Alexia Eram, adevărul neștiut despre relația cu Mario Fresh. De ce a plecat cu fratele ei la America Express

.

Alexia Eram îl consideră pe fratele ei, Aris, cel mai bun partener de călătorie și crede că parcursul ei la America Express- Drumul soarelui, sezonul 6, ar fi fost total diferit dacă nu s-ar fi avântat alături de el în marea competiție.

Fiica Andreei Esca are convingerea că e mai complicat să mergi acolo cu partenerul de viață, pentru că tensiunile sunt mari și relația ar putea avea de suferit. De aceea nu s-a văzut la America Express- Drumul Soarelui, sezonul 6, cu iubitul ei, Mario Fresh.

Alexia Eram, despre participarea cu Aris la America Express: “A fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o”

 Alexia Eram crede că atunci când pleci la drum cu un frate te poți comporta autentic, pentru că știi că dacă vor exista certuri vine și împăcarea, pe când într-un cuplu situația poate fi total diferită.

“A fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o. În primul rând, pentru că ne-am unit după această experiență, mai mult decât înainte. Am descoperit foarte multe chestii la el, la noi, la mine. Și cred că dacă aș fi fost cu Mario, ar fi fost complet o altă experiență. Cred că este mult mai greu să mergi într-un cuplu acolo, pentru că tensiunile sunt foarte mari, oboseala, nemâncatul, adrenalina și așa mai departe.

Între frați poți să te comporți 100% autentic, poți să te cerți cu el și știi că o să te împaci, că e fratele tău. O relație de frați este mult mai bine gestionată în momente de tensiune”, mărturisește Alexia Eram, conform Cancan.

Citeşte și: Ce abdomen lucrat are Alexia Eram! Fiica Andreei Esca și l-a expus în toată splendoarea la Untold

Citeşte și: Cum au câștigat Alexia Eram și Andra Gogan primii bani: “A fost printre primele mele contracte”/ Exclusiv

„Aris e un băiat carismatic și șarmant și amuzant”

Vedeta știe că lumea o percepe total diferit după această experiență în care și-a testat limitele și spune de fratele său, Aris, că încercările prin care a trecut la America Express au fost un plus pentru imaginea lui și că, astăzi, are mult mai multe admiratoare.

“Asta știam de la început, că Aris e un băiat foarte carismatic și șarmant și amuzant. Știam că o să se întâmple asta. Are foarte multe fane. Când e aici, el e mult mai leneș, mai calm. A descoperit că dacă vrea ceva, se poate să fie și mai grăbit”, adaugă Alexia Eram.

Citeşte și: Cine este Aris Eram de la America Express. Ce vârsta are, ce facultate urmează și cine este iubita lui

Alexia Eram, după experiența America Express: “Știam despre corpul meu că se poate obișnui și adapta în orice situație”

Fiica Andreei Esca recunoaște că această experiență a făcut-o să vadă viața cu alți ochi și acum știe că se poate adapta și în situații extreme. “Știam despre corpul meu că se poate obișnui și adapta în orice situație. Normal, îți place confortul de acasă, dar am plecat cu acest mindset, adică știam unde merg. Pot să zic că acum mă descurc la mai multe lucruri, m-aș descurca să ajung undeva sau să fac ceva mai bine”, susține Alexia Eram.

Aris Melkior Eram este student la o facultate de business din Barcelona, Spania. Atât el, cât și sora lui, Alexia, au urmat Liceul Francez Anna de Noailles din București.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton