Alexia Eram, un exemplu de disciplină. Cum se menține în formă. „Am rămas cu complexul acesta că sunt grasă”

.

Alexia Eram se află în vacanță în Dubai alături de iubitul ei, solistul Mario Fresh. De acolo, Alexia a publicat mai multe fotografii în costum de baie pe Instagram. Creatoarea de conținut online are o siluetă nu doar suplă, ci și tonifiată, rezultatul unui stil de viață activ și al unei alimentații sănătoase. De-a lungul timpului, în mediul online și nu numai, Alexia Eram a spus cum se menține în formă.

Alexia Eram și Mario Fresh se vor întoarce în România azi. În concediu s-au întâlnit și cu sora artistului, Raluca Gălățanu, care lucrează în domeniul imobiliar în Dubai. Deși nu și-a refuzat niciun desert pe parcursul concediului, Alexia și-a continuat antrenamentele de fitness chiar și în vacanță.

Alexia Eram este un exemplu de disciplină pentru comunitatea ei online. Cum se menține în formă

Din copilărie, Alexia Eram a rămas cu un complex legat de greutatea ei, după ce mai multe colege de la școală i-au spus că era grasă. „Eu nu eram grasă. Eram un copil normal. După aceea am rămas cu complexul acesta că sunt grasă, cu picioarele grase”, povestea în podcastul „SEENcer”, găzduit de Laura Giurcanu.

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh au aniversat 7 ani de relație. Cum s-au cunoscut? A fost dragoste la prima vedere pentru ea

Antrenamente de Pilates

În prezent, Alexia Eram se menține acordând o atenție deosebită alimentației și făcând mișcare regulat. Alexia practică de mai mulți ani Pilates, publicând antrenamentele sale în mediul online. Pilatesul sprijină tonifierea și întreținerea siluetei, și, totodată, prezintă beneficii pentru persoanele care au nevoie de recuperare fizică. Este un tip eficient de mișcare, ce lucrează simultan mai multe grupe musculare, prin mișcările lente și intense.

Citește și: Imagini de colecție cu Alexia Eram în copilărie, publicate de Andreea Esca: „Mutrele ei, în diverse situații, de neprețuit” / Galerie foto

Antrenamente de fitness

Alexia Eram alternează antrenamentele de Pilates cu cele de fitness, la sală. În ambele contexte, tânăra este sfătuită de câte un antrenor personal. Dacă exercițiile de Pilates pe care le practică necesită o aparatură specială, antrenamentele de la sală pot fi realizate acasă, fără echipament sau cu echipament sportiv minim și la prețuri accesibile (benzi elastice, greutăți, etc.). Alexia Eram împărtășește în ce constau antrenamentele ei de la sală, cu scopul de a-și motiva comunitatea să se mențină activă.

Citește și: Ce mașină conduce fiica Andreei Esca. Alexia Eram și-a cumpărat modelul visurilor din banii proprii: „Fericită de achiziție”

Proceduri de remodelare corporală și masaje

Suplimentar, Alexia Eram apelează la mai multe proceduri de remodelare corporală. Una dintre acestea este roller shaping-ul, un masaj cu bambus la lumină infraroșie. Alta este mersul pe o bandă antigravitațională, încălzită cu ajutorul ozonului și luminii infraroșii, care drenează limfatic, tonifiază și îmbunătățește elasticitatea pielii. Alexiei îi plac, de asemenea, și masajele corporale.

Citește și: Cum au câștigat Alexia Eram și Andra Gogan primii bani: „A fost printre primele mele contracte”/ Exclusiv

Alimentație echilibrată

Cât despre alimentație, tânăra nu ține o dietă, însă este atentă la ceea ce consumă. „Încerc în cursul săptămânii să mănânc cât de corect se poate, și în weekend mai lejer… Fac sport, mănânc echilibrat și sănătos măcar în timpul săptămânii. Și masaje!”, declara Alexia Eram în vara anului trecut.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton