Alexia Eram, primele declarații după ce s-a aflat că a ajuns în finala America Express: „Cea mai frumoasă experiență”

.

Alexia Eram și fratele ei, Aria Melkior Eram au revenit în țară, împreună cu restul concurenților emisiunii America Express. Filmările s-au încheiat, iar echipele s-au întors la viețile lor. Fiica Andreei Esca a și făcut câteva declarații despre emisiunea care i-a schimbat viața.

America Express este un show care s-a filmat, de data aceasta, în Columbia, Ecuador și Argentina. Cele nouă echipe au fost nevoite să supraviețuiască un un euro pe zi, să caute cazare la localnici și să treacă prin tot felul de misiuni complicate.

Alexia Eram, primele declarații după întoarcerea din America Express

După ce Unica.ro a dezvăluit că Alexia și Aris au ajuns până în marea finală a emisiunii America Express 2024, tânăra a revenit și în mediul online, unde a făcut primele declarații despre experiența pe care a trăit-o în acest show alături de fratele ei mai mic, Aris.

„Voiam să vă spun că „America Express” a fost o experiență unică, minunată. Cea mai frumoasă experiență din viața mea și cea mai grea experiență din viața mea! Nu credeam că pot trăi atâtea emoții într-o singura zi și, în general, atât de multe emoții. Să văd atâtea lucruri, să experimentez atâtea lucruri, să învăț. A fost extraordinar! De-abia aștept să vedeți, la TV, emisiunea!”, a afirmat Alexia Erma pe InstaStory.

„De-abia aștept și eu să mă văd și să văd pe toți colegii cu care am fost în această competiție. Am întâlnit niște oameni minunați. Am legat prietenii, acolo, și vreau să le mulțumesc tuturor pentru experiența pe care am avut-o. Vreau să felicit toți oamenii implicați în această emisiune, care sunt în spatele  camerelor. Este o muncă imensă pentru a crea acest show. Bravo lor, tot respectul!”, a mai spus fiica Andreei Esca.

De asemenea, Alexia a ținut să mulțumească întregii echipe pentru această experiență pe care a avut ocazia să o trăiască.

„Le mulțumesc persoanelor care au fost în echipa mea, cameramanul și reporterița noastră, niște oameni minunați. Abia aștept să vedeți emisiunea! Este o experiență de neuitat, care ți se poate întâmpla doar o dată în viață. Am trecut prin atât de multe lucruri și abia aștept să vă pot povesti tot ce s-a întâmplat”, a mai spus ea.

Citește și: Giulia Anghelescu și Vlad Huidu ar fi fost atacați cu arme în timpul filmărilor America Express. Ce s-a întâmplat cu perechea

Citește și: Radu Ștefan Bănică ar participa la America Express. Ce planuri are fiul lui Ștefan Bănică. „Urmează o surpriză”/ Video exclusiv

Alexia, despre revenirea în România

Influencerița a precizat că i se pare ciudat să revină la viața ei și la activitățile ei zilnice, după ce timp de două luni a fost nevoită să își caute cazare și mâncare, apelând la bunăvioța oamenilor.

„Este foarte dubios să te întorci acasă și să intri, din nou, în „normalitate”, după atâta timp în care, efectiv, ai trăit complet altcumva. Am învățat foarte multe lucruri despre oameni, despre mine, despre Aris. Această emisiune te ajută să te cunoști mai bine și să înveți foarte multe lucruri despre tine însuți. Această emisiune te ajută să îți dai seama cât de norocos ești cu viața ta”, a explicat Alexia Eram.

„Te ajută să îți dai seama de problemele reale. OK, da, și noi avem problemele noastre, fiecare om are problemele lui, dar acolo îți dai seama că o viață atât de simplă, totuși, face ca oamenii să fie mult mai fericiți decât majoritatea oamenilor care au bani sau confort. Este, efectiv, o lecție de viață. Este incredibil tot ce-am trăit acolo și chiar trăiești viața! Trăiești viața fără telefon, fără bani. Pur și simplu, doar cu lucrurile bune și rele pe care viața ți le dă”, a mai spus iubita lui Mario Fresh.

Citește și: Primele reacții ale concurenților „America Express” la revenirea acasă. Dezvăluiri din spatele camerelor de filmat

Citește și: Mario Fresh, mesaj despre Alexia Eram, aflată la filmările America Express: „Are o ambiție de leoaică”

Alexia Eram și Aris au ajuns în finala America Express

Potrivit surselor Unica.ro, Aris și Alexia Eram au reușit să ajungă până în marea finală a acestui sezon al emisiunii America Express.

Alături de ei au luptat pentru marele premiu echipa formată din Sânziana Negru și Laura Giurcanu.

Dacă până la acest sezon echipele care erau eliminate reveneau imediat în țară, de data aceasta, producătorii au decis ca toți concurenții să rămână în America Latină până la finalul filmărilor, pentru a nu se mai afla ordinea în care aceștia au fost eliminați.

La revenirea în țară, Alexia a fost întâmpinată de iubitul ei, Mario Fresh, care a așteptat-o cu un buchet de flori. Cei doi s-au îmbrățișat minute în șir, fiind fericiți că s-au reunit după atâta timp în care nu au putut nici măcar să vorbească la telefon.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Alexia Eram

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton