Alexia Eram, la medic după America Express. Mesajul transmis de fiica Andreei Esca

.

Alexia Eram a revenit din competiția America Express, unde a participat alături de fratele ei mai mic, Aris Eram. Acum, fiica Andreei Esca a mers la medic pentru a se asigura că totul este în regulă după ce a petrecut două luni în America Latină.

Alexia și-a anunțat urmăritorii de pe rețelele de socializare că urmează să facă un control medical și și-a sfătuit admiratoarele să meargă periodic la medic pentru un control de prevenție.

Alexia Eram, la medic după America Express

Alexia Eram a luat micul dejun de dimineață, după care s-a îndreptat spre cabinetul medicului. Influencerița în vârstă de 22 de ani a vrut să se asigure că totul este în regulă cu organismul ei după experiența America Express.

Într-un InstaStory, fiica Andreei Esca și-a anunțat urmăritorii de planurile pe care le are și i-a îndemnat și pe aceștia să meargă periodic la medic pentru a avea grijă de sănătatea lor.

„Control de rutină după America Express, să vedem dacă totul e în ordine! P.S. Mergeți la doctor regulat! Prevenția este foarte importantă”, a scris Alexia Eram pe rețeaua de socializare.

De asemenea, aceasta a dezvăluit care este lucrul care îi displace cel mai mult la vară.

„Ce urăsc cel mai mult vara, să intru în mașină după ce stă multe ore în soare și nu poți să respiri”, a afirmat Alexia înainte de a se îndrepta spre cabinetul medicului.

Citește și: Alexia Eram, primele declarații după ce s-a aflat că a ajuns în finala America Express: „Cea mai frumoasă experiență”

Citește și: Radu Ștefan Bănică ar participa la America Express. Ce planuri are fiul lui Ștefan Bănică. „Urmează o surpriză”/ Video exclusiv

Citește și: Primele reacții ale concurenților „America Express” la revenirea acasă. Dezvăluiri din spatele camerelor de filmat

Citește și: Giulia Anghelescu și Vlad Huidu ar fi fost atacați cu arme în timpul filmărilor America Express. Ce s-a întâmplat cu perechea

Alexia și Aris, în finala competiției America Express

Potrivit surselor Unica.ro, Alexia și Aris Eram au ajuns până în finala competiției America Express 2024, alături de echipa influencerițelor Sânziana Negru și Laura Giurcanu.

La scurt timp de la revenirea în țară, Alexia Eram a vorbit despre experiența avută la filmările celui de al șaselea sezon al îndrăgitului show de televiziune.

„Voiam să vă spun că „America Express” a fost o experiență unică, minunată. Cea mai frumoasă experiență din viața mea și cea mai grea experiență din viața mea! Nu credeam că pot trăi atâtea emoții într-o singura zi și, în general, atât de multe emoții. Să văd atâtea lucruri, să experimentez atâtea lucruri, să învăț. A fost extraordinar! De-abia aștept să vedeți, la TV, emisiunea!”, a afirmat Alexia Eram pe InstaStory.

„De-abia aștept și eu să mă văd și să văd pe toți colegii cu care am fost în această competiție. Am întâlnit niște oameni minunați. Am legat prietenii, acolo, și vreau să le mulțumesc tuturor pentru experiența pe care am avut-o. Vreau să felicit toți oamenii implicați în această emisiune, care sunt în spatele  camerelor. Este o muncă imensă pentru a crea acest show. Bravo lor, tot respectul!”, a mai spus influencerița.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Alexia Eram

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton