Cum s-a schimbat relația dintre Alexia Eram și fratele ei, Aris, după America Express: „Nu vorbeam atât de des”

.

Alexia Eram (23 de ani) crede că nu putea alege un partener mai bun de călătorie decât fratele său, Aris (20 de ani), și recunoaște că datorită experiențelor prin care au trecut la America Express, sezonul șase, Drumul Soarelui, au, astăzi, altă relație.

Chiar dacă și în trecut erau acolo unul pentru celălalt și se ajutau atunci când era nevoie, acum vorbesc mult mai des și au convingerea că această competiție le-a înrădăcinat și mai mult legătura.

Alexia Eram, despre Aris: „Și înainte ne iubeam, ne ajutam când trebuia și așa mai departe, dar nu vorbeam atât de des”

„După această experiență ne-am unit mult mai mult ca înainte. Da, suntem frați, și înainte ne iubeam, ne ajutam când trebuia și așa mai departe, dar nu vorbeam atât de des, nu ne vedeam atât de des! De când ne-am întors din America Express ne-am unit mult mai mult. Chiar ne-a făcut bine! Ne-a făcut să ne cunoaștem mai mult decât ne cunoșteam înainte”, spune fiica Andreei Esca, conform Ego.ro.

Alexia Eram și Aris vorbesc acasă și în franceză

Cei doi vorbesc acasă atât în română, cât și în franceză, așa cum se întâmplă și la America Express.

„Vorbim amestecat, depinde. Ca și în America Express, depinde ce cuvinte ne vin pe moment! Așa vorbim și cu ai noștri, atât cu tata, cât și cu mama. Când ne vine un cuvânt în franceză, vorbim în franceză, când ne vine un cuvânt în română, vorbim în română”, adaugă Alexia Eram.

Citeşte și: Alessandra Stoicescu, lucruri neștiute despre relația cu fiica sa. Lecțiile pe care i le dă Sara la 4 ani

Citeşte și: Daciana Sârbu, dezvăluiri din mariajul cu Victor Ponta: „Am avut sentimentul că trec prin iad!” Cei doi sunt căsătoriți din 2006

Citeşte și: Oana Radu, petrecere cu fast de ziua ei. Proaspăt despărțită de soț, a făcut furori într-o ținută extrem de provocatoare

Citeşte și: Fiica lui Kate Middleton și a Prințului William, comparată cu Regina Elisabeta. Imaginea care atestă asemănarea

„Aris e un băiat foarte carismatic”

Vedeta are convingerea că lumea o percepe total diferit după această experiență în care și-a testat limitele și spune de fratele său, Aris, că încercările prin care a trecut la America Express au fost un plus pentru imaginea lui și că, astăzi, are mult mai multe admiratoare.
“Asta știam de la început, că Aris e un băiat foarte carismatic și șarmant și amuzant. Știam că o să se întâmple asta. Are foarte multe fane. Când e aici, el e mult mai leneș, mai calm. A descoperit că dacă vrea ceva, se poate să fie și mai grăbit”, precizează Alexia Eram, conform Cancan.

Și Andreea Esca a dat detalii „din culise” despre cei doi și felul total diferit în care se comportă. „Când erau mici, Aris Melkior se ducea singur să se culce cum vedea că e întuneric afară. Oriunde am fi fost. Alexia Eram în schimb, murea de somn, dar nu se culca nicicum. Îi spuneam “Alexia, tu nu vezi că ți se închid ochii?” Și ea răspundea: “dar eu nu vreau să ma culc, ochii mei vor să doarmă. Nu s-a schimbat nimic”, a mărturisit știrista Pro TV.

Foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton