Alimentele la care a renunțat Simona Țăranu ca să își păstreze silueta și să nu mai aibă probleme de sănătate / Exclusiv

.

Are un trup frumos conturat, dar pentru a ajunge la această siluetă, Simona Țăranu face multe sacrificii. Prezentatoarea de la Digi 24 a renunțat la carne, evită alimentele prăjite și foietajele, dar și băuturile acidulate.

Ba mai mult, are zile în care zahărul lipsește cu desăvârșire din meniul ei de viață, iar după ora 18 nu mai mănâncă nimic.

Simona Țăranu: „Sunt zile în care nu mă ating de zahăr”

“Sunt cam restantă la capitolul sport. Însă nu mănânc orice și oricât. Sunt zile în care nu mă ating de zahăr și alimentele care conțin zahăr, nu mai mănânc nimic după ora 18, aleg fie fructe, fie dulciuri, niciodată ambele, și țin cont să nu mă ridic de la masă sătulă. Aleg porții mici. Nu consum alcool, băuturi carbogazoase, alimente prăjite, fast food sau foietaje. Îmi plac pizza, paștele și carbohidrații, însă le cosum cu măsură”, spune Simona Țăranu pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Simona Țăranu și soțul ei, dependenți de călătorii: „La câți bani am cheltuit, cumpăram lejer un apartament într-o zonă bună” / Exclusiv

Citeşte și: Simona Țăranu și soțul ei, aventuri în Hawaii: „Auzisem că acolo trăiesc unii dintre cei mai fericiți oameni de pe pământ”/ Exclusiv

“Am exclus carnea de mai bine de 12 ani și nici nu simt vreo poftă”

A renunțat la carne în urmă cu 12 ani, dar peștele nu îl refuză niciodată. Simona Țăranu nu are o mare slăbiciune nici pentru spanac. “Am exclus carnea de mai bine de 12 ani și nici nu simt vreo poftă, ba din contră. Urzicile și spanacul nu se regăsesc în meniul meu, nu mi-au plăcut niciodată. Deși au multe beneficii pentru organism.

Carnea de pește este singura pe care o consum. Sunt o mare consumatoare de paște (de orice fel), și mai și gătesc. Ador orice conține ciuperci și este asezonat cu trufe. Îmi plac și salatele – de la cele tradiționale de vară, la cele cu brânză, ouă fierte sau ton. Legumele nu îmi lipsesc de la masă. De la sfeclă roșie la sparanghel. Și încerc să le gătesc cât mai puțin, și doar la cuptor. Și ador lactatele. De tot felul”, mai spune Simona.

Simona Țăranu a urmat tratament pentru gastrită

Există însă și alimente care îi fac mai mult rău decât bine Simonei Țăranu. La un moment dat, vedeta chiar a urmat un tratament pentru gastrită. Treptat, însă, lucrurile s-au stabilizat.

“Carbohidrații bată-i vină. Nu trebuie excluși de tot, însă nu sunt chiar benefici. De când nu mai mănânc carne (doar pește) am mai multă energie. Mereu mă confruntam cu probleme ale digestiei, arsuri stomacale. Am și urmat tratament pentru gastrită, început de ulcer. Însă de mai bine de 12 ani nu mai știu ce înseamnă să te confrunți cu astfel de probleme. Nu cred că toleram carnea”, precizează prezentatoarea de la Digi 24.

Înghețata, deliciul preferat

Simona Țăranu are grijă ce mănâncă chiar și în călătorii, de aceea evită vacanțele all inclusive, în care tentațiile culinare îți fac cu ochiul. Cu toate astea, înghețata rămâne preferata ei și rar reușește să îi reziste.

“În vacanță mănânc seara, însă țin cont de regulă de sațietate. Nu îmi plac vacanțele all inclusiv, pentru că deși mâncarea poate nu este chiar pe placul nostru, tot ne tentează să ciugulim. Prefer să îmi aleg eu restaurantul și felul de mâncare din meniu. Să mănânc porții moderate. Însă la desert nu pot să spun că există vreo regulă. Nu mai respect nimic când văd înghețată”, adaugă Simona.

Citeşte și: Dana Rogoz, vacanță cu cei doi copii, dar și cu fiul soțului. Ce destinație au ales: „Toaletele sunt sofisticate”

Citeşte și: Diana Munteanu a plecat cu fiul ei, David, în vacanță. Detaliul care nu a trecut neobservat

Cum își păstrează frumusețea Simona Țăranu

Atunci când vine vorba de celulită și tratamentele corporale, vedeta consideră că vizitele la salon sunt mai mult decât necesare.

“Doar tratamentele din salon au dat rezultate, cele realizate cu aparate special, care diminuează aspectul pielii de coajă de portocală. Trebuie însă realizate frecvent pentru rezultate de durată. Și la acest capitol am rămas restantă”, afirmă Simona Țăranu.

Foto: arhivă personală, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton