai departe”, a afirmat artistul în emisiunea lui Denise Rifai.

Citește și: Ce spune Tavi Colen despre împăcarea cu Alin Oprea. Li s-a oferit 100.000 de euro să reunească trupa Talisman pentru un singur spectacol

Citește și: Medana, adevărul despre mariajul cu Alin Oprea. Cu ce îl așteaptă întotdeauna acasă: „Am avut credința că totul va fi bine”

„Am crezut în femeia asta”

„Dar am ales să ascundem acest moment. Ea mi-a recunoscut atunci. Am sunat-o și mi-a zis că „da, am avut doi, dar uite că o să le spun și copiilor”. I-am zis că nu trebuie să le spună, pentru că nu e cazul. Eu am crezut în femeia asta. N-am iubit-o în adevăratul sens al cuvântului, n-a fost femeia vieții mele, dar am respectat-o și am crezut în ea, am avut încredere totală”, a explicat el.

Artistul a precizat că a ales să păstreze secretul pentru că fiica lui urma să împlinească 18 ani și nu voia să îi strice majoratul.

„Fetița noastră împlinea 18 ani pe data de 2 august 2020 și am stabilit de comun acord ca până atunci să fie liniște, să putem sărbători majoratul fetei și să demarăm procedurile de divorț abia în urma acestei sărbători, să nu-i stricăm copilăria și puritatea fetei. Dar am stricat-o și pe asta într-un final, asta e. A început acel tsunami exact cu o lună înainte de ziua fetei, ca să nu mă pot bucura nici eu”, a mai spus Alin Oprea.

Câți bani a câștigat artistul cu trupa Talisman

Alin Oprea a dezvăluit și câți bani a câștigat din muzică, împreună cu trupa Talisman, pe care a înființat-o în urmă cu 28 de ani.

„Pentru un concert n-am cerut niciodată sume exorbitante cum ar fi o sută de mii. Noi n-am depășit pentru niciun concert suma de 10.000 de euro niciodată. N-am cerut mai mult. Pentru organizare de evenimente poți cere oricât pentru că depinde în ce constă organizarea. Faci un revelion într-un centru mare în București sau la Cluj sau undeva, costă foarte mult”, a precizat el.

Artistul a subliniat faptul că niciodată nu a vorbit despre bani și nu a dat nicio cifră, refuzând să vorbească public despre acest subiect.

„Eu n-am declarat despre bani niciodată nimic, despre sume de bani. Nici măcar despre milionul de euro care se discută. Nu discut de sume. Sunt sume mari, dar eu nu vreau să dau cifre pentru că nu știu exact și nici nu-i cazul să dau sume”, a precizat el

Întrebat de Denise Rifai câți bani a câștigat din muzică, Alin Oprea a răspuns: „Nici măcar eu nu pot estima câți bani am câștigat din muzică”.

„Vă spun un singur lucru, cum am început noi, dar e greu să estimezi. Noi plecam de acasă în anii 90 cu bagajele pline de haine și într-o săptămână ne întoarceam acasă cu bagajele pline de bani. Ne luam alte haine și plecam din nou în turneu. Pe o parte intră, pe o parte ies. Ne naștem aici fără nimic și plecăm fără nimic, așa că cifrele astea nu mai contează”, a mai spus Alin Oprea.

Citește și: Sebastian Dobrincu, adevăratul motiv din spatele despărțirii de Ioana Ignat: „Am încercat tot”

Citește și: Flavia Mihășan a fost hărțuită de un admirator: „Ani de zile. Am fost și la poliție”. Cum i s-a schimbat viața după ce a născut cei doi copii / Exclusiv

Alin Oprea, despre lupta cu alcoolul

Alin Oprea a mărturisit că s-a refugiat în alcool după ce a aflat că soția lui l-a înșelat. Timp de trei ani, artistul a ales să consume alcool pentru a putea trece mai ușor peste sentimentele care îl apăsau.

„Trei ani. Cei în care a trebuit să ascund secretul familiei noastre, până la momentul divorțului. A fost un sedativ. Dar n-am deranjat pe nimeni. A fost un sedativ. Eram un bărbat trădat, care rămânea în continuare într-o relație doar de dragul copiilor lui, să-i vadă trecuți de ziua majoratului”, a spus Alin Oprea în emisiunea lui Denise Rifai.

Deși spune că a ales- alcool ca „sedativ”, artistul spune că nu a fost cu adevărat alcoolic.

„Eu n-am fost niciodată un alcoolic în adevăratul sens al cuvântului sau un bețiv pentru că mie nu mi-a plăcut să beau alcool de mic. Am băut o dată cu câțiva colegi la școala de muzică un vinișor și mi-a fost foarte rău. Și atunci am stat departe de alcool. În perioada 20-25 de ani, în studenție, am abuzat ocazional, la chefuri, de alcool. Însă din momentul în care m-am responsabilizat și au venit copiii pe lume am diminuat la maxim consumul de băuturi alcoolice. Practic mi-ar fi dăunat carierei, familiei, sănătății. Și pedala de accelerație am apăsat-o extrem de rar”, a povestit el.

Dar, în momentul în care a aflat că soția îl înșela și nici nu a vrut să divorțeze până ce fiica lui nu a devenit majoră, cântărețul spune că a văzut alcoolul ca pe o scăpare.

„Dar în ultimii trei ani, ce-i drept, 2016, 2017, 2018, l-am folosit ca sedativ pentru a putea trece peste suferința pe care o aveam. A fost modul în care am reușit eu să stau cuminte încă o perioadă”, a subliniat Alin Oprea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Alin Oprea

Sursă foto: Captură video, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton